e moj cile, da si ti opsluzena kvalitetno ne bi se brecala na rodjenu majku, nego bi samo cvrkutala
ne znas ti sta je kvalitetno
Bez dva sata nema kvaliteta..
ali to su na zalost samo prvi meseci braka.Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e moj cile, da si ti opsluzena kvalitetno ne bi se brecala na rodjenu majku, nego bi samo cvrkutala
ne znas ti sta je kvalitetno
ali to su na zalost samo prvi meseci braka.Dobar sex ne znaci dobar brak
ali dobrog braka nema bez dobrog sexa.![]()
Bez dva sata nema kvaliteta..ali to su na zalost samo prvi meseci braka.
Pa dobro, možda dodatno zaradi ako se izvređa još i po forumu.Ne znam vise ko je povod temi ali ocigledno da je neki lik sa farme ili iz parova. Covjek dosao da zaradi koji dinar i to krvavo da ga zaradi javno se blamirajuci i mozda su mu upravo motiv ta djeca kod kuce.
O tome i jeste tema?
O tome je trebao raznije da razmislja...
.
Nisam lupao..Kako ti to znaš? Na osnovu čega si to zaključila?
I ti kad lupiš, postaneš ozbiljna konkurencija.![]()

Tema je zagadjena do bola.
moram da ti kazem iskreno, najdobronamernije..nemoj da se ljutis
temu si zagadila sama
dovoljno dugo si na forumu da ne vidim kako mozes ovde da ostanes ako imas lose misljenje o forumasima kao sto si napisala
ti si cile samo obican covek, kao sto je to svako od nas
i ovde i u rl
nema potrebe da idealizujes situaciju na nacin na koji to radis, jer tako ne rastes ni u cijim ocima
tvoj zivot ostaje samo tvoj
da ja imam cerku koja mrsomudi pre podne dok su deca u vrticu, a koja utrpava muzu decu kad se vrati sa rudarskog posla i jos da mora da ustaje po tri puta nocu da bi proveravao da li su se deca otkrila i da ih pokriva, ja bih kao majka bila jako razocarana
to znaci da se moja cerka udala za smokljana kojeg su roditelji jedva nekoj utrapili - koliko god da su bogati
ili znaci da on svrlja zestoko, a da mir u kuci postize forsiranim trudom oko porodice - to ce da ti potvrdi svaki muskarac i ovde i u rl
slika koju si postavila meni ne pokazuje ljubav oca prema detetu, nego odradjivanje obaveze - zbog onog mobilnog u ruci
istu stvar i ti radis dok dojis svoju decu - odradjujes dojenje, a u tom trenutku nisi posvecena detetu nego onome sa kime si se konektovala
sto ej najgore, ti svoje dete dojis dok forumasis, a o tim istim forumasima imas grozno misljenje
a u tako svetom cinu, ti dete podredis upravo tom forumu
hocu da ti kazem da u zivotu mnogo polazes na formu, a malo na sadrzaj
a srecnija ces da budes ako zamenis mesta na list prioriteta te dve stvari
nisi domacica, iskreno receno jer svoju porodicu hranis supama i kupovnim industrijskim pitama
razlika izmedju elektrike i tebe je sto elektrika gleda da se u kuhinji ne zadrzava mnogo da bi ostatak vremena koristila na sadrzaje koji je ispunjavaju, a ti ispeces frikomovu pitu i hoces sve oko sebe da ubedis da si vrsna kuvarica
cicak, nista zlonamerno eto vo je samo moje opazanje
opusti se
proletece ti zivot, a ostaces isfrustrirana bez razloga
uzivaj u zivotu
i sa forumasima i sa svim lepim stvarima koje zivot cini
cak i kad muz nije najidealniji i uspeva da se posveti poslu i deci u isto vreme

Ne bi mi smetalo. Ako voliš nekog onda je i to dete drago biće jer je deo njega.
Previse razmisljas o mom privatnom zivotu.moram da ti kazem iskreno, najdobronamernije..nemoj da se ljutis
temu si zagadila sama
dovoljno dugo si na forumu da ne vidim kako mozes ovde da ostanes ako imas lose misljenje o forumasima kao sto si napisala
ti si cile samo obican covek, kao sto je to svako od nas
i ovde i u rl
nema potrebe da idealizujes situaciju na nacin na koji to radis, jer tako ne rastes ni u cijim ocima
tvoj zivot ostaje samo tvoj
da ja imam cerku koja mrsomudi pre podne dok su deca u vrticu, a koja utrpava muzu decu kad se vrati sa rudarskog posla i jos da mora da ustaje po tri puta nocu da bi proveravao da li su se deca otkrila i da ih pokriva, ja bih kao majka bila jako razocarana
to znaci da se moja cerka udala za smokljana kojeg su roditelji jedva nekoj utrapili - koliko god da su bogati
ili znaci da on svrlja zestoko, a da mir u kuci postize forsiranim trudom oko porodice - to ce da ti potvrdi svaki muskarac i ovde i u rl
slika koju si postavila meni ne pokazuje ljubav oca prema detetu, nego odradjivanje obaveze - zbog onog mobilnog u ruci
istu stvar i ti radis dok dojis svoju decu - odradjujes dojenje, a u tom trenutku nisi posvecena detetu nego onome sa kime si se konektovala
sto ej najgore, ti svoje dete dojis dok forumasis, a o tim istim forumasima imas grozno misljenje
a u tako svetom cinu, ti dete podredis upravo tom forumu
hocu da ti kazem da u zivotu mnogo polazes na formu, a malo na sadrzaj
a srecnija ces da budes ako zamenis mesta na list prioriteta te dve stvari
nisi domacica, iskreno receno jer svoju porodicu hranis supama i kupovnim industrijskim pitama
razlika izmedju elektrike i tebe je sto elektrika gleda da se u kuhinji ne zadrzava mnogo da bi ostatak vremena koristila na sadrzaje koji je ispunjavaju, a ti ispeces frikomovu pitu i hoces sve oko sebe da ubedis da si vrsna kuvarica
cicak, nista zlonamerno eto vo je samo moje opazanje
opusti se
proletece ti zivot, a ostaces isfrustrirana bez razloga
uzivaj u zivotu
i sa forumasima i sa svim lepim stvarima koje zivot cini
cak i kad muz nije najidealniji i uspeva da se posveti poslu i deci u isto vreme

ti svoje dete dojis dok forumasis

au cickava los ti pokusaj izvlacenja
najjace mi ovo "previse razmisljas o mom privatnom zivotu" dolazi od osobe koja po ceo dan ispreda o svojoj privatnosti najintimnije detalje
a da zakljucate temu, jer realno nema vise smisla
i svaka njena sledca ce biti ista

"cisto da kompletiramNe vredi.
"Nemoj da iskaces bez padobrana!"
"Ne, ja smatram da tako bas treba!"
"a pa onda skaci!"
I to ti je to.