gost 43599
Veoma poznat
- Poruka
- 10.211
Moj tata....smedjokos i smedjook gospodin, zrelih godina (52) sa malo sedih i povecim stomakom (zezamo ga da nosi dvojke  )..opusten, nasmejan, uvek spreman da pomogne, vrckast, bucan  (cuje i zna se iz daljine kad dolazi, kad kine, zakaslje, smeje se), druzeljubiv, snalazljiv, veoma dobar vozac - u zadnjih par godina moj licni taksista (odvozi me i dovozi kad mi zatreba), vredan radnik, iskren prijatelj, pravedan, idealista,  nikad ne kasni, svestran, sarmantan (i sad ga zene muvaju
)..opusten, nasmejan, uvek spreman da pomogne, vrckast, bucan  (cuje i zna se iz daljine kad dolazi, kad kine, zakaslje, smeje se), druzeljubiv, snalazljiv, veoma dobar vozac - u zadnjih par godina moj licni taksista (odvozi me i dovozi kad mi zatreba), vredan radnik, iskren prijatelj, pravedan, idealista,  nikad ne kasni, svestran, sarmantan (i sad ga zene muvaju  )...
 )...
Sa njim imam opusten i prijateljski odnos, bez obzira na "ratove" koje vodimo ponekad..zbog njegove impulsivnosti, ponosa, moje tvrdoglavosti i duge jezicine (kaze da mi je jezik kao u krave rep, da na njegovu jednu rec odgovorim sa sto ), zakacimo se i recima obracunamo...bezbroj puta me je izbacivao iz kuce, ja loodacha bila spremna da se pakujem i prosjacim ako treba...nakon par dana neko progovori i opet se cerekamo, rvamo, gloopiramo....
 ), zakacimo se i recima obracunamo...bezbroj puta me je izbacivao iz kuce, ja loodacha bila spremna da se pakujem i prosjacim ako treba...nakon par dana neko progovori i opet se cerekamo, rvamo, gloopiramo....
Meni i sestri davao je svu slobodu, da radimo, biramo sta hocemo, nije nas sputavao, ucio nas je da budemo iskrene i svoje...nikad nije rekao to ne moze, nema para (kod njega je sve moglo).... zalagao nas je slatkisima, pokloncicima, svojom paznjom, slobodnim vremenom.....pravi je esteta i ima ukusa (cesto njega pitam valja li mejk ap i odevna kombinacija)... osetljiv je, nezna dusa koja voli da se mazi a opet "pravi" muskarac...sa njim se uvek moze super popricati bez da osudjuje, deli savete..., za njega smo i kao deca bili ozbiljni sagovornici pa smo cesto provodili sate pricajuci o svemu i svacemu....voleo je da nam pevusi, recituje, cesto smo pevali zajedno, ima lep glas...
Dobrodushan, spreman sve da uradi za nas i stosta za druge.....Odgovorna je osoba i sa njim se uvek osecam bezbedno...cega god se lati, uvek dobro ispadne..bodri nas stalno, ima poverenja u nas, ..njegovu dobrotu nikad nismo iskoristile..
Ume da bude zlopamtilo, brzoplet, da zamera, inati se,....tezak kao crna zemlja ali ga s lakocom razoruzam....hipohondar je pa cesto umislja razne bolesti, strasno osetljiv na nepravdu..gledanje vesti nije za njega odma se posvadja sa tv-om...

Prosle godine nas je dobro uplasio operacijom srca, besike...a i mi smo njemu ubrzali rad srca (majka operacijom ja zaglavljivanjem u bolnici)..
Eto, to je moj Mitjko (tako mu tepam a on se ljuti )...toliko ponosan sto smo mu cerke da smo njegovom ljubavlju zasticene kao beli medvedi...
)...toliko ponosan sto smo mu cerke da smo njegovom ljubavlju zasticene kao beli medvedi...
...uz njega smo sestra i ja imale divno detinjstvo, zbog njegovog prisustva u mom zivotu mogu da kazem da sam jaka licnost..i zahvalna sam mu na tome...za njega, majku i sestru spremna sam zivot da dam..oni su moj najveci dar....

