- Poruka
- 18.212
Micejel ima na ovoj kafani neke kao igre da igramo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Micejel ima na ovoj kafani neke kao igre da igramo

Kriterijumi principi i karakter su surogati ega. Evo ti dokaza. Nije ti bilo bitno dal ces da pobedis al te nervira sto prica nije poslata na vreme? Ako je vec objavljena sto si onda povlacila? Samo ego to radi. Nista drugo. Da si ostavila pricu mnogo manje negativne energije bi bilo i kod tebe i na ovom mestu. Osim ako ti nije cilj da trujes. A koji su osnovni razlozi da trujes ljude koje i ne znas.. kao sto su elle ili hawke.. osim ako ne iz licne sujete ili licnog zla. I koliki je istinski benefit toga? Trenutno zadovoljenje ali veciti nemir. I onda nema kraja dok se ne pomiris sa sobom i kazes.. niko od nas nije bitan. Pa ni ja. Bitna je jedino ta prica koju si napisala i zbpg koje umem vise da te cenim nego zbog tvog jezika.Па не. Него ако немаш критеријуме, принципе и карактер. Ол, ок. Опраштај.
Sado mazo?Па ти си експерт за СМ?
Да пресудиш ко је С а ко М
to je pametnoЈа никад не лажем.
Ок. Кад одморим, повадићу линкове и таговаћу ове неупућене да прочитају.
Ја никад, баш никад не улазим у дуел без покрића.
KojaPocela mi serija.![]()
zbilja jel tebi lisanje vakine ali od devojke svoje spada u bdsm ili je to kao neka neznostsSado mazo?
Mmm gde ima?
I mene zanima
imamo mi nasu kafanu gde razum ne caruje a ostali ne dolaze jer mi toliko lupamo da niko nikad nije uspeo da se ubaciГреје ми се пиво. Видимо се сутра.
@Macan наставићемо, биће још другара сутра, ваљда нећемо да сметамо овде![]()
Prelep album
Ma ja to radim da je opustim za ono sto sledi posle.zbilja jel tebi lisanje vakine ali od devojke svoje spada u bdsm ili je to kao neka neznosts
jel to ono kao nas trojica i kamen i onda kome dopadne njemu kazu a on onda kamen drugome i tako ukrug dok neko ne dodje do kamena
) a ovo besomučno izlivanje jeda je sasvim okejpoklopilo se tematski...sad cu da okcaim jo samo jednu kap poruku...kao i sve pesme veceras.Prelep album
Volim te pesme
Za to da li ce kafance da opstane ili ne pitamo se mi sto caskamo normalno...a ne drugi...U šta se pretvori ova kafana!
Svako dobro mesto po defaultu ne može dugo da izdrži!
Na žalost, za ovih 11 godina ovde to stalno viđam!
Ne ulazim ko je u pravu, jer ne znam istorijat sukoba, ali je generalno ogavno takve stvari javno raspravljati!
A to da li se pominje RAC ili ne je baš licemerno!
Rac je strašan i nemoralan ( u kafani!?!?!?!![]()
) a ovo besomučno izlivanje jeda je sasvim okej
Ova kafana je jedna od retkih gde je vladala harmonija, i zato je treba zatući!
I to je sasvim prihvatljivo a strašni rac nije!
No, kao i uvek, sve što je dobro ne može dugo da opstane....

Volim i "putujemo" i "romansa" i "čukni VO drvo"poklopilo se tematski...sad cu da okcaim jo samo jednu kap poruku...kao i sve pesme veceras.
ja tako komuniciram...cak i sa provokatorima.
Neće opstatiZa to da li ce kafance da opstane ili ne pitamo se mi sto caskamo normalno...a ne drugi...
![]()
leto gospodnje 2020. Drač, Albanija.