Moja Zemlja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa ja sam dete sezdesetih ej
a obavezno smo saksiju sa busenom obmotavali sa trakama vate ,pa su one kao bile zavejane u snegu.a ukrase smo pravili od oraha uvijenih u staniol,pa kacili koncem
u moje vreme....

Ove godine nećemo ništa ukrašavati, niti jelku kititi,
pošto su moji klinci svečano izjavili da odavno ne veruju u deda mraza, i da nije po našim običajima...
Ono jeste da su u pravu, ali meni pomalo žao, ja sam odrasla u Nemačkoj gde je to bilo normalno,
a i nekako tek kada je sve okićeno, osećam da dolaze novogodišniji i Božićni praznici... :(

Moje mlađe dete je okitilo jelku u subotu, a starije ima isti komentar kao i cecilijina deca: nije u skladu sa pravoslavnim običajima. :roll: Ja za običaje ne marim, jer kakva je Nova godina bez jelke? Još uvek kitimo moju jelku koja ima 38 godina, i pojedini ukrasi na njoj isto toliko. :D

Ja cu se veceras verovatno lose provesti:( Bozicna vecera u super hotelu, ali kolege nikad nadrndanije na shefa, a ja sam mu dodjem k`o desna ruka, pa me ceka vise nego aprijatno balansiranje:sad2: Jos kad spojim planiranu mi odevnu kombinaciju sa aktuelnih -7:sad2:

A mozda i bude super, cim sam pocela da se bedacim u najavi :lol:

ja sam bila na tri slave, jedna u subotu uvece (kosovci slave i vece slave, odnosno docekuju slavu), dve juce-bilans: dve posne i jedna mrsna. lepo sam se provela, nije bilo smaranje ni guzve, sto inace ne volim na slavama.

pa ja sam dete sezdesetih ej
a obavezno smo saksiju sa busenom obmotavali sa trakama vate ,pa su one kao bile zavejane u snegu.a ukrase smo pravili od oraha uvijenih u staniol,pa kacili koncem
u moje vreme....

Tako sam ja jedne godine zapalila jelku... :mrgreen: stavljala vatu na grane, kao sneg... i onda još na krajeve prikačila prskalice... pa kad smo ih tata i ja upalili u ponoć(ajd ja-dete, al u šta je on sprco godine :mrgreen:), a jelka buknula... mama skočila i prosula vermut na nju...:eek::lol: e tek je tad buknula...:rotf:

ujutru i uvčeče obavezno, jer mi se lice zatgene tj koža na licu da imam utisak da će pući ako je ne namažem
ako sam kod kuće ceo dan namažem je još jednom
sada sam kupila neku prirodnu,od nevena i još nekih biljaka, kao melem je i odlična je

nego...sta za vas znaci pojacana hidratacija lica?
moje lice poslednjih dana ko flis paptir.
uvek koristim hidratantne kreme,al sta znaci to pojacana nega?
koliko puta se dnevno mazete?jel vise od onog ujutru i uvece?

To ti je verovatno sad zbog grejanja, katastrofa koliko je suv vazduh u kući.
Ja se namažem kad god osetim da mi je suvo lice, bude to bar još jednom dnevno, ali zavisi od dana.

ujutru i uvčeče obavezno, jer mi se lice zatgene tj koža na licu da imam utisak da će pući ako je ne namažem
ako sam kod kuće ceo dan namažem je još jednom
sada sam kupila neku prirodnu,od nevena i još nekih biljaka, kao melem je i odlična je

gde si uzela tu kremu.te sto se prave po apotekama su meni premasne

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back