NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
ne lupetaj gluposti...
film virdzina je o paganskim obicajima u herceovini,a lepota poroka o paganskim obicajima u crnoj gori!
dobro bre ajde sta si popenio

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne lupetaj gluposti...
film virdzina je o paganskim obicajima u herceovini,a lepota poroka o paganskim obicajima u crnoj gori!
kakvi su crnogorci ljubavnici, el ima neko iskustva?![]()
ne lupetaj gluposti...
Radnja Virdžine se odvija u Dalmatinskom zaledju.
Lepota poroka jeste o Crnogorcima.
Ni jedan ni drugi nemaju veze sa Hercegovinom.
e svaka ti dala, ticice, care![]()
Nisam teo neke crnogorke nekako su navalentne a i imaju bracu ljutu
Nisam teo neke crnogorke nekako su navalentne a i imaju bracu ljutu
... sa crnogorkama ko da se s medjedima zabavljas, mos mislit kakva su im braca![]()
Eh razumes me..al mi krivo bilo je par primeraka onako zgodne su prezgodne fit za sex dusu dalo..al nema to kod njih..mora je zenis odma![]()
Pa bijo sam mlad nije mi bilo vreme![]()
Eh razumes me..al mi krivo bilo je par primeraka onako zgodne su prezgodne fit za sex dusu dalo..al nema to kod njih..mora je zenis odma![]()
Nista posebno,kratki,neromanticni,samouvereni preko mere ,bez pokrica.....dignutog nosa,a kad ih srozas ne znaju gde su.......ne bih preporucila.........![]()
A koji to muškarci nisu?Nemam pojma..jedino znam da su sujetni. navalentni..i dosadni...
samosvesni, stabilni, interesantni![]()