gost 43599
Veoma poznat
- Poruka
- 10.211
Moj tata....smedjokos i smedjook gospodin, zrelih godina (52) sa malo sedih i povecim stomakom (zezamo ga da nosi dvojke
)..opusten, nasmejan, uvek spreman da pomogne, vrckast, bucan (cuje i zna se iz daljine kad dolazi, kad kine, zakaslje, smeje se), druzeljubiv, snalazljiv, veoma dobar vozac - u zadnjih par godina moj licni taksista (odvozi me i dovozi kad mi zatreba), vredan radnik, iskren prijatelj, pravedan, idealista, nikad ne kasni, svestran, sarmantan (i sad ga zene muvaju
)...
Sa njim imam opusten i prijateljski odnos, bez obzira na "ratove" koje vodimo ponekad..zbog njegove impulsivnosti, ponosa, moje tvrdoglavosti i duge jezicine (kaze da mi je jezik kao u krave rep, da na njegovu jednu rec odgovorim sa sto
), zakacimo se i recima obracunamo...bezbroj puta me je izbacivao iz kuce, ja loodacha bila spremna da se pakujem i prosjacim ako treba...nakon par dana neko progovori i opet se cerekamo, rvamo, gloopiramo....
Meni i sestri davao je svu slobodu, da radimo, biramo sta hocemo, nije nas sputavao, ucio nas je da budemo iskrene i svoje...nikad nije rekao to ne moze, nema para (kod njega je sve moglo).... zalagao nas je slatkisima, pokloncicima, svojom paznjom, slobodnim vremenom.....pravi je esteta i ima ukusa (cesto njega pitam valja li mejk ap i odevna kombinacija)... osetljiv je, nezna dusa koja voli da se mazi a opet "pravi" muskarac...sa njim se uvek moze super popricati bez da osudjuje, deli savete..., za njega smo i kao deca bili ozbiljni sagovornici pa smo cesto provodili sate pricajuci o svemu i svacemu....voleo je da nam pevusi, recituje, cesto smo pevali zajedno, ima lep glas...
Dobrodushan, spreman sve da uradi za nas i stosta za druge.....Odgovorna je osoba i sa njim se uvek osecam bezbedno...cega god se lati, uvek dobro ispadne..bodri nas stalno, ima poverenja u nas, ..njegovu dobrotu nikad nismo iskoristile..
Ume da bude zlopamtilo, brzoplet, da zamera, inati se,....tezak kao crna zemlja ali ga s lakocom razoruzam....hipohondar je pa cesto umislja razne bolesti, strasno osetljiv na nepravdu..gledanje vesti nije za njega odma se posvadja sa tv-om...
Prosle godine nas je dobro uplasio operacijom srca, besike...a i mi smo njemu ubrzali rad srca (majka operacijom ja zaglavljivanjem u bolnici)..
Eto, to je moj Mitjko (tako mu tepam a on se ljuti
)...toliko ponosan sto smo mu cerke da smo njegovom ljubavlju zasticene kao beli medvedi...
...uz njega smo sestra i ja imale divno detinjstvo, zbog njegovog prisustva u mom zivotu mogu da kazem da sam jaka licnost..i zahvalna sam mu na tome...za njega, majku i sestru spremna sam zivot da dam..oni su moj najveci dar....
)..opusten, nasmejan, uvek spreman da pomogne, vrckast, bucan (cuje i zna se iz daljine kad dolazi, kad kine, zakaslje, smeje se), druzeljubiv, snalazljiv, veoma dobar vozac - u zadnjih par godina moj licni taksista (odvozi me i dovozi kad mi zatreba), vredan radnik, iskren prijatelj, pravedan, idealista, nikad ne kasni, svestran, sarmantan (i sad ga zene muvaju
)...Sa njim imam opusten i prijateljski odnos, bez obzira na "ratove" koje vodimo ponekad..zbog njegove impulsivnosti, ponosa, moje tvrdoglavosti i duge jezicine (kaze da mi je jezik kao u krave rep, da na njegovu jednu rec odgovorim sa sto
), zakacimo se i recima obracunamo...bezbroj puta me je izbacivao iz kuce, ja loodacha bila spremna da se pakujem i prosjacim ako treba...nakon par dana neko progovori i opet se cerekamo, rvamo, gloopiramo....Meni i sestri davao je svu slobodu, da radimo, biramo sta hocemo, nije nas sputavao, ucio nas je da budemo iskrene i svoje...nikad nije rekao to ne moze, nema para (kod njega je sve moglo).... zalagao nas je slatkisima, pokloncicima, svojom paznjom, slobodnim vremenom.....pravi je esteta i ima ukusa (cesto njega pitam valja li mejk ap i odevna kombinacija)... osetljiv je, nezna dusa koja voli da se mazi a opet "pravi" muskarac...sa njim se uvek moze super popricati bez da osudjuje, deli savete..., za njega smo i kao deca bili ozbiljni sagovornici pa smo cesto provodili sate pricajuci o svemu i svacemu....voleo je da nam pevusi, recituje, cesto smo pevali zajedno, ima lep glas...
Dobrodushan, spreman sve da uradi za nas i stosta za druge.....Odgovorna je osoba i sa njim se uvek osecam bezbedno...cega god se lati, uvek dobro ispadne..bodri nas stalno, ima poverenja u nas, ..njegovu dobrotu nikad nismo iskoristile..
Ume da bude zlopamtilo, brzoplet, da zamera, inati se,....tezak kao crna zemlja ali ga s lakocom razoruzam....hipohondar je pa cesto umislja razne bolesti, strasno osetljiv na nepravdu..gledanje vesti nije za njega odma se posvadja sa tv-om...

Prosle godine nas je dobro uplasio operacijom srca, besike...a i mi smo njemu ubrzali rad srca (majka operacijom ja zaglavljivanjem u bolnici)..
Eto, to je moj Mitjko (tako mu tepam a on se ljuti
)...toliko ponosan sto smo mu cerke da smo njegovom ljubavlju zasticene kao beli medvedi......uz njega smo sestra i ja imale divno detinjstvo, zbog njegovog prisustva u mom zivotu mogu da kazem da sam jaka licnost..i zahvalna sam mu na tome...za njega, majku i sestru spremna sam zivot da dam..oni su moj najveci dar....

Poslednja izmena:

divno vas je slusati (vecinu)