Moj momak ima decu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li bi vam smetalo da vas decko ima decu?
Koliku?
Npr.dete od 3 meseca? Ili 6 meseci? Godinu dana? 3-5-7 godina? 18-20 godina?

Jedno/dvoje/troje?

Da li bi vam to igralo ikakvu ulogu?

Imam i ja dete. A i da nemam znam da mi ne bi smetalo. Minus, i to veliki, moze biti ako nije posvecen otac, inace ne. Kroz tu ulogu se osoba moze upoznati na nacin na koji ni kroz jednu drugu ne moze.

Moja tetka se udala za muskarca koji je iz prvog braka imao dvoje dece a njemu pripala. Sa njom ima jos troje. I mogu reci da je retko normalna i dobra osoba. Tako da je to meni od malih nogu sasvim normalno. Ne vidim nikakve smetnje zbog toga.

Koliku?

Jedno/dvoje/troje?

u globalu nije to neki problem da ima bivsu zenu i decu sa njom, sasvim ok situaija, pa nije kao da posle razvda treba da se zakopas u zemlju, pobogu zivis dalje zabavljas se vencavas, sta sad....
ono sto je meni licno problem je to da ne bih mogla sa nekim ko ima decu iz prostog razloga koji vec i vrapci na grani znaju - ne podnosim decu.....to nema veze sa nekom diskriminacijom ljudi koji su razvedeni ili imaju decu sa nekim i sl, ne smeta mi to per se, kao one ogavne seljacke fore polovnjaca polovnjak, vidi ga razveden i slicne seljacke prozivke

Koliku?

Jedno/dvoje/troje?

Ako ima para sve razlike mogu da se prevazidju jer ce lova da krpi tamo gde puca a u tim situacijama puca itekako jer je roditelju dete uvek na prvom mestu i detetov interes. Onda, koliko god da je taj nacin ispravan, ne odgovara slobodnoj osobi koja tu ima svoje interese, zelje i htenja. Ako taj otac (ili majka) imaju dovoljno para da obezbede sve ucesnike, onda to nekako i moze da funkcionise. Ako para nema, sve puca.

Surovo ali realno.

Ako ima para sve razlike mogu da se prevazidju jer ce lova da krpi tamo gde puca a u tim situacijama puca itekako jer je roditelju dete uvek na prvom mestu i detetov interes. Onda, koliko god da je taj nacin ispravan, ne odgovara slobodnoj osobi koja tu ima svoje interese, zelje i htenja. Ako taj otac (ili majka) imaju dovoljno para da obezbede sve ucesnike, onda to nekako i moze da funkcionise. Ako para nema, sve puca.

Surovo ali realno.

znaci najbitniji je enormno veliki penis i kesh! <3

Poslednja izmena od moderatora:
Ovo tvoje pitanje bi imalo smisla u slučaju mladih devojaka, bez dece i brakova iza sebe..mislim da je većina žena ovde ipak starija od toga, a dobar deo i ima decu. ne vidim nijedan razlog da mi smeta njegovo dete/deca. Da li je neko ostvaren kao roditelj mi nije na listi prioriteta u procenjivanju osobe kao kadra za vezu. I sama sam majka, mislim da bi Smeta mi što imaš dete bila poslednja rečenica upućena meni sa njegove strane. Tu više nema nikakve priče.
Opet ponavljam, da su me ovo pitali kada sam imala 20 godina, odgovor bi verovatno bio drugačiji, ali opet ne u smislu smetanja, nego sopstvenog osecaja nedoraslosti zadatku druge mame.. Ipak i takvih slučajeva ima i sve je ok, sve redno. Dok ničije dete nije zapostavljeno, a dvoje ljudi u vezi ima jasno postavljene prioritete i posvećeni su jedno drugom i životima koje su stvorili.Zajedno ili odvojeno.
Suma sumarum- neka dece, ne smetaju :)

Imam i ja dete. A i da nemam znam da mi ne bi smetalo. Minus, i to veliki, moze biti ako nije posvecen otac, inace ne. Kroz tu ulogu se osoba moze upoznati na nacin na koji ni kroz jednu drugu ne moze.

