MOJ OTAC

Iako je prošla jedna i po godina od kako je moj otac preminuo, još uvek se teško privikavam na to. Njegov lik je još uvek tu negde, a svakodnevno koristim njegove omiljene izraze. Poseta njegovom grobu u meni i ne budi neke preterane emocije jer izgleda još nisam shvatio da ga nema.
Ma koliko se trudio da budem objektivan, svestan sam da je to bio izuzetan čovek i roditelj. Ponekad sam u nedoumici, da li mi je on bio bolji drug ili otac. Ovo je prvi put da svoje misli o njemu i njegovoj smrti pretvaram u ispovest na papiru-radnoj površini, pa stoga možda delujem konfuzno, ali ,,pišem iz glave".
Tema je odlična, zato ću se ubuduće ponovo vratiti na nju, pozzz.

neki ljudi nikad ne odlaze
ni onda kad ih nema više

neke ljude nikad ne prežališ
čak i kad pomisliš da sprale su kiše

neki ljudi nisu samo dio nas
i nisu samo ostavili trag

neke ljude volimo dok dišemo
i sve u vezi s njima
boli,
i ne prolazi
jer ne može proći

prosto... NE MOŽE

Ja dosla ovde da izgrdim svog oca:mrgreen:, jer smo se malopre sporeckali (oboje imamo tvrdoglavu narav), a kad sam iscitala (na brzinu i preko reda) temu, skroz sam se raznezila.. :(
Srecna sam sto mu mogu reci volim te i da iste te reci uputi i on meni:heart:..

Jennifer Jennin
Luna S
affrodiita
bokaruki
:zag: i samo hrabro napred, neka vam lik i reci dela oca uvek budu prisutne u glavi, cuvajte uspomenu na oca od zaborava, i neka vas tuga nikad ne spotakne da postignete cilj..
P. S. Mladja sam od nekih forumasica koje sam navela da bih savetovala i sl, ali, nemam losu nameru..
Pozdrav

Ja dosla ovde da izgrdim svog oca:mrgreen:, jer smo se malopre sporeckali (oboje imamo tvrdoglavu narav), a kad sam iscitala (na brzinu i preko reda) temu, skroz sam se raznezila.. :(

Jennifer Jennin
Luna S
affrodiita
bokaruki
:zag: i samo hrabro napred, neka vam lik i reci dela oca uvek budu prisutne u glavi, cuvajte uspomenu na oca od zaborava, i neka vas tuga nikad ne spotakne da postignete cilj..
P. S. Mladja sam od nekih forumasica koje sam navela da bih savetovala i sl, ali, nemam losu nameru..
Pozdrav

mlađa si, al pišeš srcem
hvala ti

Jennifer Jennin
Luna S
affrodiita
bokaruki
Pozdrav

...to sto si mladja nema nikakve veze,
reci mu da ga volis cak i kad si ljuta na njega:heart:

mlađa si, al pišeš srcem
hvala ti

...isto mislimo:zag:

Pa sta onda trazish sa njim? Sto se druzish sa njim ako on nije hteo 3 godine sa tobom da se cuje.

Jedini muskarac za kojim se trci je vozac autobusa!

...ne bih bas rekla...eto ja nikad ne trcim za autobusom.........a da sam mogla da potrcim za svojim ocem, da ga spasem, potrcala bih
i u vatru i u vodu...i bilo gde samo da zivi, dise, postoji...ali nema ga vise, neeeemaaaaaaaaa...i mozda, ali samo mozda zna da sam
i dan danas tuzna bez njega i nesretna da booooooliiiiii jako, i bolece dok sam ziva:sad2:

...ne bih bas rekla...eto ja nikad ne trcim za autobusom.........a da sam mogla da potrcim za svojim ocem, da ga spasem, potrcala bih
i u vatru i u vodu...i bilo gde samo da zivi, dise, postoji...ali nema ga vise, neeeemaaaaaaaaa...i mozda, ali samo mozda zna da sam
i dan danas tuzna bez njega i nesretna da booooooliiiiii jako, i bolece dok sam ziva:sad2:
U septembru je bila 21. godišnjica,kako mog taje nema, a bol je i dalje tu, nekad slabije, nekad jače, nedostajaće mi zauvek, nije mi bio samo otac, već i moj najbolji prijatelj, na koga sam uvek mogla da se oslonim, u pravu si Afrodita, ne znam šta bih uradila, samo da ponovo bude sa mnom.

U septembru je bila 21. godišnjica,kako mog taje nema, a bol je i dalje tu, nekad slabije, nekad jače, nedostajaće mi zauvek, nije mi bio samo otac, već i moj najbolji prijatelj, na koga sam uvek mogla da se oslonim, u pravu si Afrodita, ne znam šta bih uradila, samo da ponovo bude sa mnom.

.....razumemo se skroz:zag:

Back