- Poruka
- 94.592
E hvala ti sad sam se setila tvojih divnih radova..ova poslednja sa likovne kolonije
zaostaje za ovim radovima.. bar po mom mišljenju. Bez ljutiš?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E hvala ti sad sam se setila tvojih divnih radova..ova poslednja sa likovne kolonije
Nije kolonija, nego kao radionica koja traje 2 sata, više je druženje uz vino nego slikanje.E hvala ti sad sam se setila tvojih divnih radova..ova poslednja sa likovne kolonije
zaostaje za ovim radovima.. bar po mom mišljenju. Bez ljutiš?
![]()

Bitno je da ti znaš da slikaš..a od inspiracije zavisi mnogoHoću da kažem da je logično, ipak sam na ovima radio neko ozbiljno vreme pa su i dosta bolje, ova je onako, nemam pojma, boje su lepe i to je više - manje to. I nema ljutiš da![]()
Odlično urađeno!Svaka ti čast..ja ne bih imala toliko strpljenja
Hvala @Poli46 . Nije još završena. Ima još dosta rada.Odlično urađeno!Svaka ti čast..ja ne bih imala toliko strpljenja![]()
Vidim ali ovo što je do sad urađeno pokazuje da će to biti odlična slikaHvala @Poli46 . Nije još završena. Ima još dosta rada.
ahhhhhhhhhhhh vredelo je pokusati...Ovo je vec umetnicko delo ne bi ja to znao.

Nisam ja dostigao savrsenstvo ucim se i to radim za svoju dusu.ahhhhhhhhhhhh vredelo je pokusati...
Salim se...Lepe su mi jako i te jednostavne drvene stvari...kuhinje, detalji u kuci...ma sve...
Samo da skontam kako da upotrebim stabla oraha...Nisu nesto debela...mozda nekih 15, 20cm precnika...imaju lepo granje...zao mi da ode u vatru...mozda napravim neku lapmu...drzac za saksije...nesto od toga...
Nikada ja ne bih mogla da napravim te garniture i stolove kao ti![]()
Ipak ovo sve spada više na uređenje doma,ali dobro neka si premestila.e nesto ovakvo bih japreslatko
![]()

Neka nek stoji ovde.Da, shvatila sam malo kasno...zaletela seBice premesteno tamo
![]()