)..opusten, nasmejan, uvek spreman da pomogne, vrckast, bucan  (cuje i zna se iz daljine kad dolazi, kad kine, zakaslje, smeje se), druzeljubiv, snalazljiv, veoma dobar vozac - u zadnjih par godina moj licni taksista (odvozi me i dovozi kad mi zatreba), vredan radnik, iskren prijatelj, pravedan, idealista,  nikad ne kasni, svestran, sarmantan (i sad ga zene muvaju
)..opusten, nasmejan, uvek spreman da pomogne, vrckast, bucan  (cuje i zna se iz daljine kad dolazi, kad kine, zakaslje, smeje se), druzeljubiv, snalazljiv, veoma dobar vozac - u zadnjih par godina moj licni taksista (odvozi me i dovozi kad mi zatreba), vredan radnik, iskren prijatelj, pravedan, idealista,  nikad ne kasni, svestran, sarmantan (i sad ga zene muvaju  )...
 )...Sa njim imam opusten i prijateljski odnos, bez obzira na "ratove" koje vodimo ponekad..zbog njegove impulsivnosti, ponosa, moje tvrdoglavosti i duge jezicine (kaze da mi je jezik kao u krave rep, da na njegovu jednu rec odgovorim sa sto
 ), zakacimo se i recima obracunamo...bezbroj puta me je izbacivao iz kuce, ja loodacha bila spremna da se pakujem i prosjacim ako treba...nakon par dana neko progovori i opet se cerekamo, rvamo, gloopiramo....
 ), zakacimo se i recima obracunamo...bezbroj puta me je izbacivao iz kuce, ja loodacha bila spremna da se pakujem i prosjacim ako treba...nakon par dana neko progovori i opet se cerekamo, rvamo, gloopiramo....Meni i sestri davao je svu slobodu, da radimo, biramo sta hocemo, nije nas sputavao, ucio nas je da budemo iskrene i svoje...nikad nije rekao to ne moze, nema para (kod njega je sve moglo).... zalagao nas je slatkisima, pokloncicima, svojom paznjom, slobodnim vremenom.....pravi je esteta i ima ukusa (cesto njega pitam valja li mejk ap i odevna kombinacija)... osetljiv je, nezna dusa koja voli da se mazi a opet "pravi" muskarac...sa njim se uvek moze super popricati bez da osudjuje, deli savete..., za njega smo i kao deca bili ozbiljni sagovornici pa smo cesto provodili sate pricajuci o svemu i svacemu....voleo je da nam pevusi, recituje, cesto smo pevali zajedno, ima lep glas...
Dobrodushan, spreman sve da uradi za nas i stosta za druge.....Odgovorna je osoba i sa njim se uvek osecam bezbedno...cega god se lati, uvek dobro ispadne..bodri nas stalno, ima poverenja u nas, ..njegovu dobrotu nikad nismo iskoristile..
Ume da bude zlopamtilo, brzoplet, da zamera, inati se,....tezak kao crna zemlja ali ga s lakocom razoruzam....hipohondar je pa cesto umislja razne bolesti, strasno osetljiv na nepravdu..gledanje vesti nije za njega odma se posvadja sa tv-om...

Prosle godine nas je dobro uplasio operacijom srca, besike...a i mi smo njemu ubrzali rad srca (majka operacijom ja zaglavljivanjem u bolnici)..
Eto, to je moj Mitjko (tako mu tepam a on se ljuti
 )...toliko ponosan sto smo mu cerke da smo njegovom ljubavlju zasticene kao beli medvedi...
)...toliko ponosan sto smo mu cerke da smo njegovom ljubavlju zasticene kao beli medvedi......uz njega smo sestra i ja imale divno detinjstvo, zbog njegovog prisustva u mom zivotu mogu da kazem da sam jaka licnost..i zahvalna sam mu na tome...za njega, majku i sestru spremna sam zivot da dam..oni su moj najveci dar....

Poslednja izmena: 

divno vas je slusati (vecinu)
 divno vas je slusati (vecinu) Da kucnem u drvo...Nekako nema nekih dugotrajnih tuga...Nešto nas je jako tištilo prođe vreme,dese se neke lepe stvati i oprostiš...Ne zaboraviš ali oprostiš...
Da kucnem u drvo...Nekako nema nekih dugotrajnih tuga...Nešto nas je jako tištilo prođe vreme,dese se neke lepe stvati i oprostiš...Ne zaboraviš ali oprostiš...