Плет
Zainteresovan član
- Poruka
- 418
Умете то? Без слика? Диивноо!Lunjo...
Will you please talk with me?
PLEEEEASE...
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Умете то? Без слика? Диивноо!Lunjo...
Will you please talk with me?
PLEEEEASE...
![]()
Ja sam s tobom zavrsila.Ок, знао је и таб, али не из пп.
Хоћеш да кажеш да ти је таб то написао?

А не могу. Касно је. Прозивали су ме јавно. Сад тако морам и да одговорим.Evo poslednji moj dokihotovski pokusaj...
NIKO TE NE PROZIVA. TI SI NASH IDOL.
Ne znam ko si i ne zanima me.
Probleme reshavaj na PP sa pojedincima sa kojima imash problem.
I slobodno mi se nasmej jos jednom, provokatorko...
Od mene za kraj komunikacije sa tobom samo
![]()
Je to ne dozivljavam tako.. i oni mene trpe. Ako ljude volis.. onda im oprastas, zadrt si samo ako nosis gorcinu.Мислиш, поновоћеш да полижеш кад те попљују и да им шениш кад им је досадно?
Ако,ако![]()
Il paradiso forumaleForumski Raj, naravno.
Konju sve ti je oprostenoJe to ne dozivljavam tako.. i oni mene trpe. Ako ljude volis.. onda im oprastas, zadrt si samo ako nosis gorcinu.
Možeš li da citiraš ko te je prozivao, gde i kako? Jer sve čitam i nigde nisam naišla na tako nešto, vidim samo da te je nešto iznerviralo i uopšte mi nije jasno o čemu se radi. Stvarno ovo pitam, najnormalnije. Ništa mi nije jasno.Ја сам дошла да одговорим на прозивке које трају и трају.
KukuДа даш своје мишљење о подобности.
Па не. Него ако немаш критеријуме, принципе и карактер. Ол, ок. Опраштај.Je to ne dozivljavam tako.. i oni mene trpe. Ako ljude volis.. onda im oprastas, zadrt si samo ako nosis gorcinu.

Не видиш јер је обрисано. Није ни битно, ти са тим свакако немаш никакве везе.Možeš li da citiraš ko te je prozivao, gde i kako? Jer sve čitam i nigde nisam naišla na tako nešto, vidim samo da te je nešto iznerviralo i uopšte mi nije jasno o čemu se radi. Stvarno ovo pitam, najnormalnije. Ništa mi nije jasno.
Философски. Браво.Ja sam s tobom zavrsila.
Ono sto tebi treba, SPlet, Nato, ili ko god da jesi, ja nemam da ti dam.
Kod mene nema tog snega od 12cm sto tebi treba. Za Sneshka. I Smeshka.
Idi u Ra... Raj!![]()
Link foto videoeksportujem
Па ти си експерт за СМ?
Lazes!!!!!!!!!!!Не видиш јер је обрисано. Није ни битно, ти са тим свакако немаш никакве везе.
Траје то више од годину дана, стварно не могу да вадим линкове. А и гади ми се.
I menikako mi se putuje, nisam skoro, a ne mogu zbog glupog posla.![]()
Konacno si razumela.Философски. Браво.
Немаш ти ништа, ту си у праву.
Такође.![]()

Ја никад не лажем.Lazes!!!!!!!!!!!
Opet.![]()