- Poruka
- 95.555
Ma, super ti je mrljanje...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma, super ti je mrljanje...
E, ova je odlična....
To je lepo ..I zanimljivo.Bavim se karikaturom, stripom, ilustracijom.
Eto mogućnosti da otvoriš temu Karikatura..Mora se to pažljivo jer ume da budeTo je lepo ..I zanimljivo.
Neće biti odaziva...Eto mogućnosti da otvoriš temu Karikatura..Mora se to pažljivo jer ume da bude
raznih neprikladnih sadržaja.
Jako si dobar crtač i dobre su ti karikature
Znam,ali bilo je predloga..pa ja iz tog razloga a i drugih razloga nisam otvorila.Neće biti odaziva...
Misliš , karikature uopšte ili "naš rad" karikature?Znam,ali bilo je predloga..pa ja iz tog razloga a i drugih razloga nisam otvorila.
Uopšteno ! kao zasebna tema . Ne bi bilo loše ! ima nas koji volimo karikaturu , ali ne umemo da je nacrtamoMisliš , karikature uopšte ili "naš rad" karikature?
Mislim na zasebnu temu..Oprezno!(Branko je zainteresovanMisliš , karikature uopšte ili "naš rad" karikature?
Eto @Neprilagođena Mirko bi pomogao i voleo bi Temu. Razumeo je problematiku,Ja bih volio da ima zasebna tema. Rado cu pomoci ako treba. Samo treba izbjegavati dnevno politicku karikaturu. Ima puno sjajnih festivalskih karikatura. Imam dosta kataloga karikature sa raznih svjetskih festivala. Uglavnom su u pdf-u.
Lepo je ali meni deluje malo bledunjavo..možda je do fotografije.