- Poruka
- 21.194
vazi
nego muerte sad kontam zasto je tebi tako nezna koza
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vazi

otvaraj temu![]()

CAo Affro...dugo te nije bilo![]()

)))

Si videla ko peva za NG u Continentalu ???
http://www.novosti.rs/vesti/spektak...etinski-za-docek-u-hotelu-quotKontinentalquot
ne mogu bre da odlucim .U jos kad ....al....nigde niko ne kaze posto je pa je moja slobodna procena da je to negde od 100-200 evrica po osobenjaku, a meni Toni na uvce da peva ne vredi toliko.
E znas sta se dvoumim...kad se budem opet udavala ...dal da mi na svadbi peva Toni, Balasevic ili Garavi Sokakne mogu bre da odlucim .
U jos kad ....al....nigde niko ne kaze posto je pa je moja slobodna procena da je to negde od 100-200 evrica po osobenjaku, a meni Toni na uvce da peva ne vredi toliko.
E znas sta se dvoumim...kad se budem opet udavala ...dal da mi na svadbi peva Toni, Balasevic ili Garavi Sokakne mogu bre da odlucim .
e ajd udaj se z mene,al da zovemo i zvonka bogdanaU jos kad ....al....nigde niko ne kaze posto je pa je moja slobodna procena da je to negde od 100-200 evrica po osobenjaku, a meni Toni na uvce da peva ne vredi toliko.
...moj izbor muzike od ponudjenog...za moje naredne svatove, kad bi bili...
sve moze osim Garavog sokaka...njih ne mogu da smislim ič![]()

e ajd udaj se z mene,al da zovemo i zvonka bogdana
zar posle svega ti od svih da me prosis ??? 
Digla sam levu obrvu tek da znas !
...prelepa pJesma...pa ona sa Kebom i Muminom...zaboravih joj naziv...Digla sam levu obrvu tek da znas !
Dobro onda - 4 rucka jer Jelena ne dolazi
Smokvicezar posle svega ti od svih da me prosis ???
![]()