Modni žiri

Ova haljina mi je :ok:

zhang-ziyi-cannes-film-festival-2013-h724.jpg

Zhang Ziyi in Carolina Herrera

fashion-tips-from-cannes-2013_13696388919.jpg

Alessandra Ambrosio - Shinny gowns from Roberto Cavalli

Sharon+Stone+in+Roberto+Cavalli%2540De+Grisogono+Party+in+Cannes+2013-05-21+HR.jpg

Sharon Stone in Roberto Cavalli

- - - - - - - - - -

Zaključak: Robarto Cavalli haljine su vladale Kanom :super:

Koliko god da je Sharon prelepa ... ova haljina je izmisljena za mladju osobu sa drugacijim telom.

I Angelina... iskreno meni je ova haljina stvarno dobra, interesantna, elegantna... nesto novo. ALI Angelina izgleda toliko lose, ne moze cak ni ovo da "ispuni" redovno vidi se... jednostavno mi je zao haljine.

Angelina-Jolie-In-Ralph-Russo-World-War-Z-Berlin-Premiere.jpg

Poslednja izmena:
Videh tu Anđinu. Haljina je prelepa. Njoj bi trebalo još malo da se udeblja za nju ( ili da izgleda zdravije)..ali je podržavam zato što mi je drago da je KONAČNO vidim u belom, čistom i van onog njenog gotik- saćusatisisamkrv fem fazona ...koji bi već stvarno i trebala da prevaziđe.
Izgleda malo zrelije...a nadam se uskoro i zdravije:)

Ne samo da je mrsava i to bolesno mrsava nego joj je cak i koza siva/plava... Nista joj ne stoji sad dobro, narocito ne taj crni fazon.

Jedna dobra bela kombinacija od pre 10 god...

628x471.jpg

Marc-Bouwer-Angelina-Jolie-The-Oscars-2004.jpg
76thAcademy_A854.jpg

Poslednja izmena:
Za Miley nemam reci :lol:.... toliko zeli da bude unikantna, misli devojka ako bude izgledala ko klovn svi ce je bolje pamtiti, posto je drugacije necemo pamtiti. Glumacka karijera joj ocigledno stagnira ne ide joj kad se ni ne trudi. Odrasla je sad bi vec stvarno trebala da nauci kako da "glumi" , ali nista od toga.

Jedna interesantna, meni lepa haljina
Emma Watson

970716_560778383964184_1187207273_n.jpg

Ova teta iz Dinastije je pokidala koliko je dobra ovde. Svaka joj čast, primereno godinama a opet sveže.
DMB-GLAMOUR_ARRIVALS156.jpg

I jedna prelepa crvena haljina.
Audrey-Tautou-Palme-DOr-Winners-Photocall.jpg

BTW, stvarno me razočarala Šeron Stoun na poslednjoj slici. Svaka njoj čast za takav stat u tim godinama, al ovo mi nešto ofucano na njoj, kao da kopira Madonu i njene poslednje promašaje.

Meni se baš dopada Qwen Stefani u ovom izdanju

http://1.***************/-G0tgctGHxII/UCJgLzcnW0I/AAAAAAAADa4/TEoEh5JfJLQ/s1600/gwen-stefani-harpers-bazaar-435x580.jpg

http://2.***************/-tpO85wM2Dps/UNAg035s8BI/AAAAAAABtUA/PaXJLLZLT50/s1600/Gwen+Stefani+Vogue+US+January+2013-000.jpg

Da, posebno kad se uzme da je to Kim:lol:
Kako se zna obuci ovo je i dobro...svidja mi se boja te haljine kao i to sto nije isla na kratko:kratko kombo nego je gore ipak zatvorena. Ali apsolutno bi morala biti duza

Back