Mojih ruku delo

• Začetnik teme Začetnik teme moler
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
fr.jpg

@Lorelajn malo sam smanjila i izoštrila tvoju sliku.Trebalo je da fotka bude malo čistija.
Divna je!!

Pogledajte prilog 881948

Јел може и нешто овако .
Нашао сам овај стари цртеж ( мало је оштећен) из неке шездсет девете или седамдесете године.
Kako da ne Vučji..jako je dobar crtež.Zalepi ga na beli karton,ili na beli akvarel papir,tako da se ne oštećuje dalje,Naravno ostavi okolo papir da bude paspartu..i stavi pod staklo,urami u ram od tankih letvica.

Lepo Vlad,ali i kod tebe nema ravnoteže."Teža" ti je leva strana.Nije dobro postavljena.
Crvena boja je skoncentrisana na levoj strani i "vuče"...Bela boja ne može da nadoknadi
tu težinu nikako.I crna boja koja uokviruje i daje neku vrstu senke na crvenim vazama
doprinosi toj neravnoteži slike.Izvini na ovoj kratkoj analizi slike,ali ako bi postavila vertikalu
na sredini slike videla bi ono što ja vidim..Ali talenat je tu!:zag:

Lepo Vlad,ali i kod tebe nema ravnoteže."Teža" ti je leva strana.Nije dobro postavljena.
Crvena boja je skoncentrisana na levoj strani i "vuče"...Bela boja ne može da nadoknadi
tu težinu nikako.I crna boja koja uokviruje i daje neku vrstu senke na crvenim vazama
doprinosi toj neravnoteži slike.Izvini na ovoj kratkoj analizi slike,ali ako bi postavila vertikalu
na sredini slike videla bi ono što ja vidim..Ali talenat je tu!:zag:
Ma, ja i inače imam problem sa ravnotežama...Svih oblika.

Dobro čekaćemo da uradiš još nešto..i ne lenčari :D
E što se stila tiče, nešto ne mogu da se nađem u tome. Već dugo se iz hobija bavim fotografijom i nikako nisam uspeo sebe da ukalupim u neki stil, onda sam skapirao da ne moram baš da imam stil. Možda mi samo nije bitno da budem prepoznatljiv, više volim da stalno nešto eksperimentišem. Na radovima su mi bitni koloriti ukoliko se ne radi o monohromatskim izvođenjima, a sve ostalo mi je nekako stvar trenutka i raspoloženja. Tako da nemoj prema stilu da me ocenjuješ :)

E što se stila tiče, nešto ne mogu da se nađem u tome. Već dugo se iz hobija bavim fotografijom i nikako nisam uspeo sebe da ukalupim u neki stil, onda sam skapirao da ne moram baš da imam stil. Možda mi samo nije bitno da budem prepoznatljiv, više volim da stalno nešto eksperimentišem. Na radovima su mi bitni koloriti ukoliko se ne radi o monohromatskim izvođenjima, a sve ostalo mi je nekako stvar trenutka i raspoloženja. Tako da nemoj prema stilu da me ocenjuješ :)
Ako fotografišeš možeš postaviti neš to svoje na ovu temu..ona je za nas fotografe amatere.
https://forum.krstarica.com/threads/vase-najbolje-fotografije.920847/
A tvoje slike ću da potražim po ovoj temi unazad da se prisetim :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back