Moja Zemlja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
al se trese zemlja danas : )

shoots.jpg

..samo pazljivo:

boring-quotes.jpg

...oooooo...pametnice, gde li si se ti krila svo ovo vreme...bas mi je bio tezak
zivot bez tebe...:evil:

...i divno, prosto mi je drago em milo, sto vas klonova ima vise nego nas
regularno registrovanih clanova, koji sve znate, u sve se razumete, ma divno,
prekrasno....oh bas sam odusevljena danas narocito..:evil:

Naravno da sve znam jer umijem da citam (i pisem, i cirilicu i latinicu, i pisana i stampana:mrgreen: )
Nisam znala da se ne moze ni citati ako nisi uclanjen, ne znam kako mi je onda to samo poslo za rukom, hmm:think: Moze biti zato sto sam vila?!:D

P.S. Uskoro i ja osnivam klan vila, zato pazite sta pisete, bicu rigorozna pri selekciji!:cool::mrgreen:

Naravno da sve znam jer umijem da citam (i pisem, i cirilicu i latinicu, i pisana i stampana:mrgreen: )
Nisam znala da se ne moze ni citati ako nisi uclanjen, ne znam kako mi je onda to samo poslo za rukom, hmm:think: Moze biti zato sto sam vila?!:D

P.S. Uskoro i ja osnivam klan vila, zato pazite sta pisete, bicu rigorozna pri selekciji!:cool::mrgreen:

..divno, rekoh vec drago mi je zbog tebe....pa nemoj bre vise, smaras,
a, jesi li svesna toga ili nisi..ne bih da analiziram...:mrgreen:

:roll:
da se glasa, a sve tvoj klan
bas posteno...

Pa jesi dosla na moju teritoriju?
Jesi

Jesi pocela tu da mi vedric i oblacis bez dozvola ?
Jesi

Ja kao kraljica primorana sam da banim svoju teritoriju
Jelte

I necu se libiti da upotrebim svo raspolozivo oruzje i da angazujem sve prijatljske klonove sa nameromd a te upropastim

Ako dobro podmitim ove jude koje ovde setaju i njihov glas cu da dobijem.

Ukratko - nemas sanse :lol:

...sta ces cero kad budes imala staza k'o afrodita, onda ces i moci poneku
da zucnes, a da ti se ne uzme za zlo....:mrgreen:

zao mi je, staz sa tim nema veze. idem da prelistam postove i vidim jel bilo gde vredjanja u tvojim postovima. fejsice, postoji i opcija prijavljivanja posta kog smatras neprikladnim i uvredljivim, ne mogu moderatori da prate sve teme i sve postove

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back