Moja Zemlja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
domacice, daj par ideja za sitne kolache pliiiiz:flert:
mama mi sela za vrat shta da spremi za slavu pored dobos torte:aha: i josh neke vocne, a ja nisam koalcharka...
ja sam vishe za slane zanimacije:lol:

edit: a da nisu ovi sa slike, i bez oblatni..ne moz da nadje(tako bar kaze) dobre

Majče, ukusi su različiti, i različite stvari ljudi spremaju za slavu. Ja sam npr. pravila ženi štrudlice sa makom za slavu, što ja kod mene u kući to pravim nedeljom, ili preko nedelje da imamo kolača. :) Jednom mi čovek iz Beograda došao po krempite, takođe za slavu. :eek:

Zato, ovde imaš more recepata, mahom proverenih, pa izaberi. http://forum.krstarica.com/showthread.php/4663-SITNI-KOLAČI Ti najbolje znaš šta volite, uopšte koju vrstu kolača. Recimo, kod mene u kući niko, sem mene, ne voli doboš tortu. A vidim da je žene sa Krstarice rado prave ili kupuju. Zato, biraj... :)

Evo me majče, imala sam nekih problema sa netom. :evil:

Dobro jutro!
Vidim ja, ovde sve zimski ljudi, kapice na rasprodaji...
Ja bih sunce da mi neko ugravira, po mogućstvu na nebo, da nikad više ne nestane.:(
Muka mi od ovog belog napolju, hoću da oslepim.

Nego, Parni Valjak je sinoć bio sjajan! To su pravi muzičari, svirali su neviđeno! Carevi!:super:

Dobro jutro dame..:)

Mileva,svidjas mi se u ovom outfitu :ok:
Eli...ja sam to upravo jutros pomislila kad sam se probudila...ubi me belina a sunca nigde

Ne znam kako vi,al ja sam totalno bezvoljna kad je dan bez sunca
i nekako depresivna...ko zombi bre :(

Vremenski uslovi uopšte ne utiču na moje raspoloženje. Kada je u meni sunčano, napolju može da bude - 30 C. Evo, danas sam baš divno raspoložena, bez obzira na činjenicu da sam dva puta morala da idem po hleb, jer taj koji kupujem nije stigao na vreme, + sam zaboravila da kupim sve šta mi treba, pa moram ići bar još jednom, bez obzira što je mm tek sada podložio vatru, a ja ustala još u 7 h, bez obzira što je napolju hladno...Ja sam dobro raspoložena, i to je to..

Nego, da li vam radi FB? Meni ne.

Ja sam juce u kuhinju okacila drecavo zute zavese i na sto savila one zute pamucne podnetace..sve u nadi da ce to malo da mi da osecaj sunca kad udjem u kuhinju,al sipak
izgledaju skroz bezveze..:confused:
a letos je bilo super kad je kroz njih prolazilo sunce...onako bas super :aha:

Vremenski uslovi uopšte ne utiču na moje raspoloženje. Kada je u meni sunčano, napolju može da bude - 30 C. Evo, danas sam baš divno raspoložena, bez obzira na činjenicu da sam dva puta morala da idem po hleb, jer taj koji kupujem nije stigao na vreme, + sam zaboravila da kupim sve šta mi treba, pa moram ići bar još jednom, bez obzira što je mm tek sada podložio vatru, a ja ustala još u 7 h, bez obzira što je napolju hladno...Ja sam dobro raspoložena, i to je to..

Nego, da li vam radi FB? Meni ne.

Meni radi...:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back