Modni žiri

Bas mi se dopada ova haljina... :)
Izvinjavam se zbog velike slike, ali je najbolja na netu pa nisam htela da stavim drugu.

Tu su je bas lose slikali, ali eto da vidite na modelu:

Andrea-Riseborough-In-Elie-Saab-Couture-%E2%80%98Oblivion%E2%80%99-World-Premiere.jpg

Стварно лепа, једино што не знам ко и у којим приликама може да носи нешто такво. Као да је креирано за неку галерију или музеј.

Стварно лепа, једино што не знам ко и у којим приликама може да носи нешто такво. Као да је креирано за неку галерију или музеј.

kako gde? Recimo za maturu:zper: Ne znam da li ste skoro bili na nekoj maturskov večeri, ali ja sam bila frapirana izborom modela, materijala, dezena i uopšte izgledom maturantkinja:eek:

Kako beše ona izreka da je osmeh najbolji nakit, ili tako nešto? Totalno zanimljiv ansambl, ne? Ali ja ipak vidim samo osmeh. Karolina kurkova, desno.

See-Celebrity-Style-from-2013-Tribeca-Film-Festival.jpg

U pogledu ove leve, mora ipak malo da pocrni, mada znam da to nije u modi što i podržavam. A torba sigurna nije njena, nego je ponela da vrati drugarici.

PS. Je l' to znači da više ne mogu da se postavljaju velike slike nego samo ove male k'o taksena marka? To bi za ovu temu bilo vrlo loše.

Mo\zes postavljati velike ali kad ides na insert picture pazi da ti ono Retrieve remote file and reference locally ne bude otkaceno. Ako je otkaceno smanjice ti automatski sliku na taj prcmoljasti format

Sviđa mi se haljina na Olgi kao i to kako joj stoji i kroj i boja.
Friz i šminka mi se isto sviđaju, prirodno, nehajno, toplo.

Emma mi se ne dopada nešto..nisam sigurna čak ni dal je do haljine ili nekako do poze..ne znam..prosto deluje nekako nedovršeno i kruto

Slazem se za Olgu preslatka je tu sve kako treba :)

Emma hmm.. meni je njena haljina stvarno interesantna ali mi se vise dopada na slici levo sa narukvicama i sta su to sandale i crne carape... Izgleda bas nekako cool! Mozda bi bilo bolje da devojka umesto te sandale nosi crne cizme. Emma je pokusala da napravi elegantniju kombinaciju posto je njen stil takav, ali je ispala kao sto si rekla nedovrseno.
Ma nije ona dovoljno "badass" za ovu haljinu ;)

Poslednja izmena:
Olga-haljina ok, mada ne mogu reći da sam pala na teme, možda zao što po meni sivu ne može svako da nosi, ali cipele katastrofa u ovoj kombinaciji. One su lepe, ali ova haljina dopušta da se bar u asesoaru (cipele, tašna, nakit) poigraš sa bojama. Cipele su se potpuno stopile sa nogom, pa deluju kao "izraslina".

Emma-na modelu je skroz casual, a Emma je definitivno too straight. Crne čarape potpuno menjaju dojam (što bi rekli naši susedi:lol:)

Octavia Spencer - Tadashi Shoji haljine :)

Octavia-Spencer-In-Tadashi-Shoji-Tadashi-Shoji-Beijing-Store-Opening.jpg

Octavia-Spencer-In-Tadashi-Shoji-2012-SAG-Awards.jpg

Meni omiljena:

octavia-spencer-oscar-2012-shoes.jpg
Meni se ona tako dobro oblači, nikad je nisam videla loše obučenu. Stvarno svaka joj čast, živ primer da i sa kojim kg viška može čovek lepo da se upakuje. Na prvoj slici mi se naročito sviđa.
Mila Kunis! Like or dislike?

943760_154683278043456_269948993_n.jpg

- - - - - - - - - -

Selena Gomez

21251_153047178207066_200106075_n.jpg
Mila Kunis - dislajk. Pojela je haljina, mnogo je ona niska za nju.
Selena Gomez - pantalone lepe al gore je trebalo nešto mnoooogo jednostavnije. Ovo dođe kao Ceca rani radovi. Previše kože, karnera, šara...

Mila Kunis - to je premijera Oz-a, secam se te haljine, jos uvek ne znam da li mi se dopada ili ne. Slatka je ona, ali haljina...sta ja znam. :D

Selena Gomez - dislike.

Met Gala - punk tema ove god. :) Da izdvojim meni najinteresantnije.

Sienna Miller - preslatka.

SiennaMillerBurberry.jpg

Anne Hathaway - wow. Jedva sam je prepoznala.

annehathaway.jpg

Nina Dobrev - definitivno love or hate haljina...

Nina-Dobrev-In-Monique-Lhuillier-2013-Met-Gala.jpg

Kate Beckinsale

KateBeckinsaleAlbertaFerretti.jpg

I freak show

Cameron Diaz

Cameron-Diaz-In-Stella-McCartney-2013-Met-Gala.jpg

Madonna

Madonna-Met-Gala-2013.jpg

Olsen girls

Ashley-Olsen-In-vintage-Dior-Mary-Kate-Olsen-In-vintage-Chanel-2013-Met-Gala.jpg

Poslednja izmena:
Meni je Džesika Biel čudo prirode.
Ja imam veliki girl crush na nju inače...obožavam njeno lice i ima predivno telo ali na 90% fotki izgleda loše...ne znam da li je kamera ne voli ili je do loše šminke/ držanja...
a inače je :heart:

Ovu haljinu na Kameron Dijaz bi Tilda Svinton rasturila. Mogu da je zamislim u njoj. Dijazica meni retko kad izgleda dobro..a u ovome..bljak.
Olsenice...bljak...inače volim kaftane ali ovaj mumu/kaftan je pojeo levu ( ne razlikujem koja j ekoja) a desna izgleda kao da je ispala iz Grey gardens documentarca..
Za Madonu više nemam reči...Ja ne podržavam onu diskriminatornu ' Žena u godinama mora da se nosi ovako' ali ona baš nema mere..ne samo zbog ove odeće nego u svemu...a opet da nije takva, ne bi bila tu gde jeste tako da...

Nego
Carey Mulligan / Lanvin

Frizura i šminka očaj..izgleda ko pokisli crkveni mišić. Šminka i nekako..mogu da prihvatim taj nude look ali kosa..jggdccdzhkcgdkascgd O_O

Ali odelo ubija koliko je dobro..bar meni :lol:

Carey+Mulligan+Gastby+Pre+Met+Lanvin+1.jpg

Carey+Mulligan+Gastby+Pre+Met+Lanvin+2.jpg

Carey+Mulligan+Gastby+Pre+Met+Lanvin+3.jpg

Carey+Mulligan+Gastby+Pre+Met+Lanvin+7.jpg

Back