Moja tetka se udala za muskarca koji je iz prvog braka imao dvoje dece a njemu pripala. Sa njom ima jos troje. I mogu reci da je retko normalna i dobra osoba. Tako da je to meni od malih nogu sasvim normalno. Ne vidim nikakve smetnje zbog toga.
Сличан случај у близини, само што је његов син из првог брака, наркоман и тотални лудак, био по затворима. Редовно премлаћује свог оца, маћеху и полубраћу. Маћеха је на таблетама за живце, полубраћа планирају да побегну што даље од овог лудака. У питању је веома богата породица, то све припада баби и деди, а они су болећиви према унуку наркоману. Баба и деда су више волели прву снаху и били против развода. Сада син ратује са оцем и његовом породицом, полиција је немоћна.Једноставно када га ухвати лудило, долази и прича како све то припада њему и да ће их поклати.

Čekaj...
a on jel razveden il jok?
i ko čuva npr to dete od 3 meseca dok on muva druge žeMske?
Ne znam jel razveden. Papir i onako nista ne znaci.
Poenta je da ima kuci bebu mladju od godinu dana.
Cuva je majka, ko bi drugi cuvao malu bebu. A bebi je pored majke koja joj je neophodna potreban i otac. A u tom periodu nakon porodjaja zeni je on potrebna, da ucestvuje i bude tu. Prisutan.
a što je bitno kolko dece ima ?
će daje više za alimentaciju i manje će ima za tebe ?
Nema veze sa parama.
Vec sa osobom koja je u stanju da svoje potrebe stavi ispred potreba bebe i zene koja je tu bebu rodila.
I osobe koja je u vezi sa takvom osobom.
Druga je stvar kad deca imaju neke ozbiljne godine.
Pricamo o maloj bebi.

Kako moze biti posvecen otac ako ne zivi sa svojom bebom?
Ako radi, vreme van posla se posvecuje bebi kad je tako mala.
Ako slobodno vreme posvetis devojci, kako si to posvecen otac? Objasni mi

Surovo ali realno.
Ne radi se o parama vec o postupcima.
Upoznas tipa i pricate... i on ti u jednom momentu kaze "Imam bebu od 3-6 meseci kuci" :eek:
Imas tako malu bebu ali i vremena da se muvas, da imas vezu, da imas devojku... odakle?
I ta devojka kojoj ne smeta da je on sa njom umesto sa svojom bebom.
Ovo tvoje pitanje bi imalo smisla u slučaju mladih devojaka, bez dece i brakova iza sebe..mislim da je većina žena ovde ipak starija od toga, a dobar deo i ima decu. ne vidim nijedan razlog da mi smeta njegovo dete/deca. Da li je neko ostvaren kao roditelj mi nije na listi prioriteta u procenjivanju osobe kao kadra za vezu. I sama sam majka, mislim da bi Smeta mi što imaš dete bila poslednja rečenica upućena meni sa njegove strane. Tu više nema nikakve priče.
Opet ponavljam, da su me ovo pitali kada sam imala 20 godina, odgovor bi verovatno bio drugačiji, ali opet ne u smislu smetanja, nego sopstvenog osecaja nedoraslosti zadatku druge mame.. Ipak i takvih slučajeva ima i sve je ok, sve redno. Dok ničije dete nije zapostavljeno, a dvoje ljudi u vezi ima jasno postavljene prioritete i posvećeni su jedno drugom i životima koje su stvorili.Zajedno ili odvojeno.
Suma sumarum- neka dece, ne smetaju :)

Pitanje je upuceno zenama ali mogu i muski da odgovore u obrnutom slucaju ?
Radi se o devojci. Slobodnoj. Ne udatoj. Bez dece

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back