- Poruka
- 135
ovaj, posto sam dobila pokloncic od policajke
, smem li sada da budem bezobrazna, msm, hocu reci iskrena?
, smem li sada da budem bezobrazna, msm, hocu reci iskrena?Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
, smem li sada da budem bezobrazna, msm, hocu reci iskrena?ček, jeste vas dve sad sd?
![]()

mirka, fejsica... afro, mala velika...
e sad kao da gladas tenis..cas pogled tamo cas vamo![]()

pih,mene nisi ni spomenula,a najvise sam loptica skupila![]()

pih,mene nisi ni spomenula,a najvise sam loptica skupila![]()
...oooooo...pametnice, gde li si se ti krila svo ovo vreme...bas mi je bio tezak
zivot bez tebe...
...i divno, prosto mi je drago em milo, sto vas klonova ima vise nego nas
regularno registrovanih clanova, koji sve znate, u sve se razumete, ma divno,
prekrasno....oh bas sam odusevljena danas narocito..![]()
)
Moze biti zato sto sam vila?!

Naravno da sve znam jer umijem da citam (i pisem, i cirilicu i latinicu, i pisana i stampana)
Nisam znala da se ne moze ni citati ako nisi uclanjen, ne znam kako mi je onda to samo poslo za rukom, hmmMoze biti zato sto sam vila?!
P.S. Uskoro i ja osnivam klan vila, zato pazite sta pisete, bicu rigorozna pri selekciji!![]()

a, kaldim se da sma procitala i vise knjiga od tebe![]()
,a mi MV..divno, rekoh vec drago mi je zbog tebe....pa nemoj bre vise, smaras,
a, jesi li svesna toga ili nisi..ne bih da analiziram...![]()

da se glasa, a sve tvoj klan
bas posteno...

a jel moze da se glasa za obe,ja ne bih volela da izgubim ni mirku kao drugaricu,a mi MV
Sto ne bi kad ti je do sada to tako dobro islo?
Mozda otpocnes sa privatnom praksom i otklonis problem nezaposlenosti? Samo, molim te, bar procenat za ideju?![]()
kad sam ja to rekla,nemoj da siris dezinformacijeznaci ti bi da se ..a da ti ne ulazi....

e super ja kad kazem da afrodita amara onda dobijem poencic a afrodita kad nekom kaze isto i jos gore nikom nista nema veze samo da znam

e super ja kad kazem da afrodita amara onda dobijem poencic a afrodita kad nekom kaze isto i jos gore nikom nista nema veze samo da znam

...sta ces cero kad budes imala staza k'o afrodita, onda ces i moci poneku
da zucnes, a da ti se ne uzme za zlo....![]()
I meni i meni ...zbog ukazanih nedostataka na planu psihoanalize mog lika i dela.
Doprinela sam jelte konstruktivnom kritikom, hocu moj deo ,necete me prevariti!