Mojih ruku delo

• Začetnik teme Začetnik teme moler
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
BTW, pitao sam te za godiste iz prostog razloga...

Ako ti u mojim godinama ovako crtas i slikas, pa sta ja da trazim.... Nema nade :)

Salu na stranu (mada se javila neka mala sumnja u meni), meni je ovaj najdrazi

49996784.jpg

Ma znam, rekoh da se salim :)

Ali ovde se vidi talenat....

Ja ga u svojim radovima ne primecujem (mada sam sad probao da nacrtam list i da ga osencim, nisam toliko lose uradio, i bas bih voleo da ga podelim sa vama)

Opet se malo salim, vec sam napomenuo moj stav o talentu, nego pade mi na pamet kako cu ja moati mnooogoooooo (dobio bih ocenu manje na pismenom iz srpskog zbog ovog) da radim.

A ja cu biti bolji od Leonarda...

Ne očajavaj :)
Ja nemam talenat, samo jaku volju i ljubav prema crtanju, počela sam da crtam pre nekih pola godine,ranije me to nikada nije interesovalo, i eto tako od jednom sam to zavolela, ni ja ne bavim previše dugo time, ali mnogo radim...
Zapravo učim da gledam, i mislim da sam dosta napredovala u tome.
Tako da samo, rad, rad i rad... Traži cteže, slike po netu i samo crtaj! :)
Planiram da upišem grafički dizajn, tako da moram mnogo da radim kako bih se dobro pripremila :)

Ja vise guram ka knjizevnosti i jezicima...

Videcemo mozda i ja odem na nesto umetnicko :) (znam pricu o liku koji veze nije imao matematiku, upisao matematicki fakultet i cap eno ga predaje u osnovnoj skoli, samo zahvaljujuci radu :) )

Poslednja izmena:
portret je ispao mnogo dobro , a list je , po meni , fantastican :D svaka cast :)

hvala :)

...e sad bravo ... divni radovi ... Bravo i hvala na trudu !

ne mogu da verujem da sam konacno uspela! hvala :)

_Snow Queen_ , сад се види и савршени су! само би на портрету појачала сенке на челу :heart:
Firefairy, дивно!!

moram i na celu i oko ociju, malo su prazne...

Snow Queen, sta je portret a sta crtez :)

Svaka cast, list mi se narocito svidja, vidi se svaki detalj... :worth::worth::worth:

teski realizam, a? u toj sam fazi, ucim tehniku tek!

Bas mi puno znaci podrska svih! :heart:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back