Sarvaš
Elita
- Poruka
- 20.772
Ova Čičkava je sanjala da joj se muž koorva a temu je postavila
prije nego što se sasvim razbudila .
prije nego što se sasvim razbudila .

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Нисам баш Фреја и не летим к`о птичица, ја сам више из подземља, ал знам да цвркућем.
Подземље каже да се из "фазе" љубави никако не може директно прећи у фазу неподношљивости. Из фазе заљубљености
прелазимо или у фазу љубави па остајемо заједно или фазу неподношљивости па се разилазимо.
Из фазе љубави, ако до ње уопште дођемо, избацују нас наши властити страхови с којима се нисмо никад изборили и
пошто нас је страх да признамо себи страх, јер нас је страх да се упустимо у борбу са страхом, онда идемо линијом
мањег отпора и почињемо да мрзимо, а мржња доводи до неподношљивости. Пошто је веома мучно, тешко и тегобно не подносити
самог себе онда ми то све пројектујемо на оног другог што у најбољем случају доводи до разлаза, а у најгорем до жита,
ал не са шлагом него са свећом.
Dosli nam prijatelji na veceru... bilo je super...![]()
Neuspeli brak iz sebe ti sigurno nece dati plus.
Ali srecom nema dece pa se moze reci da je greska ispravljena i resena.
Poenta teme je, koliko je odvratno videti muskarca koji ima malu bebu o kojoj se brine, priznata je, a ponasa se kao da je to igracka a ne zivo bice
moze i treba ako to zeli i hoce.
U suprotnom se svesno odrices prava da budes sa svojim detetom.
I kad se razvodis i ugazis u to, valjda si svestan da svoju decu vise neces vidjati i svestan si sta im nanosis time.
Postoje i muskarci koji nikad ne bi pristali da ne vidjaju svoju decu.
Ali postoje izgleda i kreteni kojima deca nista ne znace.
Pa su jos na tv, i prikazuju svoj zivot kao nesto normalno i prirodno.
Ogavno
Dobro. Spasao si se.
Ono sto meni nije jasno, kako nisi ranije to uvideo? Koliko ste se zabavljali? Kako ne primetis da je ljubomorna? Ili ti je to prijalo...
Obrni okreni, super sto si izasao iz te price ali si i sam kriv sto nisi video s kime se upustas u brak.
Logicno
Valjda ubijes njega... Boze ovaj svet bas naopak skroz
Tema nije zena.
Ona je napustena. Mozda pomirena s time.
Uopste nije stvar u njihovom odnosu.
Vec u brzini svetlosti kojom je on od pravljenja bebe, rodjenja dosao do 'ozbiljne' veze? Jer on pominje da bi sa tom devojkom planirao brak i porodicu.
Koji brak i porodicu, kad nisi sa svojom decom iz prvog braka, vec se vacaris sa devojcicama, i to sve pred kamerama u rijalitiju... jel ona stvarno misli da je to normalan covek?
Kakva on osecanja moze da ima
...mislis da se svi brakovi sklapaju iz ljubavi? Mislis da se ljubav ne krnji svakom svadjom, razocarenjem, prevarom, izdajom, ruznim recima...
...verujem da se moze doci cak i iz ljubavi u stanje ravnodusnosti, mrznja je verovatno prejaka rec i u ljudima kao osecanje nije previse cesta...isto kao sto verujem da se mozemo zaljubiti i nakon tri ili deset godina braka u nekog drugog. Nema garancije ni da cemo docekati sutra kamoli za nesto duze od toga ali je manipulativno nekoga ucenjivati decom ne bi li se on osetio kao losa osoba koja nema pravo na zivot.
Ukoliko zelis da budem potpuno iskrena takva zena mi je daleko gora od svalerke, macehe ili cega vec...ukoliko si neku osobu u jednom momentu voleo valjda joj dopustas pravo na izbor. Zivotni okovi su najgora kazna za zdravog coveka. Da li zaista zelis drugima da unistis zivot, da li bi ti mogla da zivis sa takvim teretom? Ne povlacis jednu zrtvu vec povlacis njega, nju, svoje dete...svi su kaznjeni samo da bi on ostao tu, gde mu je mesto, ili ce biti kaznjen bez pomilovanja pa neka kosta koliko kosta. Cicak, nije osudjenik na tesku robiju ako je otac.
NIJE REC O ZENI VEC O NJEMU KAO OCU! POBOGU!!!

