melita-m
Ističe se
- Poruka
- 2.733
Ma malo da relaxira atmosferu...Stari je to lisac![]()
Ma moguće, ali stari lisci su obično i stare budale
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma malo da relaxira atmosferu...Stari je to lisac![]()

...planirali da odemo u moje rodno mesto kod brata...

...pre neki dan uhvatim sebe kako razmisljam sta da kupim tati...planirali da odemo u moje rodno mesto kod brata...
Onda mi brzinom munje prodje kroz glavu...pa on je umro...
Ovo nije prvi put...
Mj tata je umro u roku od tri dana, doktori su samo nagadjali boles, cela bolnica se uzbunila i nista...ni dan danas se ne mogu pomiriti da je tako brzo otisao, a umro je pre godinu ipo...nekako kao da ga jos uvek ocekujem na vratima kuce gde sam rodjena kada odem...
Bila sam juce na groblju...
Tako strasan osecaj nemati ih, ni jednog...kao da sam siroce...![]()

Misliš ?!?Pa bar da napiše zašto ili tako nešto, ma grozno, odvratno, verovatno i nije imao nekih većih problema sa ocem, takvi obično i napišu slične nebuloze![]()

čupaj se iz toga
ne može donijeti ništa dobro osim tuge koja davi
tu su oni...bliže nego što smo svjesni
u nama, u sjećanjima, u izgovorenim riječima, pogledima...kao da nam i dlaje pokazuju put...na kojem će zauvijek stajati uz nas

Misliš ?!?
A što je kasnio ceo dan, sa svojiim tenkovskim bataljonom, na Kupresu ?!?
Zaboravio je da ponese dovoljno municije, na Vozući !!!
Uvek je uzimao najviše i najbolji deo ratnog plena !!!
Nikada sam nije hteo da čisti svoj snajper !!!
Baš on je morao da šanta, zbog tesnih čizama, pri drugom proboju Koridora !!!
O njegovom sebičnom ponašanju, kod Srebrenice, neću ni da pričam, crveneo sam pred celim korpusom ...![]()
stvarno imaš razloga da crveniš pred celim korpusom
Jel to neka vrsta nabacivanja
Šta s navalLa na čoekaJel to neka vrsta nabacivanja
![]()

, ja samo repliciram repliku

I moji isto...sad brinem za mamu...naizgled dobro nosi to sve...ali ja vidim da nije takoHvala na razumevanju...borim se ja, dobro se borim i izdrzavam...ali naidju tako te tuge, kada zapadnem u neka razmisljanja i tako mi zao sto sam ih tako rano izgubila...
Moja deca ih pamte, ali, nisu doziveli da uzivaju u njiam malo vise...
Moj otac je bio poseban covek, kada nekom pomenem u mestu gde sam rodjena moga tatu, sve najlepse o njemu slusam...nikada ni za njegovog zivota nisam cula ruznu rec za njega, pa i za moju majku...oboje su bili veliki ljudi.![]()
To i jeste muka : sve ostalo je propio, prokockao ili spiskao na svirce i lake žene !!!Ooo, pa nisi baš najbolje prošao što se tiče tvog matorog, od sveg ratnog plena, ti nasledio samo sat, cccc, a gde su ostala dobrastvarno imaš razloga da crveniš pred celim korpusom
![]()
Danas je 11ta godina od kada je moj tata umro .... mnogo je to godina, a nema dana da ne pomislim na njega.
Ma moguće, ali stari lisci su obično i stare budale![]()

Moj otac je najbolji na svetu! On je samohran otac vec 10ak godina i je odgajio mene i sestru. Malo je smotan, ponekad ushije pogreshno, kada sprema rucak ima talenat da neko jelo obavezno ne uspe, ali ga ja ne bih menjao nizakog na svetu.
Jesam rekao da volim oca?
:srce:

Odgovarajući na jednu temu ovdje...obuzele su me emocije...ne znam da li slična tema već postoji ili ne...ali sam pomislila da bi bilo lijepo da na jednom mjestu pišemo o svojim očevima, najiskrenije što možemo; o tome kakve ih pamtimo iz našeg djetinjstva, kao i kasnije, dok smo odrastali, i o tome kakvi su sad.
Da li smo ponosni na njih ili ih se stidimo, da li im šta zamjeramo, da li nešto želimo za njih da učinimo, a još nismo i slično...
Ako nisu živi, kakve uspomene na njih nosimo...
Hajte prvo vi, pa ću se i ja ubaciti...
Moj otac je najbolji na svetu! On je samohran otac vec 10ak godina i je odgajio mene i sestru. Malo je smotan, ponekad ushije pogreshno, kada sprema rucak ima talenat da neko jelo obavezno ne uspe, ali ga ja ne bih menjao nizakog na svetu.
Jesam rekao da volim oca?
:srce:

Moj tata se igrao sa mnom barbikama kada sam bila mala. Pružio mi je koliko je mogao. Ipak zameram mu jer se mogao potruditi više za neke druge stvari, i uvek je trebalo da se odradi onako kako ja nisam. Valjda je to bio njegov način da me vaspita. Nikada nije hteo da me prati kada su neke važne stvari u pitanju, a valjda je to dobro jer sam samostalnija od ostalih devojčica / devojaka.
Veliki je namćor i nadam se da nisam to nasledila od njega.
stvarno neznam sta bih rekla..osim da ga volim neizmerno.On nije osoba koja bi se dala opisati tek tako.Izludjuje me,nervira me,svaki dan ista prica sa njim..Licim na njega kao da me je on rodio a ne moja majka
isti je njegova majka,a opet ja sam ista on..
e jadna moja majka..znao je da nas izvede u grad da se provedemo ludo,a znao je i da nas istuce da ne mozes sesti tri dana..mnogo je gresio,ali mnogo nas je i voleo..sa mnom su mu greske najgore jer sam jedina cerka,ajme kad bi mogao da me zatvori u kucu da ni ne idem u skolu da se ne zaljubim i ne nadjem momka.Nema ekskurzija,nema izlazaka,nema nicega do osamnaeste godine..e onda sam se trgla i posizela,onda sam pokvarila sve i onda su dosle godine kada smo razocarali jedno drugo,ja njega zato sto nisam to sto je hteo da budem,a on mene zato sto nije razumeo.Onda sam se udala i sve je reseno.dvesta kilometara razdaljine sve leci