aleksandarhakler1992
Domaćin
- Poruka
- 3.808
kao mali sam voleo crtati aute,ovo je nesto obicnom olovkom,staro 10-ak godina. ne secam se kad sam zadnji put nacrtao neki,ali nisam zaboravio.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Одлично! Реци нам поближе о тој техници, личи ми на мозаик? Које материјале користиш?
... 4.5 m visine sa 8 metara dužine i 3.2 km rukom oblikovanog željeza. U video klipu se vidi završni dio; lakiranje.)
fenomenalna je!
(prvo glupo pitanje koje mi je palo na pamet je...pa jel se usija to gvozdje na tim temperaturama, kako radis?)
Olakšanje.
impozantna konstrukcija, bravo
koliko je gvožđa utrošeno za kamilu i kako su spajani elementi...zavarivanjem, punktovanjem... ?
)Malo čudno da nemaš ni jednu sliku iz, kako kažeš radionice, dakle početak radova, i sam se bavim skulpturama (vidi na ovoj stranici)
Sve sam dokumentovao fotografijama, hronološki, skicama i po etapama od početka do kraja, za svaku imam mnoštvo fotografija, istina, sa par mega pixela
ali vrhunske kvalite, mi u švabiji smo siromasi u odnosu na Emirate... Pa me stvarno čudi da su tako loše fotke kao da je snimano (kamerom obskurom...