- Poruka
- 122.246
Ti se javi kad počneš da se prrcaš .
Do tada - taraba .![]()
nije valjda da jos igra ulogu nevine?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti se javi kad počneš da se prrcaš .
Do tada - taraba .![]()
nije valjda da jos igra ulogu nevine?

i ako je mladji od 35 MOMAK je.kazu da je ljubav slepa..Da li bi vam smetalo da vas decko ima decu?
Koliku?
Npr.dete od 3 meseca? Ili 6 meseci? Godinu dana? 3-5-7 godina? 18-20 godina?
Jedno/dvoje/troje?
Da li bi vam to igralo ikakvu ulogu?

Treba tako dok ne nadje menidjera .![]()

Moje pitanje bejase jel bi vam smetalo da vas momak ima bebu mladju od godinu dana?
Da li bi vam smetalo da vas decko ima decu?
Koliku?
Npr.dete od 3 meseca? Ili 6 meseci? Godinu dana? 3-5-7 godina? 18-20 godina?
Jedno/dvoje/troje?
Da li bi vam to igralo ikakvu ulogu?
Ko krivi devojku?Istina, nisam, kao sto nikada i ne citam
Krenucu od druge stvari, sta je problem sa devojkom? Iz kog razloga ti ona smeta? Ja se ne bih cudila ako bi moj momak vidjao decu onako kako je odredio sud jer ja nisam bila u tom braku, ne znam sta se desilo, ne znam koliko je kojecega tu palo, ne znam nista...dupla negacija ali je tako...nikada ta cura nije i ne moze biti kriva sto su dvoje ljudi u nekom tamo braku uredili odnose za koje ona nije odgovorna. Cemu to prebacivanje krivice na cure kojih se ni sam odnos ne tice jer nisu zainteresovana strana u istom?
Drugo, valjda jedina ovde nemam pojma o kome pricas...ni o kom rijalitiju. Kako god, dete, narocito u braku moze da se desi. Mozda se ta beba desila, verovatno i jeste bilo tako. Sta ne shvatas? Kako za dve godine stvari mogu da podju nanize. Vrlo lako. Nisu to dva dana. Narocito ako nije valjalalo prethodnih par godina pa se ta poslednja beba desila. Ljudski odnosi su kompleksni.
e samo nam je ova zamlata falila da kompletira ovaj nas brod ludaka![]()

Stvarno, nismo mi bas normalni. I mnogo mi se svidja to![]()

kad odgovotis na konkretno pitanje sledi ignor, nastavlja tamo gde je stala sa ubedjivanjem da je jedino njeno misljenje ispravno...ah taj mali vragolan cicak![]()
Никако да укапираш да су конкретни, трезвени одговори само сметња хиперуспелој теми.
Mozda je dvoje troje odgovorilo na temu... svi ostali projektuju

Moje pitanje bejase jel bi vam smetalo da vas momak ima bebu mladju od godinu dana?
Ко каже да је било фазе љубави? Нису сва деца плански рођена.
Моја другарица се развела када јој је дете имало годину дана. Затруднела са момком а знала је да веза не ваља. Удала се јер није хтела да абортира, само због тога да би дете било рођено у браку.

ovo je generalizacija, a ostalo je manje više okČičak, nije ide to kako ti zamišljaš. Uopšte nekako gledaš iz pasivne pozicije, on napiusti porodicu, nađe devojku... Žena se ništa ne pita, devojka ne zna gde bije čim je sa njim, on je nosilac akcije, odgovornosti i, jasno, krivice.
Uglavnom se niko ne razvodi i bez dece, a kamoli sa nima dok sve mogućnosti ne iscrpi, sve se pokuša, dugo se trpi i kad već dođe do rastanka već dugo su u tom formalnom braku bili zajedno a ipak sami. Tako i ako jedan od njih sutradan nađe nekog ništa čudno.
Druga stvar mistifikuješ ulogu roditelja. Kao da većina očeva ne hvata krivine kad su mala deca u pitanju. Bude bući, bući potapše dete po glavi i ćao. Obavio je za taj dan tešku očinsku ulogu. Tek kad bebe malo porastu, kad počnu da jače pokazuju naklonost prema očeviima, čitaj kad počnu da im se penju na glavu ine puštaju ih na miru, očevi već nemaju kud.
Majke su obično 24/7 sa decom, one od samog starta nemaju kud pa po onom principu što si posvećeniji to si privrženiji nikako da shvate da neko ne može svaku sekundu svog slobodnog vremena da posveti deci.
A daleko od očiju, daleko od srca. Što manje vremena provoodite zajedno, učiš da živiš i bez njih. Određena distanca je i neophodna, zato majke itekako nemaju nekad meru gde treba pustiti decu da rastu i razvijaju se, ima tih regresivnih faza koje one iz posesivnosti izazivaju.
Realno Da..