Moje cipelice - Vol. 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Živiš sama u stanu, deluje mi veliko, videla slučajno još fotki, bašš veliki i lep stan. :D
Jesi li student? :)

Oui, student sam, ali non, ne stanujem sama, nisu sve slike iz istog grada, te sa papučicama u roze sobi su mi od kuće, a ostale iz podstanarskog kutka. ;)

A, ja se vratila s mora i spremam se već za zimu, zato uvek pomislim da treba ići što kasnije na more. :)

Moje patike su bas udobne i lepe ovako na oko... Jedino sto ovde te patike van sportskih aktivnosti nose samo "chavs" iliti dziberi. A mnogo puta mi dodje da ih obujem kad krenem na posao.
Slican model ko Megine samo bele.
Mnogo lepe patike, ne sumnjam da mora da su preudobne i da mame na trčanje i u šetnju. :D
...cini mi se da je nekoliko puta receno da se na temu kace samo cipele koje smo kupili, te sa neta imaju drugu temu....
Možda da i onu stavim u lepljive, šta mislite?
OK, izbrisaću sve svoje postove sa ove teme , koje mogu, ostale učinite vi affrodiita *
Hej, nema potrebe za brisanjem, mogu ih samo prebaciti tamo u nekoliko klik, klik, klikova. :)
A da preimenujete tumu u "Moje cipeliceeeee" :think:
Bilo bi manje zabune :)

A inace za cipele sa neta ima tema "Zaljubljena stopala".
I ona je lepa, informativna i inspirativna :D
Dobra ideja, hvala na sugestiji, it's done! :ok:

img-thing

Deluju mi udobno i da mogu da hodam u njima...

k2007_dgr.jpg

miss_sixty25.jpg
-miss_sixty
...morala sam i čizme.

Poslednja izmena:
Ne znam u koju temu da napisem, pa cu ovdje, ako ne valja, brisite.

Nego, zeljela sam da vas obavjestim, ako niste cule, da se danas u Beogradu, u Knezu otvara nova prodavnica obuce, italijanskog brenda Cinti.
http://www.cinti.it/?l=eng

Inace, ne volim animal print, nikako, ali ove cizmice su me odusevile skroz.

Z1587H_Maculato-1_Cinti.jpg
:ok:

Mislim da ce imati jos zanimljive obuce, i imaju jako lijepe baletanke.

Moguće da nema. I u Beogradu je skoro otvoreno. U Ušću prošle godine, a u Delti pre mesec-dva.
Ali što se meni tamo ništa ne svidja. I uopšte takav način prodaje obuće, kao u samoposluzi. Kao u Čehoslovačkoj 80-ih godina. A i modeli su mi tako nekakvi.

...meni se njihova obuca dopada, od kad ne nosim bas stikle, one cipele sa otropedskom petom su mi super....i ove sto je Iris postavila
su mi skroz ok, na farmerice, na neku suknju uz grilonke odlicno bi isle, a i cena im je sasvim pristojna, 3.400 dinara...

Koliko znam nema u NS.
Već su ti rekli za BG, i ja sam videla u Ušću - u Delti još nisam bila .
I ja sam pre neki dan videla u njihovom katalogu dva para štiklica koje bih voella :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back