Mojih ruku delo

• Začetnik teme Začetnik teme moler
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E hvala ti sad sam se setila tvojih divnih radova..ova poslednja sa likovne kolonije
zaostaje za ovim radovima.. bar po mom mišljenju. Bez ljutiš?
1-jpg.615810

Ovo je vec umetnicko delo ne bi ja to znao.
ahhhhhhhhhhhh vredelo je pokusati... :mrgreen:
Salim se...Lepe su mi jako i te jednostavne drvene stvari...kuhinje, detalji u kuci...ma sve...
Samo da skontam kako da upotrebim stabla oraha...Nisu nesto debela...mozda nekih 15, 20cm precnika...imaju lepo granje...zao mi da ode u vatru...mozda napravim neku lapmu...drzac za saksije...nesto od toga...
Nikada ja ne bih mogla da napravim te garniture i stolove kao ti :worth:

ahhhhhhhhhhhh vredelo je pokusati... :mrgreen:
Salim se...Lepe su mi jako i te jednostavne drvene stvari...kuhinje, detalji u kuci...ma sve...
Samo da skontam kako da upotrebim stabla oraha...Nisu nesto debela...mozda nekih 15, 20cm precnika...imaju lepo granje...zao mi da ode u vatru...mozda napravim neku lapmu...drzac za saksije...nesto od toga...
Nikada ja ne bih mogla da napravim te garniture i stolove kao ti :worth:
Nisam ja dostigao savrsenstvo ucim se i to radim za svoju dusu.

Ovo je najlepši kutan na celoj Krstarici. Pravo je uživanje biti u vašem društvu.

Javljam se samo da pokažem da ne sedim zaludna... crtkam nešto za sebe i uživam u tome...
Ovo je trebalo da bude abažur, ali mi se prolila voda preko crteža, pa sam ga u besu isekla na tri dela... sada mi je žao, jer sam mogla da ga spasem...

Ovaj rad sam nazvala "Suncokreti u Kosmosu"...

1617885789430.jpeg

1617885817165.jpeg

1617885845044.jpeg

Uživo, boje su lepše i vidi se 3D...
Grlim vas sve redom...

:vzagrljaj: :vzagrljaj: :vzagrljaj:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back