Nora Barnacle
Domaćin
- Poruka
- 4.132
Endži mi je gadnija iz dana u dan (ne zbog onih filmova i trt mrt, nego, nekako ... vizualno izbija iz nje opak hejt).
I luta stilski, lutaaa...
Ok je haljina, ona ima lepo telo i sve je to na mestu, al' mi ne ide.
AKo ove ptičice nisu u nekom kontekstu (tipa filma), onda su mi bzv za njene junkie ruke i pohotni pogled.
A cipeletinama me upropastila.
I luta stilski, lutaaa...
Ok je haljina, ona ima lepo telo i sve je to na mestu, al' mi ne ide.
AKo ove ptičice nisu u nekom kontekstu (tipa filma), onda su mi bzv za njene junkie ruke i pohotni pogled.
A cipeletinama me upropastila.
, ovaj horor nije samo za modnu policiju. Ne znam šta je gore..od blajhane kose i frizure, preko košulje zakopčane do grla sa bubi kragnicom neodređene boje (kao kad vam crvena čarapica oboji beli veš pa dobije neku bledo roze boju) ili ovog užasnog šlepa od tila.Pa još u slojevima i volanima. Na sve to mišice drvoseče upotpunjene adekvatnim tetom sa zadnjeg obaranja ruku u lokalnom bircuzu. Uffff....
, ali ne mogu da razumem toliko odsustvo stila kod nekog. Pitam se da li je Lenu iko posavetovao pre nego što je izašla takva u javnost.A možda nikoga ni ne sluša .Svi imamo te momente kad nam se nešto svidi i to furamo iako nam drugi skreću pažnju da nam ne stoji. Ili samo želi da provocira i šokira po bilo koju cenu.

i dalje nije potrebno...