Moja prica

... gljivo svi razlozi za neuspeh jedne veze su tu od pocetka ali ljudi ih ne vide ili ignorisu... posle kazu ali ja tada nisam znao-la....da nije tako niko se ne bi razvodio...i ne znam zasto ovoliko strana - ako je postavljacici lepo u toj vezi i samo joj roditelji prave problem lako se to prevazilazi

Vasa Visosti Krstarichna, Mi bi Vas molili za numerisanje posta u kojoj je postavljacici upucen kompliment da je ,,g.o.v.n.o. koje treba ocistiti"...obzirom da nije lepo chitati svaki treci red, ali sta da radim, cini mi se da mi se potkrao previd tog vandalskog china.

Hvala na slusanju, to mi je dovoljno

Oh, sta nije receno na temu josh...

Ne znam kako da izrazim znatizelju, uzrokovanu mnogobrojnim primerima (izuzetak je ova devojka SidSam, na ciju prichu neko normalan ne moze dati kometar, osim , deco, prerano ste odrasli i nek vas Bog cuva )

Da li treba zaliti nekoga ko sponzorise neradnika bilo kojeg pola ? meni se nije desio taj slucaj da mi muz izraste kao tumor, bez najave i sl, niti je mojim drugaricama....mis'im jel ima to, spavas i prevrcesh se kad ono op, preko noci nikao tumor pored tebe, niti si ga trazio , niti znash shta je, samo je tako odjednom nikao i samo da ti je sreca bila da bude vredan tumor, kad vec niko tebe nista nije pit'o..ma jel ? Sutra placi svima, nek te zale, shto bash tebe takav nekakav tumor zadesi, a komsinica je imala srecu da bude hibridni tumor, sa velikim plodovima i kubikazom...vazi

evo placem

Не треба се мени обраћати са ''висости'', ја сам и на форуму као и у животу обичан мали човек од крви и меса, са проблемима које сви знају, несавршеним животом, борама, демодираним хаљинама...нијесам ти ја ни на каквим висинама....:( То може да пристаје само онима који са висине безбедне тајновитости свога личног живота удостоје форумски плебс по којим ''пљуц'' еуфемистички спакованим у ''мени се то не би могло десити''....(што ономе ко има проблем и тражи помоћ, верујем, неизмерно много значи што се ТЕБИ није десило....)

Не треба се мени обраћати са ''висости'', ја сам и на форуму као и у животу обичан мали човек од крви и меса, са проблемима које сви знају, несавршеним животом, борама, демодираним хаљинама...нијесам ти ја ни на каквим висинама....:( То може да пристаје само онима који са висине безбедне тајновитости свога личног живота удостоје форумски плебс по којим ''пљуц'' еуфемистички спакованим у ''мени се то не би могло десити''....(што ономе ко има проблем и тражи помоћ, верујем, неизмерно много значи што се ТЕБИ није десило....)

Forum za ego je ki kvasac za hleb.
Bitnije.. je l' reseno, treba li je razapeti ili pocistiti?
Samo da dodam mirisim jedinicu.
I krivim roditelje.

... gljivo svi razlozi za neuspeh jedne veze su tu od pocetka ali ljudi ih ne vide ili ignorisu... posle kazu ali ja tada nisam znao-la....da nije tako niko se ne bi razvodio...i ne znam zasto ovoliko strana - ako je postavljacici lepo u toj vezi i samo joj roditelji prave problem lako se to prevazilazi

pa njoj roditelji ne prave problem, meni se cini da je ona jedva docekala da se oni umijesaju i skinu joj ga sa vrata

Postoji veliki problem kod ljudi, a to je nepriznavanje svojih zelja i potreba, ukoliko se kose sa stavom vecine. Tada pocinje gluma.
Zena kojoj je vazan drustveni status muskarca glumi da joj nije bitno, uklapa se u shvatanja svog drustva, koje mozda podjednako glumi, kao i ona. I onda imamo situaciju da se stidi svog izabranika.
Ista je situacija i sa zenama koje traze situirane i materijalno vrlo sigurne muskarce, pa kada naidju na golju, one ga obozavaju dok mu ne istekne rok, tj. dok ne prodje zaljubljenost, posle ga kinje.

