MOJTENEGRO

Ovoliki post bez ijedne činjenice...
Ko ne zna šta je demagogija, ovde može da vidi školski primer.
Karakteristika sujetnih i primitivnih ljudi je da argumente pobijaju uvredama kad nemaju kontraargumente, na taj način obezbedjuju divljenje i podršku njima sličnih (a takvih na žalost uvek ima u izobilju), a sebi obezbedjuju privid da će da se iz debate u koju su ušli bez argumenata izvuku neporaženi. Pri tom jedino oni debatu vide kao dvoboj, dok je normalni ljudi vide kao razmenu mišljenja.
Pošto očigledno nismo na istom nivou komunikacije, prepuštam ti "pobedu", a ti moje pisanije odavde slobodno pokaži mladjem bratu, nek se dete smeje, ali će usput i da uvidi da tvoje samouverene priče treba prvo da proveri pre nego što ti poveruje.

Ne da si usranak, nego si Usranak sa velikim U. :neutral:

uf,k'o bakica...svi su protiv mene i napadaju...al dobro ti si pun cinjenica...veliki strucnjak za etnologiju...odmah si pogledavsi film provalio ko kakve kape nose iako iskusni etnolozima treba vremena da uoporede hercegovacke,dalmatinske i krajiske,al ti to odokativno...legendo!da,pogledace,rekao je da si mu ti idol...ako mos potpisan poster da mu posaljes...dobro,ja sam usranak...useravam se po tebi...e,sada moram da odstranim 97,2 posto mozga da odgovorim tvojim humorom(jako me je sramota zbog loseg humora,al prilike su takve)...neko je pustio goluba...tacnije to je prdez...ti mu dodjes kao neki prdez sa internet zivotom...ustvari,prdez etnolog koji je strucnjak za narodne nosnje i posecuje etnoloske muzeje koji se bave hercegovackom nosnjom...a takvih muzeja ima puno,nijedan...

Back