Mama81
Primećen član
- Poruka
- 830
i taj prljav ves je iznosila
ne znam jel ima nesto da ne znamo![]()
Ajme meni.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i taj prljav ves je iznosila
ne znam jel ima nesto da ne znamo![]()

Да, то сам видела - као, у мојој кујни су само пиксле и пивске флаше, тако нешто.
Будала, шта да кажем.
e da
kontam da je divka na to mislila
i pre je cackala oko zamrznutog povrca, pa je to posle i bleki karikiro
Kakav moron.
Sonja gadi se a ovamo je sav istetoviran.
E to ja nazivam 0 muskarac.
Ne ume promeniti ukakanu pelenu. Povraca na govvance od svog rodjenog deteta.
Kako li bi mu pomogao u nekim daleko bilo mnogo gorim situacijama kad ne ume u ovako banalnoj kao sto je menjanje pelena.
Plus nije ni namazao bebu a cini mi se ni dobro obrisao. I predugo traje. Pa da ja toliko menjam jednu pelenu kad bi ista stigla dok sam ih imala dvoje u pelenama. Ahhahahahah![]()
Tuga cemer jad.
Da je mm zbog ovakvih stvari bi ga sutnula
pa sto si onda pitala
Видим да ми се име вуче по теми на начин који ми се не допада.
То што не развлачим тесто и што не правим торте и колаче сваки божји дан, то не значи да треба да ме зајебава и пети и девети.
Кувам нормално и не хвалим се тиме, шта ме који к***ц помињу.

pa slazem se
ali na ovoj i na mnogim temama razvukla je cickava mnoge, seljacki onako najgore
sta je bogi uradila na nekoj strani unazad ti si jos i dobro prosla
ne verujem da je divka ono u nameri da tebe unizi pomenula, nego bas naprotiv, da slikovito pokaze kako cickava to olako radi iako je gora u svemu
Па види, моје кување није тема. Нити било чије кување. Оканите се више мене и Фрикома, то је већ неукусно постало.
sto se meni izdires
ja sam shvatila da te divka brani a grdi cickavu...ne vidim sta je tu razlog da se ti ljutis
ako nisam dobro shvatila moja greska
Нема мене неко шта да брани, нисам дебил па да ми треба адвокат. Свако нека гледа себе.
И не издирем се, него теби говорим шта ме нервира.
Ybt al ova uber dojka trosi zalihe svog vina.A o tome koliko je podizanje dece uzivanje i kako si u tome uzivala... i kako otac nije potreban... svedoce sva tvoja druga deca koju si rodila... up cekaj... nisi...
Zasto? Ako je toliko uzivanje i samo uzivanje roditeljstvo, i ako otac nije potreban, zasto nisi rodila jos bar 5oro?

caricaA ovo dokzuje sta tacno?
Kakav moron.
Sonja gadi se a ovamo je sav istetoviran.
E to ja nazivam 0 muskarac.
Ne ume promeniti ukakanu pelenu. Povraca na govvance od svog rodjenog deteta.
Kako li bi mu pomogao u nekim daleko bilo mnogo gorim situacijama kad ne ume u ovako banalnoj kao sto je menjanje pelena.
Plus nije ni namazao bebu a cini mi se ni dobro obrisao. I predugo traje. Pa da ja toliko menjam jednu pelenu kad bi ista stigla dok sam ih imala dvoje u pelenama. Ahhahahahah![]()
Tuga cemer jad.
Da je mm zbog ovakvih stvari bi ga sutnula

dobi bogi besplatan ginekoloski pregled
meni je tu najjaca bogi, koja je ladno preko toga presla ko da se nije ni desilocarica

A ovo dokzuje sta tacno?
Imam ja druga koji ima ceo fb ovakvih slka sa detetom a kad izadje iz kuce svaler najveci a u kuci maltretira majku tog deteta.
Ih, Metlo... pa necu trositi nerve na svasta![]()

Znam i ja jednog koji ima slike kao za bozicne razglednice. A videla ga kako vodi svalerku na dorucak jutro nakon sto mu se zena porodila.
Meni su te slike, makar bile i samo za casopis, jako lepe. 100 x sam se izjasnila da mi nema skoro nista eroticnije od muskarca koji ume sa decom. Ali, opetto sto nije non stop sa detetom i sto ima novi zivot i nakon tog braka ne cini ga losim ocem.

Cicak izgleda misli da je bolje ostati u mrtvom braku zbog edece nego razvesti se.
Ne kapira da je los brak losiji po decu od oca kojeg vidjaju povremeno.
A i ealno to sto se neko mzi sa bebom ne znaci da je dobar otac.
Mnoge stvari cine dobrog oca a ne samo vreme provedeno a decom.
A cicak se smeje nekome sa jednim detetom ko sa ih ona ima copor.
Moja prababa imala 11 kad nije bio foruma da ih podize![]()
Видим да ми се име вуче по теми на начин који ми се не допада.
То што не развлачим тесто и што не правим торте и колаче сваки божји дан, то не значи да треба да ме зајебава и пети и девети.
Кувам нормално и не хвалим се тиме, шта ме који к***ц помињу.
uprvo sam te zbog ovoga navela, nista lose nisam mislila
imas prioritet u zivotu i organizovala si sebe da svoju porodicu nahranis najkvalitetnije, a da vreme provedeno u kuhinji bude najkrace
ne pravis dobos torte sa dvadeset tankih korica, resis slatkis tako sto kupis poluproizvod ili industrijski slatkis i svi mirni
za razliku od tebe, cicak ima slican pristup sto se kuvanja tice, al bi sebe da svrsta u kategoriju zena koja ne izlaze iz kuhinje
sustina je da covek treba da uziva u onome sto radi
cicak toliko bas ne uziva u kuhinji, ali bi da stane rame uz rame sa zadovoljnom domacicom
ono sto sam pokusala da joj kazem je da treba da zivi svoj zivot, bez potrebe da idealizuje stvari
Šta fali nama što to radimo?