електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
i ja...
čitam tako ponekad ovu turbo majku pa se zapitam jel ona stvarno toliko uživa u majčinstvu ili se proserava za forum
Просерава се за форум.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i ja...
čitam tako ponekad ovu turbo majku pa se zapitam jel ona stvarno toliko uživa u majčinstvu ili se proserava za forum
Просерава се за форум.
Mda... Ti se nadas.
A ja sam uveren da je stanje jos gore i da su pride i drugarice na isti kalup. Pa ti sada vidi sta moze geometrijska progresija da uradi, kada stasaju mali klonovi.
Превелика афектација увек у себи крије своју супротност.![]()
Ono jes', kada je velika praznina, onda ima dosta mesta - cak i da se ne krije, vec komotno da se smesti...
Зашто би неко стално истицао неку особину ако је заиста има? Ту увек имам зрно сумње.
Те велемајке су ми посебно занимљиве.
Ali kako je meni bljutavo, kada neka seljotrend-pinkovacha na TV krene da prica kako je to biti majka - to mi je prvenstveno i najvaznije uvredljivo spram njihovih sopstvenih majki...
Природне ствари подигли на светачки пиједестал и од деце направили богове којима се клањају.
Рођендани као свадбе, свадбе као конгреси. Иди бре, ментална педерастија на куб.
Ma neka sve i bude tako, ali deca - sve mali debilcici. Neka cudna ponasanja, vaspitanje primitivno. Strasno. I to ce postati vecinsko i na kraju krajeva - normalno.
Gledam na poslu momka, dobrica, fin i potpuno spreman za zenidbu... Ali on sa 33 godine ne ume da pise, rukopis katastrofalan, ne ume tekst mejla da sastavi, ne moze da "izdrzi" malo dublju analizu problematike... A on je iz dobre porodice i fakultetski obrazovan. Sta onda ocekivati od drugih?
То је опет други проблем. Има и веома способне и писмене деце.
То је опет други проблем. Има и веома способне и писмене деце.
pa svi smo čuli na kojem smo mestu u svetu kada su klinci radili onaj test...dal beše pisa test il koji već...
ja često gledam i pomislim jebbote kažu na mladima svet ostaje...kakav li će to svet da bude kad ga ovi i ovakvi budu vodili
-
To sa PISA testom je jedna obicna podmetacina, da bi se opravdala reforma osnovnoskolskog sistema i pare koje su dobijene... Da se nasa deca pripremaju, cak ne skoluju (na neki drugi nacin), vec samo pripramaju za taj test - oduvala bi ga.
Naravno da ima, ali kao i uvek sa primitivnijima - oni na kraju prevladaju.
To sa PISA testom je jedna obicna podmetacina, da bi se opravdala reforma osnovnoskolskog sistema i pare koje su dobijene... Da se nasa deca pripremaju, cak ne skoluju (na neki drugi nacin), vec samo pripramaju za taj test - oduvala bi ga.
Ne bih se bas slozila, jer nase skolstvo ne nudi funkcionalno znanje, nama deca jesu zatupljena i nepismena, kada izadju iz skolske klupe ne umeju ni pertle da vezu, a kamo li da rese logicki problem.
Uzvini, ali to nije tacno: skolstvo i programi se nisu sustiniski menjali, vec smanjali, da deca - boze - ne budu preopterecena - mi smo znali itekako da vezemo pertle i resavamo logicke probleme... Znas, kada se lektira pretvori u odlomke - onda ce deca da mucu, a ne da govore. Kada im se nudi 1001 Pink kanal i gi-ga-gu govor, s akcenti i padezi - naravno da ce biti nepismena.
nema tu mnogo mudrosti...dovoljno je da prelistaš udžbenik, prešaltaš malo kanale, tu je fejsbuk...i lako ti postane jasno da vlastima odgovaraju nepismene generacije jer se nepismenima lakše manipuliše i prijemčiviji su za kojekakve budalaštine vlasti i da sama vlast to sistematski proizvodi...

Mislim da treba napraviti anketu.
Просерава се за форум.

A "ovo na slici" je krajnost jel?Postoji valjda nešto između šamara i ovog na slici. Nije sve crno - belo, toliko valjda znaš.
Realno ako zelis svaki dan da neko vreme posvetis svom detetu nemas.Cicak, meni je ta slika predivna.
Ali ko kaze da nema vremena i za to ako ne zivi sa bebom i mamom i ako ima drugu devojku/zenu?
Varas se.Тај који то по цео дан ради, њега не интересује ни рођена жена.
Ne pricaj svasta molim te. Mnogo su bolje osobe oni koji jasno i glasno kazu da to nije za njih, nego oni koji glume zbog rodbine i komsiluka. Samaranje zene nema nikakve veze sa macizmom, cak suprotno, jer takvi muskarci su kukavice.
Posao mi je da se bavim skloskim programima i znam kako izgledaju i programi i udzbenici, a i kako se znanje na decu prenosi. Na zalost danas u prosvetu ide samo onaj koji nema gde drugde, malo je pravih nastavnika i ucitelja koji umeju da prenesu znanje i da decu zaista nauce. Uciteljski faklutet se bira jer je lak i zato sto devojke najcesce ne znaju sta bi drugo ili jednostavno nemaju talenta za nesto drugo. A kada udju u ucionicu ne znaju sta ih snaslo. Bas zato sto nam je skolstvo cisto zatupljivanje mozgova, talentovana i briljantna deca tavore i stagniraju, osim ako nisu te srece da imaju nastavnika koji prepoznaju njihov talenat i znaju kako da ga usmere i naravno roditelje koji ce ih finansijski pratiti.
Ovo se uglavnom odnosi na osnovne skole, kod srednjih je malo drugacija situacija, pogotovo u tehnickim i uze strucnim. Gimnazije su nam smuti pa prospi, otprilike kao i osnovne.
- - - - - - - - - -
Upravo tako.
Pa sta ce kad je zaspala
Чему онда то држање ако мала спава. Нека је стави у кревет.