Deci treba red i rutina.Na kraju se svaka tvoja tema svede na pricu o ostavljenoj zeni, iako navodno nije o tome...a sto se tice recenice da ako se razvede, valjda je svestan da svoju decu vise nece vidjati imam samo da izjavim da ludace koje se tako postave nakon razvoda treba strpati u Lazu. I svaka zena, koja se bivsem sveti preko dece, uskracivanjem toj deci da vidjaju oca, zasluzuje da joj ta ista deca vrate istom merom kad odrastu.

Deci treba red i rutina.
Koliko znam posle razvoda deca se vidjaju sa roditeljem s kojim ne zive vikendom.
Zaista predivno.
I to je odredjuje zena vec zakon a da je slucajeva gde otac nakon razvoda i dalje gleda svoju decu SVAKODNEVNO jos nisam cula.
Ajde objasni kako bi to izgledalo, onako idealno?
Dete ide u skolu ili vrtic od 8 do 15h, onda je kod tate do 18h pa od 18h do 21 h kod mame?
To je zaista veoma divan repertoar za sve... a ponajvise za dete...
Ako je neko to doziveo nek nam javi... iz prve ruke
Zašto bi ga bila sramota? Dete mu nedostaje, ali žena ne. Dete želi, ženu više ne želi, iz ko zna kog razloga.Ma nema veze sam brak
Pricamo o tome da ce on radje da se baskari u bazenu i mazi sa devojkom, nego da grli i ljubi svoju bebicu, da gleda prve korake, prve reci, osmehe, da bude uteha, da zagrli, poljubi, pomazi i pokrije uvece...
I kako ga jos nije sramota da kaze Nedostaju mi.
Pa ako ti nedostaju onda budes sa njima ne sa devojcicom...
TTTT je sjajno objasnila.Pitanje je kako se iz faze ljubavi za tako kratko vreme dodje u fazu ne podnosenja frejo?
Pa pritom jos nadjes i devojku i ozbiljnu vezu
Kad pre?
...Cicak, nemam vremena ali naravno da se radi o zeni jer je zena ta koja rdjavu atmosferu stvara, koja uzima na sebe pravo prvenstva, sudije, dzelata, cega vec...da nije njenog misljenja i odluke da se ne potrudi i prilagodi, izvuce korist i za sebe i za dete vec huska sve oko sebe da NJEMU, TAkvom NEocu sude...nisam psiholog ali nisam bas ni potpuno slepa, pobogu![]()

pa brate kad si pre stigao da napravis bebu, da ti se rodi dete, da se razvedes i da nadjes ozbiljnu devojku?Ti deklarativno pričaš o deci i njihovim "mukama po razvodu", a u stvari pričaš o mukama ostavljene žene.Deci treba red i rutina.
Koliko znam posle razvoda deca se vidjaju sa roditeljem s kojim ne zive vikendom.
Zaista predivno.
I to je odredjuje zena vec zakon a da je slucajeva gde otac nakon razvoda i dalje gleda svoju decu SVAKODNEVNO jos nisam cula.
Dete ide u skolu ili vrtic od 8 do 15h, onda je kod tate do 18h pa od 18h do 21 h kod mame?
Imam i ja dete. A i da nemam znam da mi ne bi smetalo. Minus, i to veliki, moze biti ako nije posvecen otac, inace ne. Kroz tu ulogu se osoba moze upoznati na nacin na koji ni kroz jednu drugu ne moze.
Moja tetka se udala za muskarca koji je iz prvog braka imao dvoje dece a njemu pripala. Sa njom ima jos troje. I mogu reci da je retko normalna i dobra osoba. Tako da je to meni od malih nogu sasvim normalno. Ne vidim nikakve smetnje zbog toga.