I tada je veoma lako naci opravdanje za sebe. Te on je neuredan, on je neradnik, on j elos ljubavnik, ljubomora mu je nesnosna...

Ovaj muskarac iz price se meni nimalo ne dopada. Ljencuga a pri tome i bezobraznik. Pazi njega, on nju tjera da brani roditeljima da ih izbace, ili ce kao seka persa demonstrativno otici mami.
A opet, taj momak je jos i prije braka bio giljotiniran kod njene porodice. Cak su ga i na vjencanju ponizavali suzama. Cudi me da se i vjencao njome.

Srecom, nemaju djecu, pa se jos uvijek mogu razbjezati bez vecih posledica.

Vasha Visosti, nije Vas bilo 5 dana … usudili smo se da iznosimo mishljenja koja su punih 5 dana bila Van Vashe objektivne misaone cenzure…znate kako je, nije isto u zaru borbe i kasnije kad se chita…radi sprecavanja takvih radnji , predlazem da nosite lap top , a ja cu se izsamobanovati bichem 10 puta na Krstarichno trgu …sve u svrhu da igra traje

Hvala na iscrpnom objasnjenju i opisu, koji svakako nece biti od koristi zadatoj temi…kao ni moje pisanje, ali ajde virtuelni svet ,moze da se zloupotrebi uvek i stalno...nisam trazila toliko truda, osim odgovor na pitanje – u chijem postu je pisalo da je postavljachica ,,g.o.v.n.o. koje treba ochistiti”...znate, Vasha Svetlosti – strah me obuzeo, jer sam bash sluchajno u svom pisanju br.568 upotrebila nasushnu nam rech gov no, u kontekstu :
,, samo , tebe je koshtalo finansija...a trebalo bi i pred zakonom da odgovarash shto si ga otrgla iz njegove stvarnosti, pa zguzvala i bacila...mislim, nismo utvrdili shta je sa njegovim psihichkim zdravljem u medjuvremenu...kako podnosi tu plejadu mizerije i kicha...ja bih otishla bilo gde da chistim go.vna bez problema, ali bez svih vas na vratu...da me gledate i uzivate u svojoj visokochojstvenosti”
Shto je znachilo NE BI MI BILO TESHKO DA RADIM FIZICHKI ZA PLATU I NA CHISHCENJU GOVANA bilo gde u zemlji i svetu , radije, nego ostala u tom tudjem stanu i bila izlozena ovakvoj vrsti podsmevanja cele porodice koja me ne prihvata pa makar i prodavala i patike i cuvala banke...kako on prozivljava sve to, zar je stvarno ravnodusan ili propada..ko voli biti zavisan o tudjem cilimu i lebu
ako je g.o.v.n.o. iz neke druge priche onda izvinite puno :)

Shto se tiche ,,meni se nije desilo” oh, opet to tako teshko razumljivo prenesheno znachenje…NIJE MUZ TUMOR niti bilo kakva pojava koja se desi tek tako, op niklo samo od sebe, pa da se moze pisati kao o natprirodnoj , neochekivanoj pojavi na koju ne moze niko da utice…kao dete ne mozes da biras ko ce da te rodi…ali ovo se reshava…

