Mojih ruku delo

• Začetnik teme Začetnik teme moler
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Pa MAJSTORE svaka čast, šta reći, dal' bolje slikaš ili pevaš????

Akademski slikar, siguran u sebe, u svoje delo, ne bez razloga,
poezija mu je takođe izvanredna, ne zaostaje za njegovim osnovnim umetnčkim izrazom!
umetnik celim bićem!
Slika koja se pojavljuje u klipu takođe je delo istog autora - londoski period!

U klipu peva @JA KOJI JESAM

Poslednja izmena:

poezija mu je takođe izvanredna, ne zaostaje za njegovim osnovnim umetnčkim izrazom!
umetnik celim bićem!

Ovaj video klip nije mojih, već Timostenovih 'ruku' djelo... :) Eto, jedan mali primjer kako iz povjerenja među 'virtuelnim' drugarima mogu da izrastu i stvarni rezultati.
Hvala Timosten!

Iz istog perioda...15-20 minuta crtež. Koristio sam modele koji to nisu znali...tako da se nisu mogli postavljati u 'poze'...

Pogledajte prilog 236073

umetnik celim bićem!

sta reci..filozof, psiholog..slikar, poeta muzicar...vizionar koji JESTE...prijatelj..bravo JKJ :heart:

pamtim jedan crtez iz perioda "caffe" sa ulice..zena , naoccari i kucce... jednostavnost , umetnost linije

Evo malo 'ozbiljnijih'...srednjeg fromata, akrilic i ulje na platnu, nisam siguran u dimenzije...otprilike 1.5 x 1.3 m ?

Dreaming-Self.jpg

detalj

Dreaming Self detalj.jpg

[/SPOILER]

Slika je fenomenalna, posebno kolorit.
Imam jedno pitanje: sa kojim medijumom mešaš boje?
Ja koristim terpentin i ulje, a sa ubrzivačima sam pokušala ali mi mnogo smetaju (udaviše).

Slika nije fenomenalna ali je zgodna da se opusti ruka i da se vidi rukopis. Fenomenalnoj slici treba pokloniti malo više vremena.
@sanja,
moguće, nisam previše obraćao pažnju na teksturu lišća, korpica mi je odvukla pažnju.
@shade
medijum za slikanje pravim tako što stavim 50% ulja, 40% terpentina i 10% damar laka. To je medijum za završno slikanje, za podslikavanje je drugačiji, posniji.

Slika nije fenomenalna ali je zgodna da se opusti ruka i da se vidi rukopis. Fenomenalnoj slici treba pokloniti malo više vremena.
@sanja,
moguće, nisam previše obraćao pažnju na teksturu lišća, korpica mi je odvukla pažnju.
@shade
medijum za slikanje pravim tako što stavim 50% ulja, 40% terpentina i 10% damar laka. To je medijum za završno slikanje, za podslikavanje je drugačiji, posniji.

Za moj stepen veštine je fenomenalna. :)
Znači, standard - masno na posno. OK, hvala.

Evo i ja da okačim nešto kao ozbiljnije, ovo je nastalo pre dve godine kad sam se "BIO" zapalio za slikanje.

Slikao sam po jednom video tutorijalu, negde našao na netu, davno bilo.

Iskustvo loše, sav umazan, sve oko mene umazano, boja i po zidovima, ajd to,
ali sporo sušenje, a ja živac, ja bih to u dahu, a tek pranje četkica, držalo me jedno
mesec dana i odustadoh, ni ovo nisam završio, ali lepa uspomena, imam još jednu sliku, u začetku...

image_preview.php
[/URL][/IMG]

Ulje na platnu 50 x 70cm

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back