Moja Zemlja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Juki pa što mi nisi reko za ovo mesto
koko kokošaka jeeeee :heart:

Pa brte nisam teo na belaj da te navađam.

Kad dođeš ovde u početku bude nako. Il te hejtuju il te ne primete. Posle te kao zgotive i to.
Ondak kad vide kaki si služiš da se istresaju na tebi ako nisu dobro raspoložene ili ako nisi ispunio njihova očekivanja.

Ne treba ti to.

....ajd Mirka batali zivota ti vise...ako ti se svidja da vidis pljuckanja i gde
ih nema ti ih vidi, ne brani ti niko.....

....kad budem imala potrebu da pljucnem na nekog, veruj mi da necu uvijati
ni malo...pa ko god to bio
...:ok:

Ma, nemoj! A Mali Cicak te napada, ti odgovoris sve nesto uvijeno, kao neces vise s njom komunicirati, a poslije joj se opet uvlacis do sljedece svadje.

Poslednja izmena:
a, i ti mislis, veki?
iz istog razloga nisam ni na tvoju temu odgovorila, ono sto bih ja -doktor nauka i kraljica foruma, imala tamo da kazem, to bi uzburkalo forumske mase do te mere, da bi pdf zene morao ceo da se zakljuca na par dana i dezinfikuje domestosom

kako bre sad ona kraljica foruma????
jel ti vidis moju aktivnost?

:eek: :evil: sta je bre ovo kako sad MV kraljica foruma ?
Ko je nju proglasio ?

MV - zeno , jasno ti je da to nece tako moci ! :evil:

Ma, nemoj! A Mali Cicak te napda, ti odgovoris sve nesto uvijeno, kao neces vise s njom komunicirati, a poslije joj se opet uvlacis do sljedece svadje.

...oooooo...pametnice, gde li si se ti krila svo ovo vreme...bas mi je bio tezak
zivot bez tebe...:evil:

...i divno, prosto mi je drago em milo, sto vas klonova ima vise nego nas
regularno registrovanih clanova, koji sve znate, u sve se razumete, ma divno,
prekrasno....oh bas sam odusevljena danas narocito..:evil:

...oooooo...pametnice, gde li si se ti krila svo ovo vreme...bas mi je bio tezak
zivot bez tebe...:evil:

...i divno, prosto mi je drago em milo, sto vas klonova ima vise nego nas
regularno registrovanih clanova, koji sve znate, u sve se razumete, ma divno,
prekrasno....oh bas sam odusevljena danas narocito..:evil:

Drago mi je sto ti je drago, cmok za tebe:heart:, nemoj samo da se uzrujavas.
Nego, ne vidim sta sam ja to slagala, a nisi me ni na koji nacin demantovala. Hajde sad reci, sto si dopustila njoj da ti svasta govori? Sto njoj nisi odgovorila direktno i bez uvijanja?

a, i ti mislis, veki?
iz istog razloga nisam ni na tvoju temu odgovorila, ono sto bih ja -doktor nauka i kraljica foruma, imala tamo da kazem, to bi uzburkalo forumske mase do te mere, da bi pdf zene morao ceo da se zakljuca na par dana i dezinfikuje domestosom
Nem pojma o čemu pričaš. Pa odgovori na temu ako već imaš šta da kažeš. Zato je i otvorena.

mozda on moze da ispuni nasa ocekivanja:mrgreen:
Možda može. Ali moje je da kažem.

nemoj sad MV ako je mirku smokva proglasila za kraljicu,ondaK je tako, jer mirka jako drzi do smokvinog misljenja
.jel

E da da....bas !
Ko si bre ti MV da osporavas smokvu , valjda ona zna ko je naj sasvim najbolji dasa.

Kad se u kucu zbog tebe sakrivala?
Kad je roletne spustala?
Kad je u svakom negativcu tebe videla?

NIKAD bre NIKAD.

Nikad od tebe kraljica nece biti.

CRNA Mirka ovde vlada :zcepanje:

KaraMirka prakticno :rotf:

Drago mi je sto ti je drago, cmok za tebe:heart:, nemoj samo da se uzrujavas.
Nego, ne vidim sta sam ja to slagala, a nisi me ni na koji nacin demantovala. Hajde sad reci, sto si dopustila njoj da ti svasta govori? Sto njoj nisi odgovorila direktno i bez uvijanja?

...ma divno rekoh ti vec da si sve u pravu...:ok:

...i kako ti to sve znas, a fakticki si od "juce" tu.....vec rekoh da se sve radi
po pravilima, drugacija bi atmosfera bila ovde...ali nebitno skroz, samo se ti
opusti i uzivaj :heart:

200px-Foghorn_Leghorn.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back