Shto se tiche postavljachice, nemam razlog da je zalim, jer sta god da se desi nece joj biti nepodnosljivo za prezivljavanje…nije na ulici, ne radi u rudniku, nema leukemiju, ne tuche je muz, nije gladna…ali, shto se tiche osobe koja u prvih nekoliko postova izdigne se iznad choveka sa kojim zivi, unizi ga pred svima nama i na kraju krajeva na par mesta navede 14 ili 16 beshe meseci ishrane, pa onda 6 + 10 meseci rashclanjeno , poput Zuce rachunzije …chime pokaze da je vrlo praktichna osoba , nauchena da to bude…koja usput u sledecim postovima navede da ,,cuti i cheka…ako ne bude jo ili po ON CE DOBITI SHUT KARTU…to meni zvuchi kao drzanje dzukele , pa neka mi zamera ceo svet…malo je osoba u svetu koje nisu ulozile u neshto emotivni kapital, a i finansijski, intelektualni, fizichki pa da ne zna nishta o ovome i da nikad nishta od svega toga nije izgubio…tako da nije nerazumljivo…mozda moze da popravi na vreme neshto vezano za svoj polozaj I stav prema nekim ljudima I nekim stvarima I da se ukljuchi konachno u borbu iz CENTRA, a ne sa stavom kao da se sve deshava bez njenog ucheshca…I muz I roditelji I svi oni treba DA SHVATE dok ona cuti , rinta i cheka…ako lupish shakom od sto LUPI SADA I ZAVRSHI TI SVE shto mislish da treba da se stave karte u prave ruke…i mami i tati i njemu i celom svetu…
Oni su te samo rodili , nisu vlasnici tvojih emocija , izbora i zivota. On te samo ozenio, nije vlasnik tvojih emocija, novcanika i zivota. Shta chekash ? Reshavaj problem, rushi, gazi , lomi sve izokreni, mora da bude bolje i dobro i najbolje . Progovori ti sa ucenom ili ili, ne mama i tata...Nekim ljudima treba direktan udar palicom u glavu da shvate shta ce izgubiti, ako ne ustanu...Sto ti treba ovo pisanje uopste, zar ti samoj nije jasni shta radish zeno od zivota ?

Oh, predivna samoreklamo, tako si mi mila ovog trena...evo dusha mi se napunila i srce mi kuca brze i jache ,sad sam se napila srece iz pehara foruma gde misterioznom krpom umotana, sa charapom na glavi i viljushkom u ruci bockam i bodem izivljavajuci svoje nevaspitanje i savrsen zivot medju predivnom, humanom masom koja shilji zube vec da stane na rep mojeg bezobrazluka i samopacenosti...ispraznog li mi i jadnog zivota...hvala roditeljima na ovako sj e banom mozgu, kanda su se bash potrudili
Erik Bananaman novi mi je nik, da se kamufliram
Vasha Svetlosti, treba li molba za dozvolu za pisanje, zashto reagujem na energiju ljudi koja izbija iz slova , iz redova, gadja centre u mozgu stvarajuci sitne male impulse koji pokrecu misli...do kosti, do srzi...i dublje...ne treba to...od toga se ne zivi

Poslednja izmena:
Ма, не секирај се... слободно настави да лупаш палицом по другим људима из алтруистичких побуда...може ти се док год си недодирљива....;)

Ispisale ste 26 strana !!! :rtfm: kako ja sad sve to da pročitam...:rtfm:
Hoće neko da mi približi priču... hoću da se uključim... volem ove sapunice...:mrgreen: ona nije videla kakav je, tek kad je stavila prsten progledala je... mislim...:roll:

Hoće neko da mi približi priču... hoću da se uključim... volem ove sapunice...:mrgreen: ona nije videla kakav je, tek kad je stavila prsten progledala je... mislim...:roll:

uvodni post :
ona, slatka, pametna i bla bla, on sladak sa trecim stepenom sto je nista naspram nejnog faksa. na svadbi keva cale i brat sekli vene. on neradnik zive kod njene mame u stanu. njen cale mu nasao dva posla al njemu se ne svidzaju. keva i cale im zapretili da ce ih izbaciti iz stana. ona radi 34 posla on samo kladza.
posle par strana napusavanja njenih keve i caleta :
njoj nisu keva i cale problem, njoj je sad samo on problem. ona ga brani jer tako brani sebe. i dalje nigde ne radi. ne spominje vise koliko ga voli.
posle par strana pljuvanja po njoj i njemu :
odjedared se ne zna vise ko je kriv, dal on, ona, keva, cale, komsija iz pekare ili drzava, eb ga...

