gost 171789
Elita
- Poruka
- 16.594
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad smo kod femkanja, nije da se femkam, al bas mi nekakoda od Fibi tek tako trazim kaRicu, a cenim da bi mi lepo stajala
![]()

domacice, daj par ideja za sitne kolache pliiiiz
mama mi sela za vrat shta da spremi za slavu pored dobos tortei josh neke vocne, a ja nisam koalcharka...
ja sam vishe za slane zanimacije
edit: a da nisu ovi sa slike, i bez oblatni..ne moz da nadje(tako bar kaze) dobre
Jednom mi čovek iz Beograda došao po krempite, takođe za slavu. 

Што не зовете кад Фиби прави мајсторије?![]()
![]()

evo šta sam ja pravila ...

Vremenski uslovi uopšte ne utiču na moje raspoloženje. Kada je u meni sunčano, napolju može da bude - 30 C. Evo, danas sam baš divno raspoložena, bez obzira na činjenicu da sam dva puta morala da idem po hleb, jer taj koji kupujem nije stigao na vreme, + sam zaboravila da kupim sve šta mi treba, pa moram ići bar još jednom, bez obzira što je mm tek sada podložio vatru, a ja ustala još u 7 h, bez obzira što je napolju hladno...Ja sam dobro raspoložena, i to je to..
Nego, da li vam radi FB? Meni ne.

Šta te briga Mileva. Kad prošetaš sa ovim kaputićem, ima crveni tepih da ti prostiru.
A još ako ga otkopčaš pa prikažeš atribute, ima da napraviš sebi mesta samo tako.![]()