Golub
Elita
- Poruka
- 17.902
alooo! mi ovdje pricamo o ljubavnicima! ne kvarite nam sex!
Ebga, izvini, omaklo mi se

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
alooo! mi ovdje pricamo o ljubavnicima! ne kvarite nam sex!
Ovoliki post bez ijedne činjenice...
Ko ne zna šta je demagogija, ovde može da vidi školski primer.
Karakteristika sujetnih i primitivnih ljudi je da argumente pobijaju uvredama kad nemaju kontraargumente, na taj način obezbedjuju divljenje i podršku njima sličnih (a takvih na žalost uvek ima u izobilju), a sebi obezbedjuju privid da će da se iz debate u koju su ušli bez argumenata izvuku neporaženi. Pri tom jedino oni debatu vide kao dvoboj, dok je normalni ljudi vide kao razmenu mišljenja.
Pošto očigledno nismo na istom nivou komunikacije, prepuštam ti "pobedu", a ti moje pisanije odavde slobodno pokaži mladjem bratu, nek se dete smeje, ali će usput i da uvidi da tvoje samouverene priče treba prvo da proveri pre nego što ti poveruje.
Ne da si usranak, nego si Usranak sa velikim U.![]()
kakvi su crnogorci ljubavnici, el ima neko iskustva?![]()
Imai to dva đetića u godinu dana. Kakav prosek, a?
![]()
nemam iskustva sa cg....ali...nikad se ne zna....madaaaa cisto sumnjam
ne znam za crnogoroce, Srbi iz RS su moja slaba tacka. imaju tu neku divljachnost neznu, neznost divljacnu.
daj ovamo nekog na probnu voznju![]()
ne znam za crnogoroce, Srbi iz RS su moja slaba tacka. imaju tu neku divljachnost neznu, neznost divljacnu.
Najslađa... pravo muško... uglavnom...Ovu sortu nisam konzumirala.
A nije... s njima ide dosta teže... ili meni ide dosta teže...Opisala si ga k'o jabuku. Samo da pružiš ruku i ubereš sa grane!
Lupam mnogo,.
A nije... s njima ide dosta teže... ili meni ide dosta teže...![]()
Pa rekla si da su slatkito me asociralo na jabuku + sam ja rekla sorta.
![]()