uvodni post :
ona, slatka, pametna i bla bla, on sladak sa trecim stepenom sto je nista naspram nejnog faksa. na svadbi keva cale i brat sekli vene. on neradnik zive kod njene mame u stanu. njen cale mu nasao dva posla al njemu se ne svidzaju. keva i cale im zapretili da ce ih izbaciti iz stana. ona radi 34 posla on samo kladza.
njoj nisu keva i cale problem, njoj je sad samo on problem. ona ga brani jer tako brani sebe. i dalje nigde ne radi. ne spominje vise koliko ga voli.
odjedared se ne zna vise ko je kriv, dal on, ona, keva, cale, komsija iz pekare ili drzava, eb ga...

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

uvodni post :

Brat? Kakav sad brat? Ja nisam skontala da ima i brata? Au, sad moram ponovo da čitam postove.....:lol:

P.S. Krivo je moreeeeee......

А сигурно је образованији, док је ронио сузе!

Шалим се и спамујем, није лепо, али све рекосмо, само чекам да постављачица јави исход...

Ма, не секирај се... слободно настави да лупаш палицом по другим људима из алтруистичких побуда...може ти се док год си недодирљива....;)

Dobro jutro :)

Uh, bash me ne volish da me chitash...svaki red

ONA ili bilo ko moze da ,,lupa palicama"- znachi ne BUKVALNO NEGO U PRENESENOM ZNACHENJU nekoga ko spava ovog momenta i nece da se trgne

uh...josh nisam ni doruchkovala, a vec se smorih od altruistichkog rada

baj baj , hepi dej :D evri dej :D

Poslednja izmena:
uvodni post :

A kakav je burek u pekari? :mrgreen::think:

Jao moram, nemojte da se ljutite, kontam da i sama spadam u ovu kategoriju a tema je bas ko stvorena :D
Forumaš
Osoba vanvremenske inteligencije i telesnih karakteristika, moderni Supermen, neprevaziđeni sportista i stručnjak nad stručnjacima, skromna Miss sveta, neshvaćeni genije, ljubitelj životinja i borac za ljudska prava; psihijatar, psihoanalitičar i psiholog u jednom, šampion u plivanju, muškarac koji ima problem sa enormno velikim polnim organom/žena neshvatljivo velikih seksualnih apetita, kompjuterski mag, haker, direktor, preduzetnik, vlasnik nekoliko manjih (ali uticajnih) kompanija, vegetarijanac, najverniji prijatelj... i nadasve..... JEDINI koji zna šta je tačno i u čemu svi ostali greše!

:lol:

aph444_450.jpeg

Osoba vanvremenske inteligencije i telesnih karakteristika, moderni Supermen, neprevaziđeni sportista i stručnjak nad stručnjacima, skromna Miss sveta, neshvaćeni genije, ljubitelj životinja i borac za ljudska prava; psihijatar, psihoanalitičar i psiholog u jednom, šampion u plivanju, muškarac koji ima problem sa enormno velikim polnim organom/žena neshvatljivo velikih seksualnih apetita, kompjuterski mag, haker, direktor, preduzetnik, vlasnik nekoliko manjih (ali uticajnih) kompanija, vegetarijanac, najverniji prijatelj... i nadasve..... JEDINI koji zna šta je tačno i u čemu svi ostali greše!

:lol:

sebe pronalazim iskljucivo u podvucenom :manikir:

Pljuvanje po neradnicima, koje je odbrambeni mehanizam za pljuvanje po onima koji nemaju para. Mislim, kao i uvek, jedno te isto.

Ја ценим твоје постове, али ово једноставно није истина!
Пљување по нерадницима није исто што и пљување по људима без новца!
Ооогрооомна је разлика између оног ко се труди да заради, а не може, и оног ко неће да ради! :rtfm:

Ја ценим твоје постове, али ово једноставно није истина!
Пљување по нерадницима није исто што и пљување по људима без новца!
Ооогрооомна је разлика између оног ко се труди да заради, а не може, и оног ко неће да ради! :rtfm:
... osim toga ima i neradnika koji i te kako imaju novca. Na žalost. :(

Back