Moje cipelice - Vol. 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma nisam ni mislila da zvuci kao kritika, vec sam se samo nadovezala na to sto si rekla, tj odgovorila na tvoje pitanje. ;)
Uostalom, ja sam ove cipele ubacila samo onako, nigdje ne pise da bi ih kupila i obula. A, sto se tice platofrme, volim je, ali ne preveliku kao sto je ova gore.

...e sto mrzim kad pocnem da pricu o ovakvim stvarima, uvek deluje k'o kritika a nije, vec jednostavno zapazanje...da bih se oprala evo marke koju ja cesto pazarim, jeftine su a dobro mi je iskustvo sa njima...baci pogled pa nece moja prica zvucati kao kritika...ima tu i platformi i visine ali nekako drugacije pada na oko, manje su agresivne...i usudila bih se reci, vise primerene gradu...

http://www.max-shoes.com/de/women.php

Modne blogerke promovišu ovaj brend, baš sam danas gledala kombinacije jedne koja je nosila ove roze, poslednje u podlesnjem redu, odmah do tašnice. :)

Ja se potpuno slažem s Freyom i uvek izdvojim više para za neke cipele koje ću nositi svaki dan na posao, sa malom peticom i maksimalno udobne, a za neke posebne prilike kupim nešto jeftinije, jer znam da ću ih obuti samo nekoliko puta, a one takodje mogu da izgledaju pristojno i da budu udobne.
One platforme se nisam usudjivala ni da komentarišem, to meni nije cipela, to je egzibicionizam. I verujem da se tako nešto ne nosi po svetu.
Ovaj max-shoes izgleda ok. Nije baš da bih ih ja nosila, ali uglavnom su skladne. To mi se dopada

Poslednja izmena:
Jeeeeeel? Mislim bas cudno, to je jedna malena radnja u dnu ulice, doslovno ima stand ispred prodavnice...:lol:...pa eto, sta da ti kazem kad je dobro nemackoj blogerki a lokalnoj sopingholicarki nije...lansirala bih na Mars onu Dakicevu, k'o Sokrata - kriva zato sto kvari omladinu:lol:

Iskreno Bi, ja mahom nosim baletanke i mokasine...ni meni ova kolekcija nije po jusu no sam podrzala pricu o nizoj peti, da nije svaka stikla ona od +12...

Ja se u štiklama te visine i "širine" vozim gradskim prevozom. :lol:

Znam da ne ide, al' šta ću. :lol:

Imala sam ja drugaricu koja tako nije dozvoljavala da je vide nenašminkanu, ali NIKO, ni članovi porodice. Kad smo negde putovale, ona prva ustaje da stigne da se našminka pre nego što ostali otvore oči :lol: I sad ti njoj objasni da je sasvim svejedno, da uvek isto izgleda (a bolje je izgledala bez šminke, ja to znam pošto sam odrasla sa njom)... kao da nemam pametnija posla, nek se šminka kad voli... e, tako i ti i te štikle u autobusu - nosi kad moraš : )

...podsetila me Majce na moje sandale kupljene proslog leta...:)

...
18062012252-1.jpg
....
18062012254.jpg
...
18062012255.jpg

...nije bas realna boja jer mi je na fotkama lak ljubicast, a ustvari je pink roze....nije ni taman ni previse svetao teksas,
i jako su udobne....

Meni se Afroditine svidjaju. Imam i ja dva para na taj fazon. Jedne plave, druge bež. Slikaću ih jednom po danu. Možda. To planiram odavno. Raspašće mi se u medjuvremenu.

Dopadaju mi se one crne Razbojnicine. Skladne su i elegantne, a onaj crveni djon i unutrašnji deo štikle im daju baš poseban šarm. Mislim, dopadaju mi se, u smislu da ih gledam.

..e da znate kako je to lagano i udobno....mada ne izgledaju bas tako na prvi pogled, zbog te kolicine kanapa...alu su fantazija...

..ustvari sve mi je u zadnje vreme na taj fazon sa tim kanapima, a one narucene sa plutom su kupljene i jedva cekam da stignu
da ih obujem, kaze mi osoba koja je kupila da nikad nista lakse u ruci nije drzala sto se obuce tice...:)

Molim vas da fotografije obuće koje nisu vaše kačite na temi Zaljubljena stopala, prebaciću tamo novije postove.

Hvala. :)

P. S. Nemam ništa protiv, ali forumašica koja je idejni tvorac prethodne istoimene teme, zatvorene zbog broja postova, je naglašavala da ovde pišemo o sadržajima naših cipelara. ;)

Bilo je dosta prepirki i bunjenja, pa zato.

Još jednom hvala na razumevanju. :)

...ooooooo Bi kako su lepe, plave izgledaju meko ako je to bas pravi izraz, ali deluju tako udobno,
a bele su super, bele su takodje lepe meni deluju elegantnije od plavih...a uklopila si ih savrseno,
kao da su pravljene da budu par....torba bas neobicna, lepa je....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back