Mojih ruku delo

• Začetnik teme Začetnik teme moler
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ili ovo:

Prilozi

• Alfama - Plava.jpg
    Alfama - Plava.jpg
    38,5 KB · Pregleda: 16
Mislis na ovo:

Imam ja dosta toga od cega se jedan deo nalazi na sajtu, e sad, s obzirom da mi je ta tema o kojoj govoris zakljucana od strane moderatora, ne znam da li je dozvoljeno ovde da postavim link za sajt...Nisam siguran a nije ni bitno, postavljacu kako budem mogao jos svojih radova... I nadam se da cu cuti dosta komentara, kakvi god bili...

Sve najbolje.

Prilozi

• slike_Ostrvo.jpg
    slike_Ostrvo.jpg
    80,8 KB · Pregleda: 32
Moja najstarja slika radjena bojama,radjena je mekim pastelima.
malo je prasnjava zaboravio da je ocistim,od prasine.:whistling:

I nevidi se jedan deo slike sa leve posmatracove strane.:(

Poslednja izmena:
Ovo je jedna od novih,ali zbog toga sto nemam prostor,morao sam u radionici da je radim,i to samo nocu zbog svetlosti.Takodje preko dana radimo cale,i ja tamo pa onda nemogu.Znaci morao sam da zabelezim na podu markerom de sta stoni,i da nocu slikam,a danju sve to da prenosim da nesmeta.I sta osusilo se cvece,naljutio sam se,i nesvidja mi se kako izgleda cvece.Pozadina je trabalo da bude svetlo plava plahta koju nisqam zavrsio bas zato jer mi je tada pukao film.Tada sam rekao moram da napravim atelje.:D
Inace svi koji su je videli u kasnim fazama rekli su da je zele kada je zavrsim.

Inace radjena je akrilnima.A mandarina nazad je velika jer je i inace bila mnogo veca,od ostale 3 pa sam je zato gurnuo nazad.

Pomoz´ Bog svima!

Dumilex, ne obracam puno paznje na potpis, cak uglavnom svoje slike ne potpisujem, nije mi to mnogo vazno. A sto se naziva tice, u poslednje vreme, u nedostatku dobrog naslova, svoje slike "krstim" nepostojecim recima, tj. sam izmisljam te reci. Dakle, te reci nisu strane, a ako neke takve i slicne reci postoje u nekim jezicima onda je podudarnost sasvim slucajna. Prosto, izmisljam reci za potrebe imena svojih slika.

Pozdrav.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back