Mene ništa a konja si baš "počastila".Не измишљај! Осим коња, на кога се сви ви свако мало усеравате, а којег годинама познајем, нисам никоме вулгарну реч упутила.
Шта вас је ТАЧНО увредило? Истина?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mene ništa a konja si baš "počastila".Не измишљај! Осим коња, на кога се сви ви свако мало усеравате, а којег годинама познајем, нисам никоме вулгарну реч упутила.
Шта вас је ТАЧНО увредило? Истина?
Pakao ti nece tesko pastiBadrija sam lično upoznao
au, zar se i to radi :Okoliko vidim lunja nije imala primedbu na to?
ako ulozi prijavu, reagovacu
na kraju..zar bi se saznalo nko je plet da ljudi nisu preneli privatne stvari iz pp-a?
ТО је аргумент оних који немају аргументе. Правопис.knjizevnost je zenskog roda

Sreća tvoja što sad moram da budem pristojan, ali smatraj da sam ti postavio ono.Pakao ti nece tesko pasti
de si machorchino staraSreća tvoja što sad moram da budem pristojan, ali smatraj da sam ti postavio ono.
Он је ту ничим изазванSad je tu Tab da te štiti od zlog moderatora.![]()

Opuštena sam sasvim. To što reagujem na izjave da nekoga treba slati kod stručnjaka ili na prepričavanje privatnih prepiski ili što tražim dokaz da sam nekome delila dijagnoze nije znak napetosti nego reakcija na napisano.Elle.. volim i tebe.. ali stvarno. Opusti se..![]()
Акценат је на - не разумеш.Meni samo jedno nije jasno...
CEMU OVA TIRADA VECERAS?
ako je neko prekrsio pravila, biva upozoren na PP.
ako ponavlja, idu kazne...
za objavljivanje licnih podataka takodje ima sankcija...
Cemu mahanje prljavim veshom ovde?
ako si dobra ja mogu da ti pruzim iluziju cuvanja ledjaОн је ту ничим изазван
Зар је мени икад требала заштита?
Па кад си ми ти чувао леђа..![]()
uvek je bio..kad izgubis na verbalnom planu okreces se pravopisu.. manevar forumskih diskusija kad ostanes bez argumenata.ТО је аргумент оних који немају аргументе. Правопис.![]()
po sluzbenoj duznostiAko dozvoljavas da pitam ja tebe javno...
zasto se mesas u razgovor njih dve?

on je malo zelen pa se mnogo pali
ahahahahahahaaaknjizevnost je zenskog roda
Ne...akcenat je - ti PROVOCIRASH, i to majstorski.Акценат је на - не разумеш.
Не треба, хвала. Ја сам то више пута одбила него што ти можеш да замислиш.Odakle ova emocija kod tebe?
Badrija sam lično upoznao
Ako je tebi stalo da budeš moderator nudim ti moje mesto i verujem da ćeš dovesti ovaj pdf do Vinaverskih visina!
Ja nemam sta da krijem, rekla sam evo i javno, kada mi javno zezanje ne prija, ja se povucemkoliko vidim lunja nije imala primedbu na to?
na kraju..zar bi se saznalo nko je plet da ljudi nisu preneli privatne stvari iz pp-a?
cao evelineahahahahahahaaa
Ti nisi svesna šta radišНе треба, хвала. Ја сам то више пута одбила него што ти можеш да замислиш.
Уопште се не ради о томе. Машиш поенту.
Алузије нису проблем. Па ти знаш да ја то умем. Те алузије, али без простаклука.aluzie na sehs su sastavni deo komunikacie medj ljudima
pokotovo ako usmemo u obsir da je sehs glavni motiv svim ljudima a i sire
Zalosno.Не треба, хвала. Ја сам то више пута одбила него што ти можеш да замислиш.
Уопште се не ради о томе. Машиш поенту.
Ja nemam pojma ko je Plet i 90% stvari o kojima se ovde piše otkako je ona aktivna mi nisu jasne niti me zabavlja ovaj rijaliti ovde. A najmanje mi je jasno za šta to treba da je argument, posebno ako nije u skladu s pravilnikom.koliko vidim lunja nije imala primedbu na to?