Potpis.Na kraju se svaka tvoja tema svede na pricu o ostavljenoj zeni, iako navodno nije o tome...a sto se tice recenice da ako se razvede, valjda je svestan da svoju decu vise nece vidjati imam samo da izjavim da ludace koje se tako postave nakon razvoda treba strpati u Lazu. I svaka zena, koja se bivsem sveti preko dece, uskracivanjem toj deci da vidjaju oca, zasluzuje da joj ta ista deca vrate istom merom kad odrastu.
Dosli nam prijatelji na veceru... bilo je super...![]()
Neuspeli brak iz sebe ti sigurno nece dati plus.
Ali srecom nema dece pa se moze reci da je greska ispravljena i resena.
Poenta teme je, koliko je odvratno videti muskarca koji ima malu bebu o kojoj se brine, priznata je, a ponasa se kao da je to igracka a ne zivo bice
moze i treba ako to zeli i hoce.
U suprotnom se svesno odrices prava da budes sa svojim detetom.
I kad se razvodis i ugazis u to, valjda si svestan da svoju decu vise neces vidjati i svestan si sta im nanosis time.
Postoje i muskarci koji nikad ne bi pristali da ne vidjaju svoju decu.
Ali postoje izgleda i kreteni kojima deca nista ne znace.
Pa su jos na tv, i prikazuju svoj zivot kao nesto normalno i prirodno.
Ogavno
Deci treba red i rutina.
Zaista predivno.
Freyo, nisi citala temu.
Zena i deca se ne pojavljuju ni u prici. Zena moze biti sa nekim drugim. Deca ko zna gde. Uopste nemaju veze sa pricom.
Mene cudi njegov rezon.
On je ono sto mene iznenadjuje. On se jedini i pojavio u rijalitiju.
U ozbiljnoj vezi sa nekom mladom devojkom i u jednom momentu kaze "Imam dete od 6 godina i bebu sad ce godinu."
Da nema te bebe pa ajde... ali kad je rekao bebu... japa brate kad si pre stigao da napravis bebu, da ti se rodi dete, da se razvedes i da nadjes ozbiljnu devojku?
Mene sva ta uletanja iz veze u vezu cude... pogotovo kad su ozbiljne stvari u pitanju... nisu oni klinci.
Odrasli ljudi... koji izgleda seju decu i ljubav po svetu bez emocija...
Pod 1. Cudi me on. Koji kaze da mu deca nedostaju a sam ih je ostavio. Sto bi ona nasa rekla "Posle j.nema kajanja."
Pod 2. Cudi me njegova devojka. Kako joj nije cudno da njen momak glat s njom provodi nedelje bez da vidi svoju decu.
O tome je tema

Da li bi vam smetalo da vas decko ima decu?
Koliku?
Npr.dete od 3 meseca? Ili 6 meseci? Godinu dana? 3-5-7 godina? 18-20 godina?
Jedno/dvoje/troje?
Da li bi vam to igralo ikakvu ulogu?

Na polovini trudnoce sam shvatila gde sve vodi... I sada da me pitas zasto tada nisam presekla, kada je trebalo- ne znam. Mislis, bice bolje. A nece. Samo je sve gore.
Juce na nekoj temi je postavila pitanje kako da ispece pile. I u jednom trenutku napise kako je bocnula pile u batak i kako je potekla krv. Onda je pitala da li zbog toga treba da baci pile.

da posto tvoja deca prste od reda i rutine....pre ce biti da prsti forum od tvog zapomaganja udavi gugutkeDeci treba red i rutina.
Zaista predivno.
da posto tvoja deca prste od reda i rutine....pre ce biti da prsti forum od tvog zapomaganja udavi gugutke
daj ne mlati, sta si se uhvatila za neki tamo bla bla sou
koga bre boli uvo sta je njemu u glavi i kako zivi zivot
idi brini o svom zivotu

glas razuma<3Ne bi mi smetalo, jer bih tu decu prihvatila kao svoju, mada ta deca mogu da budu problematicna. Na primer, spominjala sam malog debelog sina od mog bivseg decka. Mali ima oko 200 kilograma i sav je odvratan i debeo, a on i njegov drug se pale na mene i stalno mi svira. JA mnogo volim decu. Ipak, ja ti savetujem da se ne petljas ni sa razvedenima ni ozenjenima, jer su oni potpuno nepouzdani.
Ti se javi kad počneš da se prrcaš .Ne bi mi smetalo, jer bih tu decu prihvatila kao svoju, mada ta deca mogu da budu problematicna. Na primer, spominjala sam malog debelog sina od mog bivseg decka. Mali ima oko 200 kilograma i sav je odvratan i debeo, a on i njegov drug se pale na mene i stalno mi svira. JA mnogo volim decu. Ipak, ja ti savetujem da se ne petljas ni sa razvedenima ni ozenjenima, jer su oni potpuno nepouzdani.