goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moj otac...već ga jedva i pamtim...
...tek smo počeli da se otvaramo...nije stigao sve da mi ispriča...

, jer smo se malopre sporeckali (oboje imamo tvrdoglavu narav), a kad sam iscitala (na brzinu i preko reda) temu, skroz sam se raznezila.. 
..
i samo hrabro napred, neka vam lik i reci dela oca uvek budu prisutne u glavi, cuvajte uspomenu na oca od zaborava, i neka vas tuga nikad ne spotakne da postignete cilj..... a bilo bi dovoljno i telegrafskom uplatnicom, ali glas je glas !!!Zvao me da mi čestita rođendan.
A i videli smo se posle.... a bilo bi dovoljno i telegrafskom uplatnicom, ali glas je glas !!!
P.S. srećan rođus ( tel. broj ne znam, a adresu NE ŽELIM da znam ! ) !!!![]()
Hvala
Ja dosla ovde da izgrdim svog oca, jer smo se malopre sporeckali (oboje imamo tvrdoglavu narav), a kad sam iscitala (na brzinu i preko reda) temu, skroz sam se raznezila..
Srecna sam sto mu mogu reci volim te i da iste te reci uputi i on meni..
Jennifer Jennin
Luna S
affrodiita
bokaruki
i samo hrabro napred, neka vam lik i reci dela oca uvek budu prisutne u glavi, cuvajte uspomenu na oca od zaborava, i neka vas tuga nikad ne spotakne da postignete cilj..
P. S. Mladja sam od nekih forumasica koje sam navela da bih savetovala i sl, ali, nemam losu nameru..
Pozdrav
Ja dosla ovde da izgrdim svog oca, jer smo se malopre sporeckali (oboje imamo tvrdoglavu narav), a kad sam iscitala (na brzinu i preko reda) temu, skroz sam se raznezila..
Srecna sam sto mu mogu reci volim te i da iste te reci uputi i on meni..
Jennifer Jennin
Luna S
affrodiita
bokaruki
i samo hrabro napred, neka vam lik i reci dela oca uvek budu prisutne u glavi, cuvajte uspomenu na oca od zaborava, i neka vas tuga nikad ne spotakne da postignete cilj..
P. S. Mladja sam od nekih forumasica koje sam navela da bih savetovala i sl, ali, nemam losu nameru..
Pozdrav

mlađa si, al pišeš srcem
hvala ti

...to sto si mladja nema nikakve veze,
reci mu da ga volis cak i kad si ljuta na njega
...isto mislimo![]()

Stari dugo se nismo videli...Ovih dana ako budem imao vremena...Teško ali ću probati...

Pa s obzirom da ne živimo zajedno a da se posle razvoda 3 godine nijednom nismo videli...Ovo i nije tako loše![]()

Uvek on pravi probleme a ne ja...
Šta ti je bre?
Pa sta onda trazish sa njim? Sto se druzish sa njim ako on nije hteo 3 godine sa tobom da se cuje.
Jedini muskarac za kojim se trci je vozac autobusa!

U septembru je bila 21. godišnjica,kako mog taje nema, a bol je i dalje tu, nekad slabije, nekad jače, nedostajaće mi zauvek, nije mi bio samo otac, već i moj najbolji prijatelj, na koga sam uvek mogla da se oslonim, u pravu si Afrodita, ne znam šta bih uradila, samo da ponovo bude sa mnom....ne bih bas rekla...eto ja nikad ne trcim za autobusom.........a da sam mogla da potrcim za svojim ocem, da ga spasem, potrcala bih
i u vatru i u vodu...i bilo gde samo da zivi, dise, postoji...ali nema ga vise, neeeemaaaaaaaaa...i mozda, ali samo mozda zna da sam
i dan danas tuzna bez njega i nesretna da booooooliiiiii jako, i bolece dok sam ziva![]()
U septembru je bila 21. godišnjica,kako mog taje nema, a bol je i dalje tu, nekad slabije, nekad jače, nedostajaće mi zauvek, nije mi bio samo otac, već i moj najbolji prijatelj, na koga sam uvek mogla da se oslonim, u pravu si Afrodita, ne znam šta bih uradila, samo da ponovo bude sa mnom.