- Poruka
- 21.194
a ja ni ove godine necu odustati od cepkanja vate i pravljenja vestackog snega po jelki,na uzas mnogih
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Bozicna vecera u super hotelu, ali kolege nikad nadrndanije na shefa, a ja sam mu dodjem k`o desna ruka, pa me ceka vise nego aprijatno balansiranje
Jos kad spojim planiranu mi odevnu kombinaciju sa aktuelnih -7

A ja sam sinoc bila kod kuma na slavi i toliko sam se lose provela i negative nakupila da ni jutros ne mogu da se resetujem.
pa ja sam dete sezdesetih ej
a obavezno smo saksiju sa busenom obmotavali sa trakama vate ,pa su one kao bile zavejane u snegu.a ukrase smo pravili od oraha uvijenih u staniol,pa kacili koncem
u moje vreme....
stavljala vatu na grane, kao sneg... i onda još na krajeve prikačila prskalice... pa kad smo ih tata i ja upalili u ponoć(ajd ja-dete, al u šta je on sprco godine
), a jelka buknula... mama skočila i prosula vermut na nju...
e tek je tad buknula...

Tako sam ja jedne godine zapalila jelku...stavljala vatu na grane, kao sneg... i onda još na krajeve prikačila prskalice... pa kad smo ih tata i ja upalili u ponoć(ajd ja-dete, al u šta je on sprco godine
), a jelka buknula... mama skočila i prosula vermut na nju...
e tek je tad buknula...
![]()
I ja sam meCala Fatu dok nisam dobila dete.
Kad je bila mala , pridje jelci, uzme Fatu i pravo usta.
Nadjem je jedan dan kako zvace vatu ko zvaku.
Reko skidaj Mirka bog te mazo, ubices dete !

nego...sta za vas znaci pojacana hidratacija lica?
moje lice poslednjih dana ko flis paptir.
uvek koristim hidratantne kreme,al sta znaci to pojacana nega?
koliko puta se dnevno mazete?jel vise od onog ujutru i uvece?
ujutru i uvčeče obavezno, jer mi se lice zatgene tj koža na licu da imam utisak da će pući ako je ne namažem
ako sam kod kuće ceo dan namažem je još jednom
sada sam kupila neku prirodnu,od nevena i još nekih biljaka, kao melem je i odlična je
nego...sta za vas znaci pojacana hidratacija lica?
moje lice poslednjih dana ko flis paptir.
uvek koristim hidratantne kreme,al sta znaci to pojacana nega?
koliko puta se dnevno mazete?jel vise od onog ujutru i uvece?

gde si uzela tu kremu.te sto se prave po apotekama su meni premasne