gost 171789
Elita
- Poruka
- 16.594
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Baš mi se sviđa!
I ja sam htela odavno da ga sašijem, ali nikako da naletim na pravi materijal.
Koji si ti uzela?
Evo i mene!Taman sam se registrovala i trazim teme o sivenju i vidim neeema, kad nadjoh vas ovde! Super! Ja sam strastveni sakupljac materijala, burdi, sljokica, perlica, lastisa, snitova kao i snitova koji se lako siju, a to cu sutra da vam postavim...Puno poz..sutra stizu slike..pa probajte same!
![]()
Evo i mene!Taman sam se registrovala i trazim teme o sivenju i vidim neeema, kad nadjoh vas ovde! Super! Ja sam strastveni sakupljac materijala, burdi, sljokica, perlica, lastisa, snitova kao i snitova koji se lako siju, a to cu sutra da vam postavim...Puno poz..sutra stizu slike..pa probajte same!
![]()
...pa nisam znala kako da okacim slikeee....
![]()
imam jedno pitanje.kupila sam u second handu klasicnu malu haljinu senf boje.polakomilo me je sto je cist lan i 400 din,ali boja nije ni za sta.ne mogu da nadjem nigde da je ofarbam.da li je mnogo glupo da vezujem one cvorove i da sama farbam u crveno?kao batik.na sta ce to da izadje ako farbam tu senf boju?
nosi li se sada uopste batik?
nemam sliku,al mogu da je slikam sutra po danu.fazon je da mi se koza,kosa i haljina stope u jedno,pa mi bljak