Mojih ruku delo

• Začetnik teme Začetnik teme moler
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
danas sam se malo zezao sa brzopoteznim crtanjem,
nije bogznašta ali je bilo zabavno :D

p.s.

okice sam prosto morao da mu pozelenim, ebem li ga, tako mi došlo :lol:

i offf korss, penkalo sa crnim mastilom...oči ne računam, to je zeleno mastilo...očigledno, jelte :)

omg.jpg

Poslednja izmena:
kako mi uništiste temu crtežima :D

Pa što ne otvorite posebnu temu za crtež. Ovde su žrvljoke, aman. Nije valjda da ne razlikujemo crtež od žvrljoke?

Još mi se čini i da ima onih koji ne stavljaju čak ni svoje, nego neke crteže nađene kojekude na netu.
Aman.

"Sad umukni, kleta ptico, – skočih, viknuh – zloslutnico,
u paklenu noć se vrati, u oluju i nedra kiše!
S' tamom crno perje spoji, beleg laži gnusnih tvojih,
samoćom me udostoji, na vrh vrata ne sedi više;
izgled i kljun tvoj ukloni što mi srce ojadiše."

Reče Gavran: "Nikad više."

E.A. Po

buuuuahahahaha :mrgreen:

gavran.jpg

A ti to pokusavas da sredis nesto, da odlozim tvoje slaganje u konzervu? :lol: Nista sto jedno pivo ne moze da sredi :mrgreen:
Btw. Slicica koja ti sluzi kao avatar mi deluje nekako poznato, ne mogu da se setim sta je? :D

ako će već da me turaš u konzervu, ostavi mi makar otvarač da imam neke šanse da kidnem :sad2:
a pivce...mooože, dobiješ i grickalice...koje oćeš?...jagodinca, jelenka ili... ? :hvala:

p.s.

paa avatar bi trebao biti nešto što liči na vuka, e sad, ebem li ga na šta tebe podseća,
meni recimo, ovo tvoje na avataru liči na zmaja kao otisak na talogu od kafe :D

Puno sjajnih radova, fantasticnih ideja, crnih maca i ostalih dragih bica...
Samo Sojo fali da postavi neko svoje remek delo.
Ja trenutno radim simultano na sedam slika, pa nemam nista dovrseno da postavim. Cinilo mi se kao dobra ideja da tako radim, ali u praksi je prilicno nezgodno, izlaziti iz slike u sliku...

ovo je već drugačija tehnika - ugljen i bela kreda na toniranon, braonkastom recikliranom papiru

gavran je bio samo od penkala

simbioza.jpg

Odličan rad :)
Devojka me podseća na Amy Winehouse, ne znam da li ti je ona služila za inspiraciju, ali mene vrlo podseća na nju, ne samo lik, nego kompletna kompozicija.

- - - - - - - - - -

divne ptičicez:dm5:
jel to isto hemijska olovka?

hvala :)

da, najobičnija plava hemijska olovka, samo to mi je bilo pri ruci

- - - - - - - - - -

Pozdrav umetnicima krstarice :)
Ja sam nova ovde, pa reko' da predstavim i ja svoj rad. Ova sovica u ugljenu je bas danas nastala:

ixr41e.jpg

Volela bih da mogu da fotkam necim sto nije krs telefon :mrgreen:

rad je odličan, to se čak i kad fotkaš krš telefonom vidi :lol:

Odličan rad :)
Devojka me podseća na Amy Winehouse, ne znam da li ti je ona služila za inspiraciju, ali mene vrlo podseća na nju, ne samo lik, nego kompletna kompozicija.

- - - - - - - - - -

hvala :)

da, najobičnija plava hemijska olovka, samo to mi je bilo pri ruci
oduvek sam tvrdila da je hemijska izuzetno dobar alat za relativno precizne radove
i ja sam mog Igvanodona radila hemijskom
nego nemam baš mnogo skeniranih tih crteža, ovaj je star, baš star i isto je u pitanju hemijska olovka
renesansni plemic.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back