Moj momak ima decu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma nema veze sam brak
Pricamo o tome da ce on radje da se baskari u bazenu i mazi sa devojkom, nego da grli i ljubi svoju bebicu, da gleda prve korake, prve reci, osmehe, da bude uteha, da zagrli, poljubi, pomazi i pokrije uvece...

I kako ga jos nije sramota da kaze Nedostaju mi.
Pa ako ti nedostaju onda budes sa njima ne sa devojcicom...

I majka ima pravo samo na svoje vreme, kao i otac. Da li cu ja otici na kafu sa drugaricom a on se maziti sa devojkom, isto je. To ne znaci da ne posvecuje vreme i detetu.
Da, smetalo bi mi da mene vodi na Bahame a dete mu nema za uzinu. Takvog muskarca nikada ne bih mogla postovati. Ali ne tekve ne bih ni gubila vreme i u ovom slucaju trosila slova.

Sirot.
Leteo leteo pa naleteo.

Zato sto se vremenom ispostavilo da je partnerka suicidni manipulant...

Sreca pa za tih 6 meseci braka nnije bilo dece...

Svako normalan bi prekinuo brak na vreme...

Znam da nije to tema ali me cisto zanima kako devojke gledaju na tako nekog tj da li u startu gledaju tako da sa njim nikako u vezi se ne bi zamislile...

Da li bi vam smetalo da vas decko ima decu?
Koliku?
Npr.dete od 3 meseca? Ili 6 meseci? Godinu dana? 3-5-7 godina? 18-20 godina?

Jedno/dvoje/troje?

Da li bi vam to igralo ikakvu ulogu?
Zavisi da li ima strije & celulit, msm od trudnoće :lol: te, da li je izašao iz posporođajne depresije.
Nego, ovde nije poenta teme beba, nego žena rekla bih. Ne bih se petljala s muškarcima koji sopstvenim ženama menjaju pelene ili ih hrane papicom :lol:
Elem, zašto u temi ne pominješ da ima ženu, a nakanadno i to dodaješ..? Do kraja teme će u pitanju biti udovac čija žena je izvršila masovni pomor komšiluka :rotf:
Nebuloza do nebuloze.

kakav bre suicidni manipulant
znak pitanja z.gif

Poslednja izmena:
Juce na nekoj temi je postavila pitanje kako da ispece pile. I u jednom trenutku napise kako je bocnula pile u batak i kako je potekla krv. Onda je pitala da li zbog toga treba da baci pile.

idi na kuvanje treba mi pomoc oko pilava
:navodnik:

:rotf:

- - - - - - - - - -

e ja vam nemam pojma tu scenu
to sam gledala nesto mnooogo davno kad sam bila mnogo mala, nista se ne secam sta se desava

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back