Muskarci imaju dve glave..zavisi s,kojom razmislja u nekim momentima.Ali po meni to su debili od dece... Mada sa 20 godina nisi dete, daleko si od toga valjda ima nesto surutke u glavi.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Muskarci imaju dve glave..zavisi s,kojom razmislja u nekim momentima.Ali po meni to su debili od dece... Mada sa 20 godina nisi dete, daleko si od toga valjda ima nesto surutke u glavi.

ovo je generalizacija, a ostalo je manje više ok
Meni nikada nece biti jasno sto se udaju da ne bi abortirale i da ne bi imale vanbracnu decu![]()
Pogledajte prilog 366558
Ovo je za mene normalan prosecan otac.
Ovo treba da radi jedan otac.
Moj muz dan danas ovako provodi vecinu slobodnog vremena svakog dana.
Ne smatram to nekom prevelikom posvecenoscu vec necim normalnim.

Dobro, to znamo da sve što radi tvoj muž treba svako da radi. Daj nešto novo Marice.![]()
Тема је могла да гласи и "Мој муж - светац".
A jel ne trebaju to da rade muskarci?
Treba zeni da pljusnu samar,dete da pomaze jednom godisnje i onda su idealni maco muskarci jel?
.
Pogledajte prilog 366558
Зато што је љанкасе, ето зато. Та моја другарица. Брак био и прошао а отац-колац нити је дете виђао нити ишта плаћао.
Pogledajte prilog 366558
.gif)
E, otac koji ovako provodi većinu svog slobodnog vremena teško da mož da traži devojku pored majke tog deteta.![]()
A jel ne trebaju to da rade muskarci?
Treba zeni da pljusnu samar,dete da pomaze jednom godisnje i onda su idealni maco muskarci jel?
- - - - - - - - - -
Uopste ga ne smatram svecem. Svaki normalan prosecan muskarac treba tako da se ponasa.
Vecinu slobodnog vremena - da mu dete lezi na golim grudima??? Pa tebi je i zbog toga muz mentol, a ne samo zbog...

E, otac koji ovako provodi većinu svog slobodnog vremena teško da mož da traži devojku pored majke tog deteta.![]()
- - - - - - - - - -
meni je to malo bolesno
:
misim u redu je da si tu, da se nađeš, da pomogneš, aktivno učestvuješ u odgajanju deteta i to...ali ne treba preterivati
Ја као мајка па нисам по цео дан имала децу у рукама. Бежи бре, имам и ја душу.
zašto, pobogu
msm stavovo, sve iz krajnosti u krajnost.
bolesno je da otac mazi, ljubi bebu? ili sam te pogrešno razumela?
aha, dodao si rečenicu
dobro, ok, ali koliko vremena. dnevnog maženja deteta je normalno?
- - - - - - - - - -
Koliko vremena otac može da maziu i ljubi bebu a da je to normalno?

Ali nije to samo na rukama, vec na golim grudima i pokriveno do pola glave - cisto da bebu preznojis - sto da dozivi toplotni udar napolju, kada moze i u 4 zida.
Нисам ја тај беби френдли тип, једва сам чекала да порасту, искрено.
mslim da sam citirao tvoj post gde piše "provodi većinu svog slobodnog vremena"
a niko nije rekao da je bolesno da otac mazi i ljubi bebu...zaboga
- - - - - - - - - -
23, 5 minuta...sve preko toga nije dobro
misim![]()

Нисам ја тај беби френдли тип, једва сам чекала да порасту, искрено.
i ja...
čitam tako ponekad ovu turbo majku pa se zapitam jel ona stvarno toliko uživa u majčinstvu ili se proserava za forum