sanja*
Drevna Kornjača
- Poruka
- 8.705
.. jedna prastara ..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.. jedna prastara ..
![]()
Fotografija ume itekako da utiče na kvalitet, naročito ako je u pitanju fotografija slike kao što je bio kod mene slučaj pri izradi ovog pejzaža. To je u stvari "Zarastao ribnjak" - Vasilija Polenova, ali u to vreme ja to nisam znao već sam naleteo na očajnu fotografiju te inače prelepe slike. Mada, i kvalitet fotografije kao predloška za sliku takođe može da utiče na krajnji ishod. I ta fotografija je samo alat u izradi slike. Kad ja pravim predloške fotoaparatom, uvek napravim nekoliko fotografija istog motiva, pa onda kasnije biram onu najuspeliju. A što se tiče dozvoljenog, naravno da je dozvoljeno ulepšavanje i šminkanje slike, inače bi se slikarstvo svelo na puku reprodukciju fotografije a to je već zadatak fotorealista.
Evo nesto novo
Ideja nije moja, da se znaruke su strasne, znam
![]()
Evo nesto novo
![]()
Evo nesto novo
![]()
.. ne vidim šta je neprirodno u položaju palca .. ja namestila svoju ruku da stoji baš tako .. i palac stoji kao kod nje ..a kod desne je palac nekako neprirodno postavljen, kao da je izrastao iz korena šake, kao da nije sa strane. I domali prst je neprirodno dugačak. Ipak, imaš talenta, vidi se. Malo vežbaj anatomiju i ovakvi problemi će nestati vremenom.
.. snimiću sutra ruku pa ću da vam pokažem ..
(.. mada .. evo gledam .. fali joj jedna falanga na tom domalom ..)