Mojih ruku delo

• Začetnik teme Začetnik teme moler
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ako ako Caki, i treba da budes ponosna ;), nego koliko si dugo radila na ovoj slici?

planirala i pocela jos prosle godine, zavrsila prije neka dva do tri mjeseca :lol:

znas kako, ja zapocnem po deset slika pa polako jednu po jednu, kako kad mi dodje inspiracija, zavrsavam, nekad po dan dva nesto radim po cijeli dan, pa deset ni ne pipnem, zato ti ne znam precizno reci

- - - - - - - - - -

ova je iz 3 sloja ali ima puno detalja, ne vide se mozda tu kao uzivo, bas dosta sam i vremena i mozganja potrosila

recimo sa spricem i iglom i ogriskom jabuke sam se mucila jedan citav dan :lol:

- - - - - - - - - -

mislim i jedno i drugo je cas posla nacrtati, ali tako sicusno, maleno uklopiti i boju i sjenku i sve to sa tri dlake na cetkici, pa jos uljem je bar za mene, vrlo heben posao

bas bas sam se namucila

planirala i pocela jos prosle godine, zavrsila prije neka dva do tri mjeseca :lol:

znas kako, ja zapocnem po deset slika pa polako jednu po jednu, kako kad mi dodje inspiracija, zavrsavam, nekad po dan dva nesto radim po cijeli dan, pa deset ni ne pipnem, zato ti ne znam precizno reci

- - - - - - - - - -

ova je iz 3 sloja ali ima puno detalja, ne vide se mozda tu kao uzivo, bas dosta sam i vremena i mozganja potrosila

recimo sa spricem i iglom i ogriskom jabuke sam se mucila jedan citav dan :lol:

- - - - - - - - - -

mislim i jedno i drugo je cas posla nacrtati, ali tako sicusno, maleno uklopiti i boju i sjenku i sve to sa tri dlake na cetkici, pa jos uljem je bar za mene, vrlo heben posao

bas bas sam se namucila

e pa vredelo je, vidis da se trud isplati

Oooo cestitam. Sad mogu se hvalim kako imam sliku jednog poznatog slikara sa balkana i shire :D

Nego kad to moze se pogleda uzivo a i da castis usput :)

Kad ti volja

Izlozena ce biti do plovine jula, a rekla sam im da nije na prodaju, tako da ce kasnije da zauzme pocasno mjesto u mojoj kuci:cool:

- - - - - - - - - -

Oooo cestitam. Sad mogu se hvalim kako imam sliku jednog poznatog slikara sa balkana i shire :D

Bjez bre, nisam jos poznata ni u svom gradu :lol:

- - - - - - - - - -

Doduse jesam, ali kao Ona Zena u crnom :lol:

Kad ti volja

Izlozena ce biti do plovine jula, a rekla sam im da nije na prodaju, tako da ce kasnije da zauzme pocasno mjesto u mojoj kuci:cool:

- - - - - - - - - -

Bjez bre, nisam jos poznata ni u svom gradu :lol:

- - - - - - - - - -

Doduse jesam, ali kao Ona Zena u crnom :lol:

Sledeci put idemo zajedno da prodajemo slike :D

Pogledajte prilog 499258

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back