koliko pitanja
Malo mozda konfuzno pisem. Znas, kada imas 30 god i osecas da ti se zivot menja za tren to nije nimalo lako. Navodno imas posao, porodicu, stan, a nemas nista.Sve je prividno.
Najveci problem je sto bih ja izgurala ne 3 vec 7 poslova da on ima inicijativu ka poslu, nama, opstanku nas. Kad nekog volim, meni nista nije tesko. Radila bih bilo gde, izborila se za povisicu, ozbiljnije davala casove, isla prevozom umesto autom jer na benzin mnogo trosimo itd. Ali nemam motivaciju![]()
Ček ovako, ako sam te dobro shvatila, ti bi pristala da budeš i dalje njegovo magare (izvini ali tako izgleda), ako bi on pokazao volju da traži posao. On može svaki dan da se uredno
obuče i kao ode negde da ga traži, da glumi ludilo i folira se kako eto nigde za njega nema, a muško je, i može mnogo lakše da nađe posao od žene...kakav god, makar i fizički...ali on to očigledno neće, ne želi, lepo mu je tako....ima tebe, koja ćeš mu sve
obezbediti, doenti na tacni......o stanu ne brine, zna on jako dobro da ćeš ti sve uraditi,
da sa svojima rešiš problem stana...makar i da im daš neku paru, da se ne selite...ako
se nadaš da će se on promeniti ikada.......ja potpisujem da NEĆE NIKADA

Šta on radi, dok si ti na poslu ili daješ časove kod kuće???? Da li te je sačekao ručak,
ikada, ispeglan veš, počišćena kuća??? Da li se potrudio da te nečim obraduje, zaradi
neku paru....i plati najmanji račun koji imate...već znam odgovor, NIJE! Niti će!
Već vidim kako to izgleda, kad se vratiš s' posla, čekaju te sve obaveze, dok on
kuka da je umoran, da se "nervira" što mu je prošao još jedan dan, a kao ništa mu
se ne dešava......a onda seledi pitanje, šta ćete jesti, jesli li pričala sa tvojima oko
stana....i sve što samo TI treba da rešavaš...a on će da češka mu*a, i prolaziće mu
dani

Vidi draga moja, tvoj život je samo tvoj, i radi sa njim što god ti je volja, ali njega
nećeš promeniti, ne zanosi se uzalud.....mlada si imaš još mnogo vremena ispred
sebe, da kreneš dalje bez njega na svojim leđima.....negde tamo čeka te neka nova
sreća..samo ti ili ne želiš da je vidiš, ili nemaš volje za to...šta god, bolje je da
budeš sama, nego sa bilo kim........a ako imaš toliku želju da brineš o nekom,
onda za početak kupi kuče....a njega se rešavaj što pre....prosto zato što kako
vreme bude prolazilo, to će biti sve teže........a on će biti sve gori, na žalost.

).