Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
   ...
ahahaaa..pa jes i to je odgovor za 150 dinzoslava...
nadogradnja usluge:
- ironichan odgovor Opcija 1.
- duhovit odgovor Opcija 2.
- tupav odgovor Opcija 3.
- pametan odgovor Opcija 4.
- dupeuvlakachki odgovor Opcija 5.
- ubi se odgovor Opcija 6.
- ubi u pojam odgovor Opcija 7.
- ne slusam te , pishem o sebi, odgovor Opcija 8.
- dubokorazumljivi odgovor Opcija 9.
- kako sam pametan/na odgovor opcija 10.
za detaljniju analizu pozovite broj 9999999977777777766687777 Marsovska ostrva
ko ce da salje poruke i placa, kad ima divnu obdukciju dushe za dz, kroz forumske teme![]()

- razvedi se Opcija 11.
(dobicu dijareju od znatizelje KO JE U STRUCHNOM SHTABU , ovaj TIMU ?????????????

ahahaaa..pa jes i to je odgovor za 150 dinzoslava...

Gljivo, ja ti ne bih uzela ni dinara
Ebt, pa mi ovde od tuđih problema živimo, sad 'oće tamo neki tim da nam uzme duševnog leba
A možda se na nas i misli?![]()

a možda i čitaju i koriste mišljena koja mi ovde dajemo, pa kako se kome koje zalomi
jednom pozoveš, on kaže razvedi se, drugi put oprosti itd....![]()

Nedavno se setih citata iz jedne lepe (i zivotno korisne) knjige:
"Cinjenica da sam sa 24 godine napravila gresku (udavsi se za... tamo nekog) ne znaci da sa tom greskom treba da zivim citav zivot".
Malo je situacija koje su ovoliko jasne...
Volite se?
Sta je za tebe ljubav? Na koji to nacin on ispoljava svoju?
Roditelji su tu najmanji problem, njihovi "zidovi" takodje... Oni samo zele da ti pomognu (u zivotu generalno, ukljucujuci i to materijalno), a nesto bas i nemaju zelju da pomazu parazita koji nece da radi jer mu je na poslu "hladno" ili je posao "pederski" (a sam ga trazi, ali moli Boga da ga ne nadje).
dakle, greska je bila zivot sa njim (ako si vec videla kakav je, dakle radio je i zaradjivao, nije bitno koliko, a nije nicim ucestvovao u zajednickim troskovima), jos veca greska je udaja nakon tog iskustva, najveca ce biti ako ostanes sa njim. Nezavisno od stana, tvojih roditelja i svega drugog.

Nisam znala da ce ovo izazvati ovoliku paznju, jedva sam iscitala. Hvala Vam svima na komentaru.
Moji roditelji su najmanji problem. Moj muz me otkako sam mu rekla tera da se suprotstavim roditeljima da nas ne isteraju iz stana jer je i on svestan da ako budemo placali kiriju zivecemo mnogo bednije. Ne umem da isplivam. Sto neko rece , sama pala, sama se ubila, to sam yapamtila iz ovolikih odgovora.
Ne mogu na silu da budem u stanu koji je njihovo vlasnistvo. Ako budemo iznajmljivali stan , on kaze da nam bar treba dvosoban jer gde ce on dok ja drzim casove. Tada ne moze u kladionicu a ovako moze. I da ako ja to ne mogu da placam, a moji ne popuste on se vraca kod mame jer su "takve okolnosti"
Evo svih postova nekedruge.
Sad mene interesuje sledece, ako nekadruga navrati i ako hoce da odgovori:
Sta tenutno osecas prema muzu, tj da li si jos zaljubljena, ili je zaljubljenost prestala? da li ga volis ili i to ne postoji vise? da li zelis da se razvedes? Ako da kad ces nesto da preduzmes? Ako ne, sat cete da radite dalje?
Sta te je privuklo da se zaljubis u njega? Izgled, karakter, sarm, pamet, zajednicka interesovanja? Opisi malo svog supruga.
Zasto se tvojima nije svidjao od pocetka? Zbog obrazovanja ili nekih drugih razloga?
Kako se osecas u vezi stana, posto kazes da si do sad mislila da je tvoj, a sad se trazi da se iselite ako on ne nadje posao? Da li ti osecas da se tvoji roditelji mesaju u vas brak ovakvim zahtevom? Ili smatras da je OK da ti postavljaju takve zahteve?
I sama gore kazes da hoce da te nauce pameti, jel ti to smeta ili smatras da imaju pravo da te uce pameti?
U posledenjm postu koji sam citirala kazes da je najmanji problem stan, kao i novac (ranije si vec rekla da roditelji nisu problem), vec je problem sto tvoj suprug nema inicijativu. Kakvu inicijativu zelis od njega (pretpostavljam da se zaposli? ali jer ima jos nesto?) i kako sad nisu problem pare i stan a u prvom postu jesu. Sta je u stvari najveci problem?
I kakav savet u stvari ocekujes od nas?
Zaboravih da dodam i pitanje o kockarnici. Koliko para tamo trosite, jel se ti slazes sa tim troskom, koliko dugo se on tamo kladi i koliko je to ozbiljno? Koliko cesto?

koliko pitanja
Malo mozda konfuzno pisem. Znas, kada imas 30 god i osecas da ti se zivot menja za tren to nije nimalo lako. Navodno imas posao, porodicu, stan, a nemas nista.Sve je prividno.
Najveci problem je sto bih ja izgurala ne 3 vec 7 poslova da on ima inicijativu ka poslu, nama, opstanku nas. Kad nekog volim, meni nista nije tesko. Radila bih bilo gde, izborila se za povisicu, ozbiljnije davala casove, isla prevozom umesto autom jer na benzin mnogo trosimo itd. Ali nemam motivaciju![]()
koliko pitanja
Malo mozda konfuzno pisem. Znas, kada imas 30 god i osecas da ti se zivot menja za tren to nije nimalo lako. Navodno imas posao, porodicu, stan, a nemas nista.Sve je prividno.
Najveci problem je sto bih ja izgurala ne 3 vec 7 poslova da on ima inicijativu ka poslu, nama, opstanku nas. Kad nekog volim, meni nista nije tesko. Radila bih bilo gde, izborila se za povisicu, ozbiljnije davala casove, isla prevozom umesto autom jer na benzin mnogo trosimo itd. Ali nemam motivaciju![]()
Ne znam. Ovde svi pisu o mojim roditeljima, a oni su nebitni.
Sa stanom ili bez njega moj suprug ne radi.Kako oni menjaju nas brak na gore? Nikako.
Pa vidi dok smo se zabavljali on se bavio necim. Tacno je da nije rad na crno najsjajniji potez ali obzirom na svoje sopstveno obrazovanje, trudio se da izvuce maximum. I imao je normalno novca za zivot. Da je lenstina nije pokazivao u toku veze. Tacno je da pre braka nije placao racune, ali to sam prepisivala da je pre ziveo kod roditelja i priznajem na taj znak sam "zazmurila". Meni nije bilo bitno sto nije doktor, shvatila sam da mi je lepo sa njim i to je to.
Ja ti lepo rekoh da su oni tu sporedni.Ne znam. Ovde svi pisu o mojim roditeljima, a oni su nebitni.
Sa stanom ili bez njega moj suprug ne radi.Kako oni menjaju nas brak na gore? Nikako.
Ne znam. Ovde svi pisu o mojim roditeljima, a oni su nebitni.