Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Guglam i sad nadjoh ovog lika iz rijalitija...
Pa on je Golman!!!
Sad mi je sve jasno.
Pa on je Golman!!!
Sad mi je sve jasno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Шта ако и жена ради?
Ne vidi je ceo dan. Uzeli je se. A ona uziva u mazenju.

A ko kaze da je po ceo dan?
jel da ospem paljbu po njemu kao losem ocu? jer ti bi to uradia da je neko drugi
ili da ipak ukljucim mozak i postanem svesna da iza svake slike postoji neka prica
i da ti treba da shvatis da iza fotke oca koji drzi bebu stoji neka prica koju ti ne mozes da znas, koju tvoj diznijevski mozak moze da projektuje, ali da ne mora biti tacan
ona slika oca sa bebom ti je tezak kic, a tek tvoja masta koja se rasplamsa kad vidi takvu fotku je vise nego smesna
jer surova realnost je tu draga moja
imas sliku muza sa detetom ali pre toga nije ga video ceo dan, pa je suludo pomisljati da je na onoj slici onaj otac onako sa onom bebom po celi dan brizan
vecima ljudi imaju slike sa ocevima kako ih maze igraju se bla bla....to ne mora da znaci da je taj otac brizan i nezan...... moze da bude slika kad je razvedeni otac posetio jednom u 6 mes to dete pa neko sliko.....idila zar ne
dakle odrasti dete
A ko kaze da je po ceo dan?
Ko kaze da treba po ceo dan?
Zasto pricas o onome o cemu ja nisam ni rec napisala.
Sliku sam postavila i rekla da otac treba tako da mazi svoju bebu svaki dan. Ako je voli i zeli da joj pruzi sebe.
Nekad ce to biti 5 minuta, nekad 30 minuta, nekad 3 sata. Na onom svakodnevno je poenta. Da si tu.

a kako ce razvedeni otac da bude tu svaki dan da mazi dete?
kako si to to zamislila?

izgleda
u cickolendu il si udata il udovica, razvod i neudata/neozenjen ne postoji![]()
To nije za njih?
Jel to fazon "Ja cu ga napraviti ti se dalje brini" ili i majka ima pravo da kaze "e ovo nije za mene" posle porodjaja?
Koji kretenizam.
Sto ga praviti ako nije za tebe. Gde je odgovornost? Zrelost? Nositi se sa svojim odlukama i ulogom?
Nek prestane da radi ako joj cuvanje dece predstavlja problem i uzrok je svadja....jer zena da radi a muskarac da cuva decu je skoro sigurno razvod...pa balkanska zena da ima lepo misljenje o muskarcu koji zaradjuje manje od nje ili nula je oksimoron....
Mnogo se ovde koristi trava ili ste naduvane i bez trave....
Sve teze su vam odrzive ali uvek dodate ono malo da postanu nemoguce.....ali mora da dodate to malo pa makar ne bile zive....

Ako te ne mrzi mogla bi da obrises ove uvrede na ovoj i drugim temama.
O tome i jeste tema?
O tome je trebao raznije da razmislja...
a ko je tebe proglasio za dzelata razvedenih?
da se nisi malo precenila
sto te zuljaju toliko razvedeni ljudi?
Ma sad je u gradu.
Mora neko i ove seoske devojke da opsluzi.![]()
pa nemoj da gledas to djubre, sto trujes mozakKo kaze da sam dzelat. Pricamo.
Nisam
Ne zuljaju me. Nazalost ovu ruzno vreme me primorava da sam vecinu vremena u kuci i kad listam kanale na tv ne mozes da ne naletis na neku glupost.
Cak ne gledam nista od nasih kanala. Ali jedan dan trazim neku muziku i naletim na e! Kanal i taj rijaliti. Pogledam i zgrozim se.
Eto detaljne analize otkud teme
e moj cile, da si ti opsluzena kvalitetno ne bi se brecala na rodjenu majku, nego bi samo cvrkutala
ne znas ti sta je kvalitetno
e moj cile, da si ti opsluzena kvalitetno ne bi se brecala na rodjenu majku, nego bi samo cvrkutala

Upravo to.da je vodila ljubav umesto sto je gledala tv sad teme ne bi ni bilo...i svi srecni
cile seti se - vodjenje ljubavi je resenje za sve![]()

da je vodila ljubav umesto sto je gledala tv sad teme ne bi ni bilo...i svi srecni
cile seti se - vodjenje ljubavi je resenje za sve![]()
Dobar sex ne znaci dobar brak
ali dobrog braka nema bez dobrog sexa.![]()