dakle...evo haljine kojoj sam se bash radovala, a ispala je katastrofa..
na slikama se i ni vidi toliko ono shto mi je najveci problem a to je deo ispod grudi, toliko je usko da ne mogu vazduh da udahnem..ne znam shta je tu uradila, an probi je bilo dobro, josh smo reshile da popustimo malo gumu koja ide u tom delu da me ne bi stezala bez potrebe, a ako se malo ugojim taman ce da se rastegne kad bude trebalo...
merila sam malo pre taj deo...suzila ga je za celih 7cm! obim ispod grudi mi je 70cm, a shirina tog dela je 63cm

pa dzabe mi guma, kad materijal ne moz da se rastegne, a trebao je biti min 70 shirine...
e sad problem je shto je ona skoro svaki vishak koji bi se mogao upotrebiti odsekla! tako da mogu proshiriti pojas taj za mozda 3-4cm ali nedovoljno.. jer chim mi je to usko, to povlachi na dole ovaj deo koji je na grudima i koji i inache nije kako valja, to mi je tek smandrljala

ovo sam obukla bez grudnjaka jer drugachije nisam mogla povuci preko grudi, a mereno je naravno sa grdunjakom
zadnji deo je sahila krivo, kao da je pravila polukrug..zashto je to uradila opet ne znam, kad je na probi bilo normlano ravno..mada to ej najmanji problem od cele priche

ovaj konchic shto viri..to sam pochela da param

jer ovaj deo na grudima me je zaprepastio kako je (ne)uradjen...
rekla sam da hocu da mi bude nabrano, i tachno sam joj objasnila shta hocu, znam da me je shvatila, a vidite li vi kako je ona nabrala i zavsrhila taj deo..dole pomoz' boze, a gore strava i uzas, sve visi