Mojih ruku delo

• Začetnik teme Začetnik teme moler
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pomoz Bog!

Prilozi

• Komi.jpg
    Komi.jpg
    65,5 KB · Pregleda: 26
Bilo bi dobro da Administrator foruma podesi izlaz youtube videa na wide format (16:9), na ovu visinu dodajte jos 11 pixela, zbog lepseg prikazivanja videa, da nema ovih crnih margina sa strane... na youtube to izgleda mnogo lepse :)
Evo jos jedan

Šampinjonu, srećan rodjendan :****

Poslednja izmena:
eeeee... ovo je super... evo i mene
nesto smo se igrali davno na jednom lepom mestu... (necu da reklamiram kom) U pitanju je igra koja postoji samo tamo, na tom sajtu... igrali smo turnir... i ja iz zeze, napravila pravila ponasanja... sto je najgore, (u poverenju) svi su ih postovali :))) nisam pobedila PIHHHHH ali bilo je zabavno bas bas :)

Poslednja izmena:
Moje prvence... tehnicki lose ali od srca.
hahahhahha zastitno odelo od barandskih komaraca... Ko nije bio u Barandi, nema pojma sta su komarci

p.s. Hoce neko da bude ljubazan da mi klikne na ono "reputaciona moc"? Zahvalna do oblaka !

Poslednja izmena:
@ raspustena bando i @pres 011,
interesantno, ali ova tema nije predvidjena za taj vid umetnosti.
ako zelite mozete otvoriti novu temu, naravno ako ostali clanovi podrzavaju ideju.

Mogu da otvorim i novu temu, nije problem... samo da ne dobijem opomenu posle da tema vec postoji i da mi neki moderator linkuje na ovu temu. I koje clanove treba da pitam da li su saglasni i da li podrzavaju ideju o otvaranju nove teme? Cija mi saglasnost tacno treba? I navedite mi taj clan u pravilniku.
Hvala.

zato postoji pretraživač ;)

slazem se da u naslovu pise i multimedia,... ali vremenom tema je postala skoncentrisana na jedan vid umetnosti.
ok, nek ostane. rekla sam da otvorite novu temu zbog vas, mozda se vremenom pojavi jos zainteresovanih clanova za multimediu.

pozz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back