Don_Evil
Zainteresovan član
- Poruka
- 228
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije savrseno,ali mi se svidja.Podseca na Boticelija.evo jos jednog kopiranja..
![]()
vidim da je oko tamnije na slici..
evo jos jednog kopiranja..
![]()
vidim da je oko tamnije na slici..
bravo..ae nam prikaži svaki layer ponaosob...barem nešto naučimo![]()
, sve u svemu, sve tajne na jednom mestu kao na dlanu!!!!
, prikazano je sve, od pripreme platna do svih pojedinacnih
, nego se ne uklapa u moj temperament, ja brate kad nešto počnem
@Tol,
ako te ne mrzi da skidas, evo jednog odlicnog dvd-a, ko zeli sve da vidi sto se tice ovog nacina slikanja, do najmanjih detalja,
od pripreme platna pa na dalje, bruka jedna - što kažu mladi, sve u svemu, sve tajne na jednom mestu kao na dlanu!!!!
samo za ovo treba imati zivaca sto meni nije jaca strana...
od ovog autora (aleksej antonov) moze se poskidati jos par dvd-a, ja sve skinuo, portret, grozdje, ne mogu da se setim jos šta bese.
Evo linka za njegov prvi i najbolji dvd (dvd je odlicno uradjen, doduse za one koji imaju zivaca za ovu tehniku cekanja dok se ne osusi, prikazano je sve, od pripreme platna do svih pojedinacnih
slojeva, crtez, umbra, crno beli sloj..... cini mi se nehih sedma osam slojeva ili vise, ne secam se tacno, sve izgleda fantasticno i covek dobije zelju odmah da pocne da radi,
kad tamo u praksi cekas dok se osusi po mesec dana, i zaboravis sta si krenuo da radis.... meni je to problem, ne mislim pamcenje, nego se ne uklapa u moj temperament, ja brate kad nešto počnem
da radim radim dok ne završim, nek se ne ljute na izrazu oni koji se bave ovom tehnikom slikanja, ali stvarno moraš biti picajzla da slikaš ovom tehnikom....
http://www.filestube.com/7ef792f9e67ab57c03e9,g/Alexei-Antonov-Classical-Oil-County-Pitcher.html
http://www.filestube.com/3wvoalv37z...tings-Video-Workshop-County-Pitcher-2011.html

Hvala Timi...ali ne slikam uljem a ovi linkovi su ok..samo ih ima dobreno mnogo...raj za one kojima je ova tehnika primarna![]()
da to potrošim 
)) Volim ovakve crteže 
evo jos jednog kopiranja..
.

.. pa jes ti normalna ..?
.. uhvatila si joj karakter odlično ..
.. što si žvrljokala preko ..?

gde je ovo?![]()