Moj momak ima decu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Itekako imaju.
Za ovo je potrebno vreme.
I posvecenost

pa ne nemaju
jer tema je o razvedenom ocu koji po logici stvari ne moze stalno da cuca bebu
ove slike su samo slike nekih modela sa bebama, pa cak i da su im stvarno ocevi, uopste ne govore da je to otac koji svaki dan tako sa dedetom kako si to zamislila
al to je proces, za to je potrebno vreme da shvatis :lol:

- - - - - - - - - -

Najsmesnije je što ljubav očeva prema deci nema veze sa ljubavi prema majci, i ti decaci sa slika menjaju chke ko carape :malav:

ti mislis ona to kapira

ovo je idilicna slika oca posvecenog 24/7 bebi, kako bre ne razumes
saka o sto.gif

:lol:

Nađoh nešto smešno na temu. :lol:

Kakav moron.
Sonja gadi se a ovamo je sav istetoviran.
E to ja nazivam 0 muskarac.

Ne ume promeniti ukakanu pelenu. Povraca na govvance od svog rodjenog deteta.
Kako li bi mu pomogao u nekim daleko bilo mnogo gorim situacijama kad ne ume u ovako banalnoj kao sto je menjanje pelena.
Plus nije ni namazao bebu a cini mi se ni dobro obrisao. I predugo traje. Pa da ja toliko menjam jednu pelenu kad bi ista stigla dok sam ih imala dvoje u pelenama. Ahhahahahah :) :lol:
Tuga cemer jad.

Da je mm zbog ovakvih stvari bi ga sutnula

Kakav moron.
Sonja gadi se a ovamo je sav istetoviran.
E to ja nazivam 0 muskarac.

Ne ume promeniti ukakanu pelenu. Povraca na govvance od svog rodjenog deteta.
Kako li bi mu pomogao u nekim daleko bilo mnogo gorim situacijama kad ne ume u ovako banalnoj kao sto je menjanje pelena.
Plus nije ni namazao bebu a cini mi se ni dobro obrisao. I predugo traje. Pa da ja toliko menjam jednu pelenu kad bi ista stigla dok sam ih imala dvoje u pelenama. Ahhahahahah :) :lol:
Tuga cemer jad.

Da je mm zbog ovakvih stvari bi ga sutnula

***** je *****, smrdi svako valjda, majka mu stara. :lol:
Šutnula bi muža zato što se gadi na ***** pa i bebeće?

pa ne nemaju
jer tema je o razvedenom ocu koji po logici stvari ne moze stalno da cuca bebu
ove slike su samo slike nekih modela sa bebama, pa cak i da su im stvarno ocevi, uopste ne govore da je to otac koji svaki dan tako sa dedetom kako si to zamislila
al to je proces, za to je potrebno vreme da shvatis :lol:

- - - - - - - - - -

ti mislis ona to kapira

ovo je idilicna slika oca posvecenog 24/7 bebi, kako bre ne razumes Pogledajte prilog 366631
:lol:

Ona kapira da redukciju iz RL savršeno kompenzuje na forumu, a osnova njenog pisanja je motivisan frustracijama usled barijera koje joj stoje u ispunjenju ljestvice psiholoških potreba, i njen odbrambeni mehanizam reaguje regresijom ili fiksacijom. To se dešava kada osnovne i egzistencijalne potrebe čovek resi lako, pa ima mnogo vremena u kojem idealizuje svaki segment svog dotadašnjeg života lokus kontolnim modelom. Drugim rečima, superego podivlja, i ne prihvata ništa što mu se suprostavlja, ma kako racionalno i argumentovano bilo.
Ybg :malav:

mislis da to sto su tvoji ostali u formalnom braku posle svega da je to dokaz ljubavi prema vama
ajme
pa ne bi ti bila ovoliko ostecena da su se razveli kad je trebalo
i majku bi vise postovala, a ovako kad je sve progutala dala ti je "odlicnu" lekciju i ponizila se tako lepo da je sad ti maltretiras i za kesu, jer si videla da moze, ko veli kad je tata zgazio aj malo i ja
strasnu vam je ljubav dokazao
nije ni cudo sto juris muza da se zamajava sa decom i na silu, traume su cudo
za decu je mnogo gore losa porodica nego razvod, sto mu ti dodjes kao dobar dokaz :lol:

nemoj da iskusis to i u ulozi zene, tvoj najveci strah, zbog koga mi ovde muceni trpimo tvoje trabunjenje godinama

