Mojih ruku delo

• Začetnik teme Začetnik teme moler
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
свиђа ми сее :D супер!
ево да се боље види:
by virvirko994:
26338231.jpg
70107209.jpg
52040359.jpg

e sada i ja vidim :))) bravisimo vivirko...stvarno imaš talenta!!!

@ kvinče..nemoj da patetišeš već crtaj...tebi to jako lepo ide...imaš tutorijala na youtubetu koliko hoćeš..pa laganini

evo jedan..a sa desne strane ( otvori link)ima još toga..može puno da se nauči

Poslednja izmena:
Tol, Tut je odlican i vrlo poucan, jos uvek ucim, crtam glave i ramena vec mesec-dva, sad sam poceo ruke....
Naravno hvala za pohvale, ali slobodno istaknite sta treba popraviti...

Danny, crtez je odlican :)

Serbian Girl, gledacu da ubacim Karadzica kod drugara, on je nacrtan za samo 5-10 minuta i to hemijskom olovkom....
Znaci kako je ispao iz prve, tako je i ostao (nmg da ispravim levo oko), gledacu da ga odradim olovkom i malo ozbiljnije :)

Poslednja izmena:
Danny, crtez je odlican :)

Serbian Girl, gledacu da ubacim Karadzica kod drugara, on je nacrtan za samo 5-10 minuta i to hemijskom olovkom....
Znaci kako je ispao iz prve, tako je i ostao (nmg da ispravim levo oko), gledacu da ga odradim olovkom i malo ozbiljnije :)

Hvala :)))

Pazi super je sto vezbas,i da svidja mi se stav: nepostoji talenat za crtanje(celo crtanje je korektno posmatranje,i to je to,a crtanje iz glave ja korektno posmatranje slike u glavi,i njeno reprodukovanje na papir).
Nemoj nikada shvatiti da bas bukvalno moras da prekopiras svaku liniju sa crteza sa kog radis :).
Vezbaj,vezbaj...:)
Koliko imas godina? 17g
Imas jos puno vremena da napredujes :).
Za te godine to su super crtezi :).

A za vuka super je vezbati memoriju :)).

I ne kopiram sve detalje, po meni je sto jednostavnije to bolje.
Vezbam, i to mnogo (pratim razne klipove na You Tube-u, najvise od Mark Crilley-a).... Recimo da se zanesem i provedem pet sati gledajuci klipove (dok gledam na papir iscrtam samo najosnovnije sto je pokazao i onda sam crtam dalje(ne volim da kopiram liniju po liniju))
Skolu sam zapustio zbog toga, majka koja smatra da nisam talentovan i da ti treba talenat oce da me ubije :)

A ne znas koliko mi se svidja tvoj crtez :)

E sad sto se tice crtanja iz glave, hm....

Iz nekog razloga u potpunosti sam u stanju da zamislim lik (govorim o manga crtanju),njegovu odecu i sve.... Mogu da zamislim i koje linije kako nacrtati, gde sta treba, ali kada dodjem do prebacivanja na papir to ne lici ni na na sta....

Imam malo problem sa telom (ne proporcija, to mi nije neki problem), ali neke linije su jako teske...

I da ne smaram vise, poslednje pitanje:

Zna li neko da li ga ima Fixa jos na forumu, posto u njegovoj temi gde su lekcije fale slike iz lekcija (konkretno sam video za linije, dalje nisam gledao jer necu da preskacem), da ponovo to upload ako ga ne mrzi, ili neko drugi ako ih ima :)

Ugljen tvrdi presovani.:)

Ovo sam malo experimentisao sa tri boje krede.Bela,crna,i crvena.:)
Preterao sam sa bojom,i malo mi se omaklo da stisnem belu :))).

Malo apstrakcije.
Uljani pasteli sa terpentinom,i cetkicom :).

Bas volis da crtas zene :)

Stvarno su ti radovi fenomenalni, moram jos jednom da ti se zahvalim, skinuo sam neke stvari i mogu da ti kazem da je stvarno fenomenalno, jedini problem je sto ne umem da skidam sa torrent-a :) Ali snalazim se :)

Hvala,da obozavam zensko telo.Kada crtam ne u sexualnom vec sam oblik.Zene imaju predivno telo.
Meke linije.Voli ja zene,ali kada crtam gledam da to bude osecaj samog tela.
Muskarci imaju previse kockasto,i pomalo dosadno telo :).
I konji imaju odlican oblik tela.:)
E pa pokazacu ti kako ide preko torenta,lako je :).

Poređani su bez ikakvog reda, ovaj koji je tu poslednji je rađen među prvima, zapravo,
a novije radove još nisam stigla da prebacim na komp, pa ih nisam ni okačila :)
Da, označava mi godinu rođenja...
a ovo su neki radovi koje sam kačala u nekom ranijem postu, ali mislim da mi nije uspelo :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back