Mojih ruku delo

• Začetnik teme Začetnik teme moler
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
PS. opaska, zašto na nekim radovima nema signature, potpisa?
.. pa nije svakom bitno da se potpiše ..
.. ja se na mojima potpisujem samo kad mi ovi moji slikari kažu .. a di ti je potpis .. pa navale da potpišem ..

.. inače više volim samo otpozadi da lupim naziv slike na blind ram ..
.. a slika je sama po sebi svojevrstan potpis ..

zidna maska, siporex ( siporex je gradjevinski materijal ) ...klesana je maska

FILE4919.JPG

Ovo sa klesanim siporeksom je odlicno. vec dugo razmisljam kako bi napravila model za izradu maski od papira ili smole, a bas na tavanu imam komad siporeksa. samo me sad muci s cim si ga klesao?

Ovo sa klesanim siporeksom je odlicno. vec dugo razmisljam kako bi napravila model za izradu maski od papira ili smole, a bas na tavanu imam komad siporeksa. samo me sad muci s cim si ga klesao?

Dleta za drvo, turpija za metal i šrafciger za bušenje rupa...a što se tiče kalupa, najbolje ti je da ga napraviš u glini, daleko je brže i jednostavnije.

Nije teško ako imaš ruku za to. Mogu da ti napišem teorijski postupak rada ali bolje je kada se to vidi. Pošto nismo u mogućnosti da se vidimo, možda uradim uskoro nešto ali ću fotografisati korake od bloka do gotove skulpture da vidiš kako to ide. ( a to uskoro može da bude i do 3 meseca, strpi se, naučićeš )

баш сам злоћа, ал кад ми је просто уболо у око...:lol:
...ова посудица за свећу ми је мало...безвезе...наравно вероватно је јако тешко радити стакло, поготово с упаљеном свећом :lol: просто се не уклапа са овом савршеном вазом :worth: не да се поредити.
и обод чашице је малко искривљен у односу на дно :rumenko: ал можда је такав модел чаше :lol:

...ова посудица за свећу ми је мало...безвезе...наравно вероватно је јако тешко радити стакло, поготово с упаљеном свећом :lol: просто се не уклапа са овом савршеном вазом :worth: не да се поредити.
и обод чашице је малко искривљен у односу на дно :rumenko: ал можда је такав модел чаше :lol:

ne razumeš ti tu umetnost, tako treba :)

danas je za to pogodan photoshop i digitalna kamera

Poslednja izmena:

Čašica je ok, tako je nekako stala u nekoj bezveze perspektivi, a za ovu svećicu si skroz u pravu, ali u tom trenutku je to bilo najbolje što sam uspeo da izvučem. Vatra je jedna od najtežih tekstura za rad, nemirna je i utiče na sve objekte oko sebe. Biće bolje nadam se.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back