Ona kapira da redukciju iz RL savršeno kompenzuje na forumu, a osnova njenog pisanja je motivisan frustracijama usled barijera koje joj stoje u ispunjenju ljestvice psiholoških potreba, i njen odbrambeni mehanizam reaguje regresijom ili fiksacijom. To se dešava kada osnovne i egzistencijalne potrebe čovek resi lako, pa ima mnogo vremena u kojem idealizuje svaki segment svog dotadašnjeg života lokus kontolnim modelom. Drugim rečima, superego podivlja, i ne prihvata ništa što mu se suprostavlja, ma kako racionalno i argumentovano bilo.
Ybg :malav:
pa uvek su najglasniji oni koji su nista
najglasniji pobornik dojenja je onaj sto ga mrzi da to radi, radi preko k
najglasnija domacica je ona sto misli da je za pohvalu ukljuciti ves masinu jer to radi sa mukom, pa logika ako je sa mukom onda je herojski
najglasniji pobornik braka po svaku cenu je onaj koji se plasi da ne bude isteran sa salasa ko kuce
najglasniji master je onaj koji ga nema
najglansiji radnik je onaj na bolovanju kod svekra
ets, ets....

1000 puta ne vredi.Ljudi ovde ispisali romane ali ne vredi.Meni je nje stvarno zao,tezak je to zivot.:sad2:

meni nije
da joj nije lako samoj sa sobom nije
ali ne mogu da zalim kad je neko bezobrazan sa tim svojim traumama
trpis trpis pa oteras u tri lepe bre
plati psihica pa se sa njim ubedjuj
jedno je imati i iskazati svoje misljenje, a sasvim drugo je drsko se nabedjivati da si samo ti u pravu a svi ostali prolupali...i tako 8 godina...aman

mislis da to sto su tvoji ostali u formalnom braku posle svega da je to dokaz ljubavi prema vama
ajme
pa ne bi ti bila ovoliko ostecena da su se razveli kad je trebalo
i majku bi vise postovala, a ovako kad je sve progutala dala ti je "odlicnu" lekciju i ponizila se tako lepo da je sad ti maltretiras i za kesu, jer si videla da moze, ko veli kad je tata zgazio aj malo i ja
strasnu vam je ljubav dokazao
nije ni cudo sto juris muza da se zamajava sa decom i na silu, traume su cudo
za decu je mnogo gore losa porodica nego razvod, sto mu ti dodjes kao dobar dokaz :lol:

nemoj da iskusis to i u ulozi zene, tvoj najveci strah, zbog koga mi ovde muceni trpimo tvoje trabunjenje godinama

Ne znam ove sve detalje ali su jako interesantni i dosta objašnjavaju :)

Читам и не капирам због чега је поменута дужина мог боравка у кухињи, какве то сад има везе са темом.

http://forum.krstarica.com/showthre...k-ima-decu?p=31554777&viewfull=1#post31554777

nisi videla?
na sta radite pre neki dan te je potkacila oko kuvanja, ne secam se da citiram tacno...skoro juce il prekjuce....dal bese pre ili posle onog nesrecnog pileta...a nije joj prvi put jos pre te prozivala za zamrznuto povrce i nepravljenje zimnice i sl....
pa se divka nadovezuje verovatno....jer ko je ona da bilo kome drzi lekcije o kuvanju pobogu :lol:
osim ako divka ne misli na nesto potpuno drugo

nisi videla?
na sta radite pre neki dan te je potkacila oko kuvanja, ne secam se da citiram tacno...skoro juce il prekjuce....dal bese pre ili posle onog nesrecnog pileta...a nije joj prvi put jos pre te prozivala za zamrznuto povrce i nepravljenje zimnice i sl....
pa se divka nadovezuje verovatno....jer ko je ona da bilo kome drzi lekcije o kuvanju pobogu :lol:
osim ako divka ne misli na nesto potpuno drugo

Да, то сам видела - као, у мојој кујни су само пиксле и пивске флаше, тако нешто.

Будала, шта да кажем.

Ево, нађох

Elektrika u kujni zna samo gde stoji pivska krigla i pepeljara...

http://forum.krstarica.com/showthre...no-radis-3?p=31542345&viewfull=1#